Ontdek hoe je je rimpels kunt verzachten en je huid kunt verbeteren met een liquid facelift, voor een perfecte niet-chirurgische verjonging. Deze prikjes behandeling combineert spuitjes met fillers, spierontspanners (B***x) en huidtherapieën. Kies voor een natuurlijke, jeugdige uitstraling zonder operatie littekens. Ontdek de voordelen van een liquid facelift bij Wellness Kliniek.

Prijs vanaf: 180

Liquid Facelift: details

 • Operatie: 15 - 60 min.
 • Lokale verdoving
 • Kleine perforaties
 • Geen overnachting nodig

Wat is een liquid facelift?

Een liquid facelift is een niet-chirurgische cosmetische procedure die bedoeld is om tekenen van veroudering in het gezicht te verminderen. Deze methode gebruikt injectables, zoals dermale fillers en B***x, om rimpels glad te strijken, de huid te verstevigen en het volume te herstellen.

Bij een liquid facelift wordt een cocktail van injectables gebruikt, waaronder fillers, spierverslappers (zoals B***x) en vulling voor de lippen.

Een liquid facelift is bedoeld voor mannen en vrouwen die geen chirurgische ingreep willen, maar toch een verjongd effect willen bereiken. De resultaten van injectables en B***x zijn tijdelijk en regelmatige onderhoudsbehandelingen kunnen nodig zijn om het effect te behouden.

De behandeling geeft snel resultaat en zorgt voor een jeugdiger gezicht met de nadruk op mooie gezichtscontouren. Deze behandeling wordt vaak gecombineerd met fillers voor de lippen.

Toon alle foto's

Wat kost een Facelift zonder operatie?

De kosten van een liquid facelift kunnen variëren afhankelijk van de specifieke behandelingen die worden gekozen. De Wellness Kliniek biedt een groot gamma aan producten. Bekijk de prijzen tabel voor de prijzen bij Wellness Kliniek.

 • B***x: Ook wel tijdelijke spierontspanner genoemd. De kosten voor een spierontspanner om rimpels te verwijderen is afhankelijk van het volume (B***x) dat je nodig hebt om je fronsrimpel, voorhoofd en kraaienpootjes glad te strijken. Wil je alleen de fronsrimpel tussen je wenkbrauwen laten behandelen dan is 1 zone (B***x) voldoende.
  Wist je dat in sommige landen het verboden is om merknamen van medicijnen te vermelden? Daarom spreken wij over (B***x). Jij weet beslist wel waar de sterretjes voor staan.
 • Fillers: Een fillerbehandeling is een cosmetische procedure die wordt gebruikt om rimpels op te vullen, lijnen en volume verlies in het gezicht te verminderen of om bepaalde contouren te verbeteren, zoals neus, wangen en kin. Fillers worden ook gebruikt voor het opvullen van je lippen.
  Fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur, collageen of calciumhydroxylapatiet. Ze worden in je huid geïnjecteerd om deze te vullen en te verstevigen.
  De filler kosten zijn afhankelijk van het type filler en de hoeveelheid dat nodig is om het gewenste resultaat te bereiken, voor:
  - Vermindering van rimpels en fijne lijntjes in je huid.
  - Contouren ophogen van neus, kin, kaak, jukbenen, et cetera.
  - Lipvergroting: Om volume en vorm aan de lippen toe te voegen.
 • Vampire Behandeling: De kost van deze prikjes - met eigen bloed - behandeling is afhankelijk van de grootte van de zone die je wilt laten behandelen. Ook geschikt voor hoofdhuid en haren.

Belangrijk om te weten is dat de liquid facelift kosten afhankelijk zijn van het aantal fillers en andere technieken dat gebruikt wordt. Tijdens een vrijblijvend consult krijg je op basis van persoonlijk advies een kostenplaatje. Om je nu alvast een indicatie te geven kun je terecht in onderstaande prijstabel (prijzen inclusief voorzorg, nazorg en btw).

