Borstvergroting

Prijzen geldig tot 30/06/2024 nu €2995

Boek nu Financiering

Borstvergroting

Wellness Kliniek is dé kliniek voor een borstvergroting! Als Europees marktleider op het gebied van borstvergrotingen zijn veiligheid, kwaliteit en een mooi resultaat onze prioriteit. De specialisten bij Wellness Kliniek informeren je graag over de mogelijkheden.

Prijs: 2995 3600

Borstvergroting met implantaten: details

 • Operatie: 45 minuten
 • Lichte slaapverdoving
 • Incisie: 3 cm
 • Geen overnachting nodig
 • Recovery: 4 - 7 dagen
 • 6 weken sportbeha

Borstvergroting in België

Borstvergroting is ruim 25 jaar het specialisme bij Wellness Kliniek. Volgens (onafhankelijk) onderzoek door WhatClinic is Wellness Kliniek België, al jarenlang, de nummer 1 Europese kliniek voor borstvergrotingen. Wellness Kliniek staat voor Happy Patients.

Wil je jouw behandeling bij de Wellness Kliniek op een snelle, comfortabele en veilige manier financieren? Je kan nu bij ons je ingreep financieren!

Foto's voor- en na borstvergroting - Resultaten

Borstvergroting voor en na foto's

MIBIS-borstvergroting

De chirurgen bij Wellness Kliniek zetten in op de gepatenteerde MIBIS-methode, een efficiënte operatietechniek. De borstvergrotingsoperatie duurt ongeveer 45 minuten. Het litteken is uiterst klein. De behandeling gebeurt onder slaapverdoving. Je mag dezelfde dag nog naar huis.

De MIBIS – Minimally Invasive Breast Implant Surgery – garandeert een minimaal kleine incisie van circa 2 à 3 centimeter. De insnede wordt in de plooi onder je borst verstopt, zodat je er nauwelijks nog iets van ziet.

Veilige borstvergroting bij Wellness Kliniek

Bij Wellness Kliniek snappen we dat veiligheid en kwaliteit voorop staan als je kiest voor een borstvergroting met implantaten. Wij hebben een officieel ISO 9001 - EN kwaliteitslabel en kiezen voor kwalitatief hoogstaande borstimplantaten.

De chirurg zorgt ervoor dat het borstimplantaat en de cupmaat perfect afgestemd zijn op je lichaam. Je borstoperatie gebeurt in een operatiekamer onder toezicht van een arts-anesthesioloog. Dankzij de MIBIS-operatietechniek herstel je snel, in 4 tot 7 dagen.

In onderstaande video legt een ervaren chirurg uit hoe dat werkt.

Wat kost een borstvergroting?

De borstvergroting kosten zijn afhankelijk van de grootte en het type borstimplantaten. Siliconen borsten van 200cc tot 500cc kosten € 2995, alles inclusief, ook de 21% BTW.

De prijs voor borstvergrotingen is all-in: de opname, de borstimplantaten, de verdoving, het medisch honorarium en ook alle zorgen na de borstvergroting bij de Wellness Kliniek, zijn inbegrepen.

Borstvergroting met ronde silicone prothesen | tot 500cc NU 2995 3600
Borstvergroting met ronde silicone prothesen | vanaf 500cc 3850


Bekijk alle prijzen voor borstvergroting

Kan ik financiering krijgen voor mijn Borstvergroting met implantaten?

Wil je jouw behandeling bij de Wellness Kliniek op een snelle, comfortabele en veilige manier financieren? Je kan nu bij ons je ingreep financieren!

Geen kleine lettertjes, geen papierwerk. Verwerk de lening 100% online, vanaf je mobiele telefoon of computer. Afbetaling kiezen die het beste bij je past.


Meer informatie

Veelgestelde vragen over borstvergroting

We snappen dat je veel vragen hebt over je borstvergroting operatie en de keuze voor implantaten, het herstel en andere zaken rondom borstimplantatie (in medische termen ook wel mamma augmentatie genoemd). We hebben daarom de meestgestelde vragen over borstvergroting bij Wellness Kliniek voor je verzameld. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wat is de beste kliniek voor borstvergroting in Europa?

Je zoekt de beste kliniek borstvergroting? En je wilt een veilige borstvergroting!

Wellness Kliniek België staat volgens onafhankelijk onderzoek van WhatClinic al jaren op nummer 1 van de beste kliniek voor borstvergroting in Europa. Wellness Kliniek voldoet aan de Europese wetgeving en garandeert haar kwaliteit met een officieel ISO 9001 Kwaliteitslabel. Wellness Kliniek België heeft sinds 2022 ook een kliniek in Barcelona.

