Koffie, sigaretten, rode wijn... er zijn tal van zaken die je tanden doen verkleuren door de jaren heen. Dat effect laten we verdwijnen in de Wellness Kliniek met onze nieuwe Power Bleach Method, Prevdent. Dit is een behandeling op maat die je tanden witter en lichter maakt.


Bekijk alle prijzen

Is tanden bleken iets voor jou?

Iedereen die de sprankelende witte lach van zijn tanden heeft verloren, veroorzaakt door koffie, sigaretten etc. kan worden geholpen met een "dental bleaching".

Tanden bleken, hoe werkt het?

Moderne blauwlichttechnologie in combinatie met lichtfrequentiegevoelige, zachte bleekgel is een zeer revolutionaire methode om alle tanden in één sessie optimaal te bleken.
Professioneel bleken door een esthetische tandarts is een behandeling op maat. Elk gebit is anders. De tandarts zorgt ervoor dat het optimale resultaat wordt behaald, zonder beschadiging van het tandglazuur.

Wat kan je verwachten?

Omdat de tanden van iedereen anders zijn, zijn de resultaten dat ook. Over het algemeen kunnen de resultaten 2-3 jaar aanhouden, afhankelijk van de normale blootstelling aan verkleurende voedingsmiddelen en dranken en als een goede mondhygiëne wordt gevolgd. Het gebruik van de speciale producten om je witte glimlach te behouden, kan de resultaten verlengen.