Ons uiterlijk wordt grotendeels bepaald door de contouren en verhoudingen van het gezicht. Fillers of spierontspanners zijn soms al voldoende om een knap resultaat te verkrijgen. Dikwijls is het wel aan te raden om meteen het volledige gezicht te bekijken en op de juiste plekken aan te pakken om op deze manier tot een harmonieus geheel te komen. Een liquid facelift of een facelift zonder operatie, geeft je gezicht een frissere look zonder chirurgie.


Bekijk alle prijzen

Liquid Facelift: details

  • Operatie: 15 - 60 min.
  • Lokale verdoving
  • Kleine perforaties
  • Geen overnachting nodig

Hulp nodig? Een medewerker belt u graag op!

Voor wie is een liquid facelift geschikt?

Wil je een weinig invasieve ingreep, zonder operatie, die je de gewenste, frisse look bezorgt? Zie je er ouder of vermoeider uit dan je bent? Wil je je huid verbeteren? Dan is een liquid facelift voor jou wellicht ideaal.

Liquid facelift: de ingreep

Deze ingreep combineert injecties met de juiste producten, fillers en innovatieve technieken. Een liquid facelift is een veilige ingreep zonder chirurgie die snel resultaat geeft. Je ziet er na de ingreep een stuk jeugdiger uit.

Wat mag je verwachten?

Afhankelijk van de combinatie van fillers en injecties zie je meteen of geleidelijk aan resultaat. Net zoals bij elke injectie is het mogelijk dat de zone lichtjes opzwelt of rood wordt. Dit verdwijnt snel. Soms is er ook wat kneuzing te zien of voelen, maar ook dat verdwijnt binnen een week. Je krijgt een natuurlijk, fris en subtiel jeugdiger resultaat.

Onze troeven

Excellente service

We zorgen ervoor dat veiligheid, expertise en patiënttevredenheid centraal staan ​​in wat we doen.

Wij vinden het voor jou uiterst belangrijk om de risico's en de verwachte resultaten zo goed mogelijk in balans te kunnen houden. Daarom heb je altijd recht op gratis pre-operatieve consulten.