Meer dan 150.000 patiënten werden bij Wellness Kliniek België, in de afgelopen 25 jaar, behandeld. Het Kwaliteitslabel richt zich onder andere op kwaliteit en garantie van borstvergrotingen, de veiligheid van de zorg en de patiënten tevredenheid. De minimaal invasieve borstvergroting van Wellness Kliniek garandeert een kleine insnede (en dus een klein litteken) met snel en mooi resultaat.

Wat zijn de borstvergroting ervaringen bij Wellness Kliniek?

Benieuwd naar borstvergroting ervaringen bij Wellness Kliniek? Duizenden vrouwen gingen je voor. Lees hun ervaring met borstvergroting op Google. Lees verhalen van vrouwen die een borstvergroting bij Wellness Kliniek hadden op de blogs en vlogs.

Met trots delen we de patiëntwaarderingen.

Waarom is borstvergroting zo goedkoop bij Wellness Kliniek?

Wat bepaalt de prijs van een borstvergroting? Vergelijk altijd prijs, de kwaliteit van de kliniek en de ervaring van de chirurgen als je voor borstvergroting kiest. Bij Wellness Kliniek België worden meer dan 3.000 borstvergrotingen per jaar uitgevoerd. Dit is meer dan elke andere kliniek voor esthetische borstvergroting chirurgie.

Dit groot aantal klanten biedt schaalvoordeel. De klant geniet daardoor een lagere prijs. Zo blijft borstvergroting goedkoop en heb je toch de garantie van een kliniek met kwaliteitslabel en een team van ervaren chirurgen.

Ben ik een goede kandidaat voor een borstvergroting?

Het is belangrijk om te weten dat borstvergroting gericht is op het vergroten van de borsten. Het kan slechts in beperkte mate borstverslapping en hangende borsten oplossen. In dat geval kan een combinatie van technieken (borstlift met implantaten) geadviseerd worden.

In onderstaande afbeelding zie je de gradaties van borsten, waarbij Grade 0 en Grade 1 geschikt zijn voor alleen een borstvergroting. Bij Grade 2 en Grade 3 wordt een borstvergroting met borstlift combinatie aanbevolen.

Ieder lichaam is anders, en het resultaat is anders. De chirurgen bij Wellness Kliniek geven je graag persoonlijk advies. Als specialist op het gebied van borstchirurgie kun je ook terecht voor andere borst verfraaiende operaties, zoals borstverkleining, borstlift en tepelcorrectie.

Kan ik mijn toekomstige bh-maat kiezen bij een borstvergroting?

Ja dat kan! Natuurlijk wil je de ideale cupmaat bereiken door een borstvergroting. Tijdens de intake maak je je ideale cupmaat en je wensen kenbaar aan de chirurg. Die berekent daarna de bijbehorende volumevergroting.

De arts geeft je advies over welke maten en prothese profiel het beste bij je lichaam passen. De chirurg laat je enkele prothesen passen die je in je bh stopt. Daarna beslissen jullie samen het volume en het profiel van de prothese. De focus bij het kiezen van je cupmaat bij borstvergroting ligt altijd op een mooi eindresultaat.

Het volume van een borstvergroting wordt uitgedrukt in cc (kubieke centimeter). De berekening die de chirurg doet is complex. Je lichaamslengte en de breedte van je borstkas zijn mede bepalend. Onderstaand zie je een vereenvoudigde, indicatieve lijst om je alvast een idee te geven over het volume van borstvergroting met ronde siliconen implantaten en het cupmaat volume dat daarbij past.

Heb je bijvoorbeeld een A cup en wil je graag een C cup, dan is borstvergroting met een rond siliconen implantaat tussen 300 en 350 cc nodig om deze cupmaat te bereiken. Borsten vergroten:

 • Van A naar B cup: 230 cc – 300 cc
 • Van A naar C cup: 300 cc – 350 cc
 • Van A naar D cup: 370 cc – 430 cc
 • Van B naar C cup: 300 cc – 350 cc
 • Van B naar D cup: 350 cc – 430 cc
 • Van B naar DD cup: 400 cc – 450 cc
 • Van C naar D cup: 300 cc – 350 cc
 • Van C naar DD cup: 370 cc – 500 cc
 • Van C naar E cup: 400 cc –  650 cc
 • Van D naar E cup of groter: 450 cc –  650 cc
Waar komt het litteken na een borstvergroting?

