Prijzen voedselintolerantie test

Wat kost een voedselintolerantie test?

Hebt u al verschillende diëten geprobeerd, maar komt u na elk dieet weer veel bij (het gekende jojo-effect)), dan is het mogelijk dat u intolerant bent voor bepaalde voedingsmiddelen of dat uw schidlklier niet goed werkt. De voedselintolerantie bloedtest is een eerste belangrijke stap bij vermageren / dieet. Hebt u last van vochtopstapelig, een opgezette buik, winderigheid of hoofdpijn? Dan kan u gebaat zijn met een bloedtest voor voedselintolerantie.

De Wellness Kliniek test meer dan 100 voedingsstoffen in één keer. Dit onderzoek is ook geschikt voor kinderen.

Medische analyse

360 EUR
Voedselintolerantietest (bloedanalyse)
Toon prijzen in 

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa - privť kliniek bekroond met EN 15224-kwaliteitscertificaten

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, 8 behandelkamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 18 bedden en 10 privékamers met badkamer. Alle artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.