Halscorrectie & Facelift België

Welkom bij Wellness Kliniek, dé bestemming voor Facelift en Halscorrectie in België. Het plastisch chirurgisch team is specialist in facelifting. De kliniek voldoet aan belangrijke internationale kwaliteitscriteria en biedt een deskundig en ervaren team van faceliftchirurgen, moderne facelift en halscorrectie technieken en uitstekende nazorg. Artsen bieden een grondige consultatie en evaluatie. Het resultaat is gericht op patiënttevredenheid.

De facelift specialist

Wellness Kliniek biedt het volledig gamma halscorrectie en facelift behandelingen, onder meer de chirurgische (mini)facelift, de MACS facelift, de Deep Plane Facelift, de SMAS facelift en halscorrectie en de niet-chirurgische liquid facelift.

Met meer dan 25 jaar ervaring en een team van topspecialisten bieden de plastisch chirurgen bij Wellness Kliniek veilige behandelingen met ISO 9001-certificering. Meer informatie over ingreep, prijzen en foto’s vind je bij de betreffende procedure.

Veilige facelift België bij Wellness Kliniek

Onze ervaren plastisch chirurgen begrijpen de kracht van cosmetische ingrepen om je jeugdige uitstraling te herstellen, want je innerlijke vitaliteit wil je natuurlijk weerspiegeld zien in je uiterlijk.

Een facelift is plastische chirurgie 100% op maat van de patiënt. Ons internationale team van deskundige chirurgen heeft alle skills in huis om facelifts uit te voeren met oog voor detail en aandacht voor je wensen. We bieden je een reeks technieken aan om je gezicht en/of hals te behandelen. Dankzij ons ISO internationaal kwaliteitslabel bieden we garantie dat je bij ons in bekwame handen bent. We streven naar het mooiste en meest bevredigende resultaat!

Wat is de beste kliniek voor facelift in België?

De kwaliteit van de ingreep facelift, alsook halslift, kun je het best beoordelen door het kwaliteitslabel van de kliniek en de ervaring van de chirurg te onderzoeken:

  • Veiligheid. ISO-certificatie garandeert veiligheid, patiënten tevredenheid over de resultaten en moderne innovatie, waarbij de meest veilige technieken gebruikt worden.
  • Ervaring. Wellness Kliniek heeft meer dan 25 jaar ervaring en facelift/halslift staat in de top 5 van de meest uitgevoerde behandelingen bij de kliniek.
  • Bekwame specialisten. Je kan een ervaren chirurg vinden door de kwaliteitcertificatie van de kliniek te onderzoeken en de ervaring van de plastisch chirurg met facelift.
  • Informatievoorziening. Je kan online recensies lezen, aanbevelingen vragen en consultaties plannen bij specialisten.
  • Innovatie in facelift chirurgie. Onze geavanceerde technieken, zoals minimale invasieve methoden en verbeterde herstelprocessen, hebben significant bijgedragen aan de evolutie en verfijning van plastische chirurgie als geheel.

Halscorrectie en facelift België, Nederland, Spanje, Europa!

Wellness Kliniek mocht meerdere jaren op rij de WhatClinic Award in ontvangst nemen dankzij de uitstekende patiënten ervaringen. Daar zijn we trots op! We behoren tot een van de grootste klinieken voor esthetische plastische chirurgie in Europa.

Wellness Kliniek Genk werd opgericht in 1996 en ontvangt patiënten van over de hele wereld. In 2021 werd Wellness Kliniek Barcelona opgericht om patiënten uit diverse landen nog beter te kunnen bedienen. Voor een facelift, halscorrectie of (liquid) facelift kun je zowel bij de kliniek in Genk als in Barcelona terecht.

Plastische chirurgie hals of gezicht? Next Day Surgery Service!

Spreken de mogelijkheden van een halslift of facelift bij Wellness Kliniek je aan, maar moet je er wat verder voor reizen? Wij bieden je graag extra service! De Next Day Surgery Service is volledig kosteloos en optioneel aan te vragen. Hierbij vinden consult en ingreep op aansluitende dagen plaats. Tevens is het mogelijk om een (privé)kamer bij te boeken, in onze kliniek of in een hotel in de buurt van de kliniek.


Meer over Next Day Surgery Service

Soorten facelift en halslift correcties

Zowel vrouwen als mannen kiezen regelmatig voor een facelift en/of halscorrectie. Er zijn verschillende technieken en behandelingen die ingezet kunnen worden, waar we hieronder kort over vertellen. We verwijzen je steeds door naar meer informatie over de treatment.

Facelift België

Voel je frisser en energieker met een facelift. Deze ingreep richt zich op het jeugdiger maken van het gezicht. We bieden verschillende soorten facelift in België aan, waaronder de mini facelift (S-lift), de MACS facelift en de Deep Plane Facelift SMAS. Afhankelijk van je huidige gelaatstrekken en de elasticiteit van je gezichtshuid, alsook je eigen wensen, adviseren de specialisten bij Wellness Kliniek welk type facelift het beste bij je past. Meer informatie over deze facelift soorten vind je bij facelift behandeling.

Liquid facelift België

De liquid facelift is een niet-chirurgische verjonging en wordt ook wel de facelift zonder operatie genoemd. Met behulp van verschillende technieken krijg je een frisser en jonger uitziend gelaat, au naturel. Denk aan fillers, spierontspanners (B***x) en huidtherapieën. Hiermee kunnen bepaalde contouren in het gezicht verbeterd worden. Op basis van je wensen en gelaat adviseert de consulterend arts je volledig op maat. Je leest meer over deze behandeling op de pagina over liquid facelift.

