Hoeveel kost een borstvergroting met siliconen implantaten? Is een borstvergroting duur? De borstvergroting prijs is afhankelijk van de grootte en het type van de borstimplantaten. Hieronder vind je onze borstvergroting prijzen.

Consultatie
Consult Borstvergroting met implantaten 60
Consult Borstvergroting met implantaten - Online geboekt 30
Borstvergroting met implantaten
Borstvergroting met ronde silicone prothesen | tot 500cc 2995
Borstvergroting met ronde silicone prothesen | vanaf 500cc 3850
Toeslagen
Overnachting in privékamer 250
Privékamer 120

Toon prijzen in  

Betalingen aan de Wellness Kliniek zijn steeds in Euro. De weergave in een andere munteenheid is louter ter informatie en onderhevig aan koersschommelingen t.o.v. de Euro.

Prijzen zijn geldig tot 31/03/2023. Alle prijzen zijn BTW inclusief.

All Inclusive

Onze prijzen zijn all-inclusive: opname, medische kosten, verdoving en alle nazorg volgens de procedure.

Online reserveren

Reserveer je afspraak 24/7 met onze online reservatietool en ontvang zo 50% korting op je consultatie. Het is ook mogelijk om een e-consult (teleconsult) te boeken.

Garantie Borstimplantaten

Wij bieden 10 jaar garantie op alle borstimplantaten en een gratis procedure indien er zich problemen voordoen binnen 1 jaar na de originele operatie. 

Hoeveel kost een borstvergroting?

Droom je al een tijdje van een borstvergroting met implantaten en ben je benieuwd naar de borstvergroting prijs? Bij Wellness Kliniek zijn we transparant over de tarieven en bieden we je altijd een all-in borstvergroting prijs. Zo weet je waar je aan toe bent, wel zo fijn. Onze actuele prijzen voor een borstvergroting vind je hierboven in de prijstabel.

Kosten borstimplantaten bij Wellness Kliniek

Bij Wellness Kliniek streven we ernaar om scherpe, vaste prijzen te bieden. Een borstvergroting met ronde siliconen prothesen tot 500cc heeft een vast tarief van € 2995. In de meeste gevallen zal dit voldoende zijn om het gewenste resultaat te bereiken.

Wat kost een borstvergroting vanaf 500cc? Daarvoor zijn de kosten € 3850. Twijfel je welke maat of implantaten het beste bij je passen? Tijdens de eerste consultatie zal een arts altijd kijken welke hoeveelheid nodig is om een cupmaat te verkrijgen die goed bij je past.

Neem contact met ons op om een consultatie te plannen. Na de consultatie kun je nog altijd beslissen of je de borstvergroting werkelijk wilt laten uitvoeren. Alvast inspiratie opdoen? Bekijk dan de borstvergroting voor en na foto's.

Prijs borstvergroting all-in

Bij ons geen onverwachte kosten, maar een all-in borstvergroting prijs inclusief de kosten voor opname en verdoving, het honorarium van artsen én onze zorgen voor en na de ingreep.

Goedkope borstvergroting, mét kwaliteit

Mogelijk is het je opgevallen dat de borstvergroting prijzen bij Wellness Kliniek een stuk lager liggen dan bij alternatieve klinieken in België. De kwaliteit is echter minimaal net zo hoog of zelfs beter.

Doordat we een goed georganiseerde kliniek zijn en zo’n 3.000 borstvergrotingen per jaar uitvoeren kunnen we de personeelskosten en overhead kosten per operatie beperken. Dit voordeel berekenen we door aan onze klanten, waardoor jij minder betaalt voor een borstvergroting.

Esthetische chirurgie, veilig en betaalbaar

Bij Wellness Kliniek vinden we het belangrijk om esthetische chirurgie veilig en betaalbaar te maken voor iedereen. We maken gebruik van de beste implantaten op de markt, waaronder Laboratoires Arion, Mentor en Motiva. Samen met de arts kijken we welke van deze implantaten het beste bij jouw lichaam passen.

Bovendien zijn we uitvinder van de Minimally Invasive Breast Implant Surgery techniek (MIBIS). Dit is een relatief snelle, veilige en eenvoudige techniek waarbij de operatietijd flink kan worden ingekort en de incisie minimaal is.

Al onze chirurgen zijn officieel gecertificeerd. We laten onze artsen opereren met zo min mogelijk lichamelijk letsel, waardoor de littekens miniem blijven.

Zo bieden we jou het complete pakket van veilige, prijsvriendelijke chirurgie. Wij staan achter onze kwaliteit en daarom geven we je maar liefst 10 jaar garantie op alle borstimplantaten.

Reserveer nu je afspraak via onze online reservatietool en laat je droom voor grotere borsten eindelijk uitkomen!

Lees meer over "Borstvergroting met implantaten"

Lees alle beoordelingen