Litteken borstvergroting? De MIBIS methode bij Wellness Kliniek garandeert een kleine incisie van circa 2 à 3 centimeter onder de borst. Deze plek is het minst zichtbaar, zodat niet tot nauwelijks te zien is dat je borstimplantaten hebt.

Het litteken na een borstvergroting geneest doorgaans snel en goed. Een kleine incisie betekent een kleiner litteken. De gepatenteerde MIBIS -Minimally Invasive Breast Implant Surgery- methode is een innovatieve uitvinding van het Wellness Kliniek Team. De druk op de wond bij MIBIS is klein en daardoor geneest het litteken sneller en mooier.

Het littekentje bij borstvergroting zit in de plooi onder je borst verborgen. Enkele kleine hechtingen blijven 3 tot 6 weken zitten. Daarna lossen ze vanzelf op. Het wondje is dan helemaal genezen.

Wanneer worden de hechtingen na borstvergroting verwijderd?

De chirurgen bij Wellness Kliniek maken gebruik van oplosbare draadjes of hechtingen. Doordat er geopereerd wordt volgens de MIBIS-methode, is het littekentje minimaal. De incisie is circa 2 tot 3 centimeter (1,2 inch).

De hechtingen (draadjes) na borstvergroting verdwijnen vanzelf. Ze lossen op in ongeveer 3 tot 6 weken. Oplosbare draadjes vallen vanzelf. Ze hoeven niet verwijderd te worden.

Wanneer is het litteken na borstvergroting definitief?

De MIBIS-methode bij Wellness Kliniek garandeert een kleine incisie van circa 2 à 3 centimeter in de plooi van de huid onder je borst. Dankzij deze precieze methode is het sowieso nauwelijks zichtbaar dat je een litteken na borstvergroting hebt.

Vanaf enkele weken na de operatie smeer je het littekentje in met een vochtregulerende crème of littekenolie. In de eerste 3 maanden kan een litteken na borstvergroting zelfs wat roder en dikker worden, maar daarna neemt de vurigheid af en wordt het steeds zachter en lichter. Elk litteken heeft meestal 12 tot 18 maanden nodig om helemaal te verbleken. Indien je een gepigmenteerde (donkere) huid hebt dan wordt de kleur van het litteken donkerder.

Doet een borstvergroting pijn?

De arts-anesthesist controleert je hartritme, je bloeddruk en je algemene gezondheid. Daarna krijg je slaapverdoving zodat je niks merkt van de borst vergrotende behandeling en je aldus geen pijn hebt. De borstvergroting operatie duurt ongeveer 45 minuten.

Nadat je een tijdje gerust hebt en gecontroleerd bent door de arts-anesthesist en de chirurg, mag je dezelfde avond nog naar huis of naar je hotel. De volgende dag en de weken daarna kan je pijn of ongemak ervaren. Neem dan de pijnstillende medicijnen die de arts je heeft voorgeschreven.

Wanneer mag ik reizen na borstvergroting?

Na een operatie onder slaapverdoving mag je niet meteen vliegen of met de trein reizen. Optioneel kun je een overnachting boeken in de kliniek of je kan een hotel in de buurt van de kliniek reserveren. Vrouwen van over de hele wereld reizen naar Wellness Kliniek België of Wellness Kliniek Barcelona voor plastische chirurgie. Dan kan het soms prettig zijn om er enkele nachtjes of een weekendje aan vast te plakken.

Wanneer mag ik weer autorijden na borstvergroting?

Borstvergroting is een operatie onder narcose. Net zoals na alle operaties met narcose mag je niet meteen achter het stuur. Chirurgen en anesthesisten bij Wellness Kliniek raden aan om een familielid of vriend te vragen om je op de dag van de operatie te brengen en te komen halen in de kliniek. Het is belangrijk dat een verantwoordelijke volwassene bij je blijft, in de nacht volgend op je operatie.

Rust nemen wordt de eerste dagen na de operatie aanbevolen. Laat je lekker verwennen. Autorijden na borstvergroting kan vanaf 1 week na de ingreep. Wacht ermee tot je je weer helemaal fit voelt

Wanneer zie ik het resultaat na borstvergroting?

Vrouwen die voor een behandeling bij de Wellness Kliniek kiezen, zijn vrijwel altijd bijzonder blij met het resultaat van de borstvergroting. 

