Koffie, sigaretten, rode wijn... er zijn tal van zaken die je tanden doen verkleuren door de jaren heen. Dat effect laten we verdwijnen in de Wellness Kliniek met onze nieuwe Power Bleach Method, Prevdent. Dit is een behandeling op maat die je tanden witter en lichter maakt.


Bekijk alle prijzen

Is tanden bleken iets voor jou?

Iedereen die de sprankelende witte lach van zijn tanden heeft verloren, veroorzaakt door koffie, sigaretten etc. kan worden geholpen met een "dental bleaching".

Tanden bleken, hoe werkt het?

Moderne blauwlichttechnologie in combinatie met lichtfrequentiegevoelige, zachte bleekgel is een zeer revolutionaire methode om alle tanden in één sessie optimaal te bleken.
Professioneel bleken door een esthetische tandarts is een behandeling op maat. Elk gebit is anders. De tandarts zorgt ervoor dat het optimale resultaat wordt behaald, zonder beschadiging van het tandglazuur.

Wat kan je verwachten?

Omdat de tanden van iedereen anders zijn, zijn de resultaten dat ook. Over het algemeen kunnen de resultaten 2-3 jaar aanhouden, afhankelijk van de normale blootstelling aan verkleurende voedingsmiddelen en dranken en als een goede mondhygiëne wordt gevolgd. Het gebruik van de speciale producten om je witte glimlach te behouden, kan de resultaten verlengen.

Onze troeven

Nr 1 Privé Kliniek in België

Toen de Wellness Kliniek in 1996 werd opgericht, was het de eerste privékliniek in België. We waren pioniers in privé plastische chirurgie en we zijn trots op alles wat we tot nu toe hebben bereikt. De Wellness Kliniek staat bekend om zijn hoogwaardige service en is een van de meest vertrouwde namen in plastische en cosmetische chirurgie.

Gemakkelijk reserveren & plannen

Bij de Wellness Kliniek kan je al je afspraken, consulten, behandelingen en operaties online boeken. Zo kies je de datum die het beste bij je past. De stappen zijn gemakkelijk te volgen en de Intelligent Wizard zorgt ervoor dat je de arts-specialist krijgt met de meeste expertise met betrekking tot jouw behandeling.

Meer dan 20 jaar ervaring

Sinds de oprichting in 1996 is de Wellness Kliniek in België een van de toonaangevende klinieken voor esthetische chirurgie in Europa, waar patiënten van over de hele wereld worden behandeld om hen te helpen hun esthetische ambities waar te maken en uitstekende medische resultaten te garanderen. Wij werken niet met adviseurs of verkopers, je ziet alleen de arts die je behandelt.