Cosmetische tandheelkunde

Tanden

Cosmetische tandchirurgie en tandheelkunde maakt je tanden en lach mooier. Er zijn verschillende ingrepen mogelijk om je gebit te verbeteren. Schaam je je voor je tanden als je lacht? Je zelfvertrouwen krijgt een boost met kwalitatieve én preventieve tandzorg.

Veilige tandheelkunde bij Wellness Kliniek

Je gebit is een belangrijk onderdeel van je lichaam. Je gebruikt het immers dagelijks, zowel vanuit praktisch oogpunt maar ook om die stralende lach te tonen. En we begrijpen als geen ander hoe vervelend het is als je je tanden niet bloot durft te lachen. Gelukkig valt daar met veilige tandchirurgie iets aan te doen. Je geniet weer van een stevig en mooi gebit. Onze gespecialiseerde tandartsen hebben ervaring om jouw gebit weer om te toveren tot een pareltje!

Soorten tandheelkundige ingrepen

Als het aankomt op tandchirurgie en tandheelkunde dan kun je bij Wellness Kliniek terecht voor een scala aan ingrepen. Uiteraard perfect afgestemd op jouw wensen en gebit. Tijdens een vrijblijvend consult bespreken we dan ook graag de beste mogelijkheden voor jouw kersverse stralende lach. Of dat nu gaat om het mooier maken van de tanden of juist vanuit praktisch oogpunt, of een combinatie daarvan. Lees hieronder alvast meer over onze mogelijkheden

Facings tanden

Facings, die ook bekend staan onder de naam veneers, zijn porseleinen schildjes die op de tanden bevestigd worden. We maken gebruik van de kwalitatieve E-Max facings, die amper 0,3 mm dik zijn. Hierdoor wordt er een natuurlijk resultaat behaald, zowel qua feeling als uitstraling. De E-Max facings worden met uiterste zorg geplaatst en blijven levenslang behouden. Je kunt bijvoorbeeld facings op de voortanden laten zetten, alsook op het gehele gebit.

Wanneer kiezen voor facings? Dat kan verschillende redenen hebben. Zo komen ze bijvoorbeeld perfect van pas als je last hebt van scheve tanden, spleetjes of afgebroken hoekjes. Facings zijn namelijk corrigerend in te zetten. Daarnaast geven ze ook weer die prachtige witte kleur, levenslang!

Tandkronen & bruggen

Heb je last van een of meerdere broze tanden, zoals een rotte tand of een tand die op het punt staat om af te breken? Of heb je een wortelkanaalbehandeling gehad? In dit geval bieden tandkronen en tandbruggen vaak de beste uitkomst.

Een kroon is de vervanger van één tand. Het is mogelijk om meerdere kronen te laten plaatsen. Heb je echter meerdere tanden op rij die vervangen moeten worden? Dan is een tandbrug wellicht een betere optie. Dit is eigenlijk gewoon een rij met tandkronen.

Naast dat tandkronen en tandbruggen super stevig zijn, zien ze er ook nog eens prachtig uit. Zo krijg jij die stralende filmster-lach en hoef je voortaan niet meer bang te zijn dat er (delen van) je tanden afbreken.

Tandimplantaten

Wanneer je een of meerdere tanden (bijna) verloren bent dan heb je niet altijd een natuurlijke goede basis voor het laten plaatsen van een tandkroon of tandbrug. In dit geval kunnen tandimplantaten uitkomst bieden. Dit zijn titanium schroefjes die dienst doen als kunstwortel.

Na plaatsing groeien ze vast, waarna er een tandbrug, tandkroon of prothese op geplaatst kan worden. Of een tandimplantaat bij jou mogelijk is, is afhankelijk van de hoeveelheid kaakbot. Onze tandartsen stemmen de behandeling compleet af op de mogelijkheden van jouw gebit.

Klikgebit

Heb je een los kunstgebit en heb je er echt geen behoefte meer aan om dat constant in en uit te doen? Bang dat hij blijft steken wanneer je in een appel bijt? Begrijpelijk! Een klikgebit lost dit probleem op. Deze wordt zoals de naam al aangeeft vastgeklikt in de mond. Daardoor hoef je deze niet meer in en uit te nemen, wel zo gemakkelijk.