Meteen na de borstvergroting operatie heb je al grotere borsten. Na de operatie kunnen je borsten er gezwollen uitzien en te hoog ingezet lijken. Niets om je zorgen over te maken, dit is normaal. De implantaten moeten nog indalen en de zwelling trekt binnen enkele weken weg. Pas na circa 3 tot 6 maanden is het definitieve resultaat van je borstvergroting te zien.

Hoeveel vrouwen zijn 100% tevreden na een borstvergroting?

Wellness Kliniek heeft 25 jaar ervaring met borstvergroting. De chirurgen bij Wellness Kliniek hebben duizenden borstvergrotingen gedaan. Meer dan 150.000 mensen zijn bij Wellness Kliniek behandeld. De Kliniek heeft het ISO-kwaliteitslabel en de kwaliteit van het resultaat wordt aldus (onafhankelijk) gemeten.

Het Wellness Kliniek team is trots te melden dat 98% van alle vrouwen uiterst (100%) blij zijn met het resultaat van borstvergroting. Benieuwd naar foto’s en resultaat van borstvergroting? Bekijk dan alvast borstvergroting voor en na foto’s bij Wellness Kliniek.

Borstvergroting voor en na foto's

Is een jaarlijkse controle na borstvergroting nodig?

Nee. Je hebt geen extra jaarlijkse controle na borstvergroting nodig omdat je implantaten hebt. Jaarlijkse mammografie is natuurlijk wel goed, vooral bij vrouwen vanaf 50 jaar.

De borstprothesen die de chirurgen bij Wellness Kliniek gebruiken zijn van hoge kwaliteit en hebben slechts een kleine kans op complicaties. Bijgevolg kunnen we stellen dat, tenzij de chirurg andere instructies geeft, een routinematige jaarlijkse controle na borstvergroting niet nodig is.

Let op: neem je deel aan een borstonderzoek / mammografie, vergeet dan niet te vermelden dat je borstimplantaten (valse borsten) hebt.

Vragen over borstvergroting nazorg & herstel

Hoelang duurt het herstel na borstvergroting?

Herstel borstvergroting? Voor het herstel na borstvergroting bij de Wellness Kliniek heb je ongeveer 4 tot 7 dagen nodig. Daarna kan je je gewone activiteiten weer oppakken. Je mag nog niet meteen sporten of (zwaar) tillen. Blijf wel in beweging.

Grotere borsten: wanneer zie ik het eindresultaat van borstvergroting?

Bij de Wellness Kliniek krijg je een nazorg protocol en een speciaal postoperatief verband om het herstel te bevorderen. Het herstel duurt 4 tot 7 dagen. Je hebt meteen resultaat, maar het duurt een tijd voordat de implantaten ingedaald zijn. Het definitief eindresultaat van je borstvergroting mag je 3 tot 6 maanden na de ingreep verwachten.

Hoe gebeurt de controle en de nazorg na borstvergroting?

De chirurgen bij Wellness Kliniek begeleiden je tijdens de herstelperiode na borstvergroting. Je bent welkom voor (gratis) controle afspraken. Alle nazorg in de Wellness Kliniek is inbegrepen. Geen extra kosten.

Als je je zorgen maakt of vragen hebt na het borsten vergroten, staat je chirurg en zijn team klaar om je te helpen. Na de ingreep krijg je ook nog het persoonlijk mobiele nummer van je chirurg mee. Bel in geval van ongerustheid of twijfel. Maak een afspraak voor een controle consult. Je chirurg bij de Wellness Kliniek staat tot je dienst voor (gratis) nazorg tot volledig herstel bekomen is.

Waarom heb ik spierpijn na borstvergroting?

Na het borsten vergroten kun je spierpijn ter hoogte van de borstkas hebben. Dit komt omdat de borstprothesen onder of tussen de borstspier (dual plane techniek) worden geplaatst. Ook kun je tijdelijk last hebben van gezwollen borsten, blauwe plekken, bloeduitstortingen en een branderig, jeukend of stekend gevoel aan wondjes (soms meer aan één kant).

Maakt je borst een raar, knisperend, geluid na de borstvergroting? Schrik niet. Tot enkele dagen na de operatie kunnen er onschuldige luchtbelletjes aanwezig zijn rond de prothese, die daarna verdwijnen.

Daarnaast heb je de eerste 6 weken mogelijk meer moeite met bewegen. Spierpijn na borstvergroting, zwelling en blauwe plekken zijn normaal en horen bij het herstelproces van een borstvergroting.

