Voor-en-na-foto's borstvergroting met implantaten

Voor- en na-foto’s van borstvergrotingen met implantaten ontdekken? De behandelende plastisch chirurg streeft steeds naar het gewenste eindresultaat. Resultaten zijn echter bij iedereen anders. 

We tonen je hier graag enkele resultaten.

Voor Voor
Na Na
Borstvergroting met 500 cc implantaten Dr. Parys
Voor Voor
Na Na
Voor Voor
Na Na
Voor Voor
Na Na
Voor Voor
Na Na
Voor Voor
Na Na
Een mooie maar volgens patiente te bescheiden A cup vóór de operatie Voor
Prachtige, natuurlijk uitziende C cup Na
Van A cup naar C cup met MIBIS methode.
Voor Voor
Na Na
SoftOne silicone-implantaten
Voor Voor
Na Na
Voor Voor
Na Na
Voor Voor
Na Na

Foto’s borstvergroting bij Wellness Kliniek

Bij Wellness Kliniek Genk (je vindt onze kliniek in België op ongeveer een uur rijden vanaf Eindhoven) vinden we het belangrijk om je een beeld te geven van de mogelijkheden van een borstvergroting met implantaten. Daarom hebben we op deze pagina een aantal borstvergroting foto’s voor en na de operatie voor je verzameld. Hiermee hopen we je te laten zien welke mogelijkheden er zijn.

Verschillende borstimplantaten voor en na

We maken gebruik van de beste implantaten op de markt. Dat zijn Laboratoires Arion, Natrelle, Motiva en Mentor. Ieder van deze merken heeft zijn eigen vorm en eigenschappen.

Samen met de arts wordt bepaald welk implantaat het beste bij jouw lichaam past om het gewenste resultaat te bereiken. Optioneel kan hij of zij je nog meer voor en na foto’s laten zien van de verschillende vormen borstimplantaten:

  • Druppelvormige implantaten voor en na
  • Ronde prothese voor en na

Ronde implantaten worden overigens het meest gebruikt voor esthetische borstvergrotingen, omdat ze een aantrekkelijke vorm aan je borstkas geven en symmetrisch blijven indien een implantaat draait. Druppelvormige implantaten (anatomische implantaten) worden vaker gekozen in het geval van een reconstructieve borstvergroting.

Transparante prijzen voor borstimplantaten

Bang dat de definitieve keuze voor een bepaald soort implantaat invloed heeft op de kosten? Daarvoor hoef je bij Wellness Kliniek niet te vrezen. Wij hanteren vaste all-in tarieven voor siliconen prothesen tot 500cc en vanaf 500cc, ongeacht het merk implantaat.

Zo kom je niet voor onverwachtse kosten te staan. Ontdek hier de actuele borstvergroting prijs.

De beste esthetische resultaten met minimale incisie

Bij Wellness Kliniek werken we middels onze eigen ontwikkelde MIBIS-techniek. Dit is een veilige en hygiënische manier om borstimplantaten te plaatsen, met daarbij zo min mogelijk kans op complicaties.

Zoals meestal bij operaties is het maken van een kleine incisie niet te voorkomen. Met onze techniek kunnen we deze snede gelukkig zo klein mogelijk houden, zo'n 2 tot 3 centimeter. Door de juiste (inbegrepen) nazorg kunnen we het litteken zo goed mogelijk laten genezen.

Na drie tot zes maanden definitieve resultaat

Het definitieve resultaat van een borstvergroting met implantaten is na drie tot zes maanden zichtbaar. In de tussentijd krijg je een aantal richtlijnen en advies op het gebied van werken, tillen en sporten. Vlak na de operatie heb je mogelijk wat last van spierpijn en gespannen borsten. Na een week mag je de meeste dingen weer doen. Dit geleidelijke proces is volkomen normaal en wordt ook wel Drop & Fluff genoemd.

Borstvergroting bij Wellness Kliniek

Bij Wellness Kliniek hebben we door de jaren heen al tienduizenden vrouwen gelukkig gemaakt met siliconen borsten. We weten wat mooi is en wat goed bij een lichaam past.

Bekijk nog eens de borstvergroting voor en na foto’s om te zien wat we ook voor jou kunnen betekenen. Geef je wensen aan en laat je adviseren. Neem contact met ons op voor gratis advies of het plannen van een consult.

Lees alle beoordelingen