Wellness Kliniek Belgium

Nummer 1 kliniek voor plastische chirurgie in Europa.

Live your best self!

Contact Financiering

Financiering op maat

Wil je jouw behandeling bij de Wellness Kliniek op een snelle, comfortabele en veilige manier financieren? Je kan nu bij ons je ingreep financieren!

Geen kleine lettertjes, geen papierwerk. Verwerk de lening 100% online, vanaf je mobiele telefoon of computer. Afbetaling kiezen die het beste bij je past.

Meer informatie

Experten in Plastische Chirurgie en Cosmetische Tandheelkunde

De Wellness Kliniek, opgericht in 1996 in België, is een van de toonaangevende klinieken voor cosmetische chirurgie in Europa. Bekroond als beste kliniek door het onafhankelijke patiëntenervaringsonderzoek van Whatclinic. Onze klinieken in België en Spanje hebben hun eigen operatiekamers die zijn uitgerust om de veiligheid van de patiënt te garanderen en bieden cosmetische chirurgie van hoge kwaliteit, uitgevoerd door zeer gespecialiseerde en ervaren chirurgen, tegen betaalbare prijzen, met de visie om cosmetische chirurgie voor iedereen toegankelijk te maken en tegelijkertijd de nieuwste technologieën op het gebied van minimaal invasieve cosmetische chirurgie aan te bieden.

Geniet van het hoogste niveau van chirurgische kwaliteit en veiligheid tegen de beste prijs.

Boek online Contact

Boek je consult met 50% korting

De chirurgen bij Wellness Kliniek gaan graag het gesprek met je aan om je te vertellen over alle ins en outs. Geef je wensen aan en laat je adviseren. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies. Je kunt een consult plannen op locatie of online.

Boek ONLINE  en geniet van 50% korting op je consult met de chirurg.

Boek online of bel ons

Wees de beste versie van jezelf!

Op de foto's zie je enkele van onze vele gelukkige patiënten. Ben je klaar om onze volgende gelukkige patiënt te worden?