Behoud ik het gevoel in tepels na borstvergroting?

Door de operatie kan het gevoel in tepels na borstvergroting in de eerste maanden na de operatie gevoeliger of juist minder gevoelig reageren. Ook kunnen de tepels soms geheel gevoelloos zijn. In bijna alle gevallen herstelt het gevoel in de tepels na borstvergroting zich naar de normale uitgangssituatie. Wacht minstens 3 maanden af. Meestal komt alles vanzelf weer helemaal goed.

Welke bh na borstvergroting dragen?

De chirurg bij de Wellness Kliniek informeert je (vooraf en na de ingreep) uitgebreid over de borstvergroting, de nazorg, leefregels en over het dragen van een bh. De nazorg instructies kunnen per persoon verschillen, maar algemeen gezien gelden de volgende richtlijnen.

 • Het aangebrachte verband bij borstvergroting moet droog blijven. Daarom mag je je tot die tijd alleen wassen met een washandje.
 • Nadat het verband eraf is, kun je een speciale bh zonder beugels of sport bh aan. Deze bh na borstvergroting is verkrijgbaar bij Wellness Kliniek.
 • Soms heb je een extra borstband nodig die de prothesen helpt in te dalen.
Mag ik douchen na een borstvergroting?

Na je borstvergroting krijg je speciale instructies mee bij de Wellness Kliniek. Volg ze goed op. Een goede nazorg is belangrijk voor snel herstel en het beste resultaat.

Douchen na borstvergroting kan niet meteen. De wondjes en het verband moeten droog blijven totdat de hechtingen opgelost zijn. Pas na 3 weken kun je weer helemaal onder de douche. Goed afdrogen (deppen) is belangrijk. Daarna trek je direct weer je speciale postoperatieve of de sportbeha aan ter ondersteuning. Na 6 weken mag je weer in bad en hoef je de postoperatieve bh niet meer te dragen.

Mag ik zonnen met mijn grotere borsten?

Grote kans dat je met je grotere borsten zin hebt om een bikini of badpak aan te trekken. Na circa 6 weken na je borstvergroting mag je weer zonnen of zonnebank en sauna gebruiken. Ga bij het zonnen na een borstvergroting bij voorkeur de eerste maanden op je rug liggen om druk op de grotere borsten te voorkomen.

Bescherming voor de zon is belangrijk! Smeer de littekens daarom – minimaal de eerste 12 maanden – in met een zonnecrème het hoge beschermingsfactor (SPF 50) en/of bescherm je borsten met kledij. Vraag bij twijfel de chirurgen van Wellness Kliniek om persoonlijk advies.

Kan ik borstvoeding na borstvergroting geven?

Ja, gelukkig kan dat! Kan ik nog borstvoeding na borstvergroting is de meest gestelde vraag  bij Wellness Kliniek van vrouwen die geïnteresseerd zijn in een borstvergroting.  We kunnen je geruststellen. Na een borstvergroting met implantaten blijft borstvoeding geven mogelijk. 

Borstvergroting voor of na zwangerschap?

Bespreek de wens van zwangerschap en borstvoeding vooraf met je chirurg bij Wellness Kliniek. Als je op korte termijn zwanger wilt worden dan is het vaak beter om de borstvergroting na zwangerschap te plannen, omdat de natuurlijke vorm van de borsten na zwangerschap kunnen veranderen door hormonen en door borstvoeding.

Wat is kapselvorming na een borstvergroting?

Het lichaam beschouwt een implantaat als vreemd materiaal. Dit betekent dat zodra borstimplantaten worden ingebracht, ze worden omgeven door een dunne laag bindweefsel (capsule genoemd). Dit is een normaal proces, een natuurlijke reactie van het lichaam.

In sommige gevallen is er sprake van overmatige kapselvorming na borstvergroting. Symptomen van overmatige kapselvorming zijn harde en misvormde borsten, die ook pijnlijk kunnen zijn. Overmatige kapselvorming komt vaker voor bij implantaten met een glad omhulsel. Daarom gebruiken de chirurgen bij Wellness Kliniek implantaten met een ruw oppervlak.

Kan ik mijn borstimplantaten laten verwijderen?

Wil je na verloop van tijd je borstimplantaten laten verwijderen, dan kan dat. De chirurg zal via de borstplooi het implantaat eruit halen en eventueel het verharde kapsel verwijderen.