Het ziet er bovendien erg realistisch uit en het voelt alsof je weer je eigen tanden in je mond hebt. Je nieuwe tanden worden perfect op maat gemaakt en gaan in veel gevallen zelfs levenslang mee.

Tanden bleken

Al het voedsel en de drank die je door je leven heen consumeert die kunnen invloed hebben op de kleur van je gebit. Sommige aanslag is niet zomaar weg te halen, tenzij je kiest voor dental bleaching. Dit tanden witmaken, oftewel tanden bleken, zorgt ervoor dat aanslag als sneeuw voor de zon verdwijnt. Zo heeft niemand in de gaten dat je gek bent op koffie, thee, rode wijn of sigaretten.

Wij maken gebruik van de Power Bleach Method PrevDent, een veilige methode die je tanden niet beschadigt en waarmee de intrinsieke tandkleur gewijzigd kan worden. Zo ben je niet alleen van de aanslag af, maar worden je tanden op zich ook een paar tinten witter.

Wat mag je verwachten van onze tandheelkundige ingrepen?

De ervaren tandartsen van Wellness Kliniek weten elk gebit weer stralend mooi te krijgen. Het complete proces is afhankelijk van de ingreep, waarover je op onze website al meer informatie kunt vinden. Ook ben je meer dan welkom voor een vrijblijvend consult. Heb je een bepaald droomgebit voor ogen? Neem dan gerust een of meerdere voorbeeldafbeeldingen mee naar het consult. Met tandheelkundige ingrepen is namelijk erg veel mogelijk, dus grote kans dat het gewenste resultaat haalbaar is.

Wij streven enkel naar het beste van het beste, of dat nu gaat om tandimplantaten, tandkronen of een volledig klikgebit. Zo kun je een lange levensduur verwachten, waarbij je in veel gevallen de rest van je leven geen nieuwe ingreep meer hoeft te ondergaan. Uiteraard is het belangrijk dat je het gebit goed blijft verzorgen. Hoe je dat het beste aanpakt wordt per ingreep uitgebreid geadviseerd door onze specialisten.

Hoeveel kost de tandheelkundige ingreep?

Wie zich heeft verdiept in de prijzen van tandheelkunde is vast tot de conclusie gekomen dat het relatief gezien redelijk dure ingrepen zijn. Dat heeft niet alleen te maken met het gehele proces, maar ook met de materiaalprijzen. Wij vinden het belangrijk om alleen met de beste materialen te werken. Dat heeft als voordeel dat je er langer plezier van hebt en dat kan je in de rest van je leven flink wat bezoekjes aan de tandarts schelen.

Kortom, we gaan voor resultaat voor lange termijn. Wel proberen we tandheelkunde voor zoveel mogelijk mensen betaalbaar te houden en daarom streven we naar een transparante en eerlijke prijsbezetting. De prijzen van tandheelkundige ingrepen zijn te vinden op onze website.

Boek een vrijblijvend consult tandheelkunde bij Wellness Kliniek

Misschien weet je al wat je precies zou willen laten doen aan je gebit. Het kan ook zijn dat je geen idee hebt welke tandheelkundige ingreep het beste bij je past. Gelukkig hoef je die keuze niet zelf te maken. Onze tandartsen geven je persoonlijk advies op basis van jouw gebit.

Alle mogelijkheden worden met je besproken, zodat je zelf een weloverwogen keuze kunt maken of je de ingreep laat uitvoeren. Tevens krijg je een definitief kostenplaatje, zodat je ook financieel gezien kunt kijken of het bij je past. Neem nu contact met ons op en boek je vrijblijvende afspraak bij Wellness Kliniek.

Boek ONLINE: 50% korting

De chirurgen bij Wellness Kliniek gaan graag het gesprek met je aan om je te vertellen over alle ins en outs. Geef je wensen aan en laat je adviseren. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies. Je kunt een consult plannen op locatie of online. Boek ONLINE en geniet van 50% korting op je consult met de chirurg

Boek online of bel ons

Toon alle foto's

Lees alle beoordelingen