Halscorrectie België

De halscorrectie of halslift is een interessante behandeling voor mannen en vrouwen die van slappe huid in de hals af willen komen. Ook kan hiermee vet in een dubbele kin verwijderd worden. Een halscorrectie is maatwerk, en er zijn verschillende technieken inzetbaar om het gewenste resultaat te bereiken. Lees verder op de behandelpagina halslift. De halscorrectie kan overigens als losstaande ingreep uitgevoerd worden, maar wordt daarnaast ook regelmatig gecombineerd met de (mini)facelift.

Voordelen voor facelift en halscorrectie België

Wil je er jonger uitzien en meer jeugdige energie uitstralen? Kies voor de magische effecten van een facelift en/of halscorrectie bij Wellness Kliniek.

  • Herstel je natuurlijke contouren: de plastisch chirurg herstelt natuurlijke, gelaatscontouren door overtollige huid te verwijderen en de spieren van gezicht en hals te verstevigen.
  • Afscheid van rimpels: zeg vaarwel tegen ouder makende rimpels en verwelkom een gladdere en frissere huid die er jonger uitziet.
  • Duurzame resultaten: een facelift of halscorrectie bij Wellness Kliniek biedt langdurige resultaten, zodat je nog vele jaren kunt genieten van je nieuwe look.
  • Tijd is belangrijk: we begrijpen dat de meeste van onze patiënten van ver komen en waardevolle tijd willen besparen. Daarom bieden we Next Day Surgery Service.
  • Voordelen van internationale kliniek: onze meertalige medewerkers staan klaar om je te helpen met eventuele taal- of culturele barrières. Jouw welzijn is onze prioriteit.

Wat mag je verwachten van hals- en facelift chirurgie België?

Een facelift en halscorrectie zijn meer dan een chirurgische ingreep; het is een kans om te transformeren. Onze hooggekwalificeerde chirurgen begrijpen de nuances van veroudering en weten hoe ze verslapte huid, rimpels, plooien en kraaienpootjes kunnen verminderen. Hierbij is maatwerk altijd van belang. Tijdens een vrijblijvend consult komen al je vragen, verwachtingen en wensen aan bod, en krijg je transparant en eerlijk advies.

Elke procedure wordt uitgevoerd door een ervaren team van halscorrectie en facelift specialisten, in een kliniek met een internationaal ISO-kwaliteitslabel. Wellness Kliniek staat garant voor een veilige facelift en uitstekende patiënten ervaringen.

De behandeling gebeurt onder plaatselijke verdoving of algemene narcose. Met zorgvuldig geplaatste incisies kan de chirurg overtollige huid verwijderen en spieren van je gezicht en je hals aanspannen, voor langdurige resultaten. Na de ingreep volgt een herstelperiode van enkele weken. We geven je informatie over de aanbevolen leefregels. Nazorg en controle zitten gratis inbegrepen.

Hoeveel kost facelift België?

Zoek je een goedkope facelift in België? Bij Wellness Kliniek bieden we uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en zijn we transparant over de kosten. Bekijk de vaste tarieven, inclusief voorzorg, nazorg en btw. De actuele kosten vind je bij ons altijd transparant in een overzicht. Bekijk actuele facelift prijzen en liquid facelift prijzen.

Wat kost halscorrectie België?

De kosten voor een halscorrectie in België, vermelden we net als bij facelift in een transparant overzicht. De kosten zijn afhankelijk van de manier van liften, zoals de mini halslift, MACS halslift of Deep Plane SMAS halslift. Bekijk tarieven op de pagina met halslift prijzen. Deze zijn inclusief voorzorg, nazorg en btw.

Halscorrectie en facelift België bij jou in de buurt

Wellness Kliniek is een toonaangevende kliniek in België. Onze plastisch chirurgen zijn specialisten in facelift en halscorrectie en geven opleiding aan jonge plastisch chirurgen van over de hele wereld, in een fellowship programma.  

Onze kliniek heeft een ISO-kwaliteitscertificaat en we zijn er trots op om, in de afgelopen 25 jaar, duizenden vrouwen en mannen te hebben geholpen hun jeugdige uitstraling te herwinnen.

Facelift Limburg of Brabant? Halscorrectie Amsterdam of Rotterdam? Wellness Kliniek bevindt zich net over de grens met Nederland, en is goed bereikbaar! Voor een facelift in Maastricht sta je in circa een half uur bij ons op de stoep. Voor een facelift in Eindhoven doe je er ongeveer een uurtje over. Patiënten uit Nederland reizen graag af naar Wellness Kliniek in België (Vlaanderen). We bieden een grote en gratis parking.

Vrijblijvend consult bij Wellness Kliniek!

Wie weet overweeg je een (mini)facelift of een halscorrectie, maar weet je nog niet precies welke specifieke ingreep het beste bij je past. Onze specialisten denken graag met je mee en geven je eerlijk advies tijdens een vrijblijvend consult. Pas dan kun je écht beslissen of de ingreep bij je past. Kies voor transparantie informatievoorziening en maak je afspraak vandaag nog.

Boek online of bel ons

Toon alle foto's

Lees alle beoordelingen