Zodra de implantaten en het kapsel verwijderd zijn kunnen er slappe borsten overblijven. Je kan dan opteren voor nieuwe borstprothesen. Wil je dit niet dan kan een borstlift de opgerekte, slappe huid corrigeren om een mooie vorm aan je kleinere borsten te geven.

Meer over Borstlift

Hoe lang gaan siliconen implantaten mee?

Siliconen implantaten van Europese makelij hebben 10 jaar garantie op lekkage. Europese fabrikanten bevelen een wisseling van prothesen aan na 10 jaar. Er zijn echter veel klanten bij Wellness Kliniek die al meer dan 20 jaar, zonder problemen, met dezelfde (Monobloc) siliconen implantaten door het leven gaan.

Hoe lang gaan siliconen implantaten mee? Dat hangt natuurlijk af van de kwaliteit van je prothesen. Twijfel je over de kwaliteit of de ouderdom van je huidige implantaten? Dan kun je bij Wellness Kliniek terecht voor borstimplantaten vervangen.

Wetenschappelijke richtlijnen van plastisch chirurgen geven aan dat bij patiënten die geen klachten hebben, de implantaten niet vervangen hoeven te worden. Het is wel bekend dat na 10-15 jaar de kans op scheuren en lekken van de implantaten toeneemt. Je hebt dan ook geen garantie meer. De chirurgen bij de Wellness Kliniek bevelen aan om na 10 jaar een implantatenwissel te doen.

Is borstvergroting met siliconen implantaten veilig?

De afgelopen tijd zijn borstvergrotingen met siliconen implantaten vaak in de media verschenen. Is een borstvergroting veilig? Bij Wellness Kliniek begrijpen wij de ongerustheid over immuunziekten en de kwaliteit van borstvergrotingen. De overheid roept vrouwen die een borstvergroting hebben met implantaten van merk Allergan, type Natrelle/McGhan/Biocell en PIP op tot alertheid.

De Wellness Kliniek heeft al meer dan 20 jaar een officieel kwaliteitslabel. Borstvergroting moet veilig zijn. De Wellness Kliniek kan haar klanten gelukkig 100% geruststellen. Borstvergroting met dit soort implantaten werden bij de Wellness Kliniek nooit gedaan.

De Internationale verenigingen voor Plastische Chirurgie achten borstvergroting met siliconen implantaten nog steeds veilig. Er is daarom ook geen reden om eerder geplaatste getextureerde borstimplantaten preventief te verwijderen.

Bij borstvergroting geldt: als je lichamelijke klachten hebt, zoals een knobbeltje, zwelling, pijn of vormverandering van je borst(en) of het vermoeden van een lekkend of gescheurd siliconen implantaat, dan kan je via je huisarts of plastisch chirurg een verwijzing vragen voor een controle van je borsten. Een MRI scan is de enige manier op de scheurtje in een implantaat aan te tonen.

Vrijblijvend consult borstvergroting bij Wellness Kliniek!

Wil je je borsten laten vergroten? Rondere borsten? Of twijfel je nog of het bij je past? Laat jezelf transparant informeren! De chirurgen bij Wellness Kliniek gaan graag het gesprek met je aan om je te vertellen over alle ins en outs.

Geef je wensen aan en laat je adviseren. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies. Je kunt een consult plannen op locatie of online.

 Boek online of bel ons

Borstvergroting stap voor stapStap voor stap

Waarom Wellness Kliniek kiezen?

Meer dan 3000 per jaar

Wellness Kliniek België voert meer dan 3000 borstvergrotingen per jaar uit. Dit is meer dan elke andere kliniek voor cosmetische chirurgie in Nederland.

Door ons ruim aanbod van patiënten kunnen wij borstvergrotingen met implantaat aanbieden tegen voordelig tarief.

Meer info...

Top chirurgen

Met ons team van esthetisch chirurgen ben je in de meest ervaren handen. We verzorgen je bij elke stap van de weg: vanaf de intake tot en met de nazorg.

Als je op zoek bent naar een plastisch chirurg, is toch enkel de beste plastisch chirurg goed genoeg?

Meer info...

Kwaliteitsgarantie

Kwaliteit van zorg centraal in de Wellness Kliniek. Bij ons krijgt u de garantie dat er topkwaliteit geleverd wordt. Dit is belangrijk, zowel voor, tijdens als na uw behandeling. De Wellness Kliniek hanteert daarom een formeel kwaliteitssysteem. Onze medische procedures en infrastructuur zijn bekroond met kwaliteitscertificaten.

Meer info...

Lees alle beoordelingen