Liquid Facelift
Consult Liquid facelift 60
Consult Liquid facelift - Online geboekt 30
Rimpels verwijderen
Kleine zone 90
1 zone 180
2 zones 310
3 zones 390
Fillers voor rimpels
Fillers: 0,5 ml 320
Fillers: 1 ml 425
Fillers: 2 ml 795
Fillers: 4 ml 1550
Filler | Radiesse 1,5 cc 480
Fillers voor gezichtscontouring
Traangootjes opvullen - 0,5 ml 320
Wallen onder ogen - 0,5 ml 320
Vorm van de neus - 0,5 ml 320
Beide oorlellen - 0,5 ml 320
Rokerslijntjes rond de mond - 0,5 ml 320
Neus-lippenplooi - 0,5 ml 320
Mondhoeken liften - 1 ml 425
Kaaklijn verstrakken / hamsterwangen - 1 ml 425
Kin ophogen - 1 ml 425
Fillers voor lippen
Lippen opvullen | Filler 0.5 ml 320
Lippen opvullen | Contour accentueren | 0.5 ml 320
Lippen opvullen | Filler 1 ml 425


Liquid Facelift kosten

Liquid facelift in België

De vraag naar cosmetische injectie behandelingen groeit, in België en Nederland. Dermale fillers, B***x spuitjes en huidverbeteraars worden gecombineerd om rimpels te verzachten en volume te herstellen. Deze niet-chirurgische methode is perfect voor wie zoekt naar een facelift zonder operatie. De liquid facelift is de ultieme oplossing voor een strakker gezicht zonder operatie. Een niet-chirurgische benadering is ideaal voor mensen die een facelift zonder snijden of facelift zonder littekens wensen.

De Vampire facelift, een populaire niet-chirurgische facelift variant, maakt gebruik van je eigen bloed voor natuurlijke verjonging.

Bij Wellness Kliniek kiezen de chirurgen altijd voor maatwerk en adviseren je of een liquid facelift of ander type facelift beter bij je past. Je krijgt, vrijblijvend, expert advies. Door het inzetten van een volledig team en de juiste methoden streven we naar het mooiste resultaat!

Ervaringen met liquid facelift bij Wellness Kliniek

Wellness Kliniek wint al jaren op rij de WhatClinic award voor beste Europese kliniek die facelift aanbiedt, dit door de uitstekende patiënten ervaringen. De ingreep liquid facelift wordt zowel aangeboden in Genk, België als in Barcelona, Spanje.

Veiligheid staat bij Wellness Kliniek hoog in het vaandel. Wellness Kliniek gebruikt enkel high-end filler merken. De ervaren artsen zijn gespecialiseerd in inspuitingen en vertellen je vooraf uitgebreid over wat je mag verwachten van de spuitjes, de eventuele pijn, blauwe plekken, het resultaat en de nazorg.

Vergelijk altijd prijs, ervaringen en kwaliteit. Wellness Kliniek biedt ISO 9001 garantie. Dit officieel label is de norm voor certificering op het gebied van veiligheid van zorg en patiënten ervaringen met B***x, Fillers en andere facelift behandelingen.

Liquid facelift: Next Day Surgery Service

Wellness Kliniek ontvangt internationaal cliënteel voor (liquid) facelift behandelingen. We bieden daarom optioneel en gratis onze Next Day Surgery Service. Hierbij vinden consult en behandeling op aaneengesloten dagen plaats. Dat scheelt reistijd en reiskosten.


Meer weten over Next Day Surgery

Wanneer kiezen voor een liquid facelift?

De liquid facelift kan om tal van redenen gekozen worden. Het biedt uitkomst voor iedereen die graag de contouren in het gezicht verbetert, die last heeft van slappe huid, een frissere look wil of er jonger en minder vermoeid uit wil zien. Het kan gaan om een liquid facelift in het hele gezicht, of delen van het gezicht. Het is een weinig invasieve ingreep met korte hersteltijd en kan tevens preventief worden ingezet.

De liquid facelift zonder operatie wordt voornamelijk gekozen door jonge vrouwen, maar ook als je wat ouder bent kun je hier baat bij hebben. De chirurg informeert graag transparant over wat je mag verwachten van de liquid facelift (zonder operatie) ten opzichte van een facelift operatie, zoals de Mini facelift, MACS facelift of SMAS facelift. Zo maak je een weloverwogen keuze of een liquid facelift het beste bij je past.

Veelgestelde vragen over liquid facelift

We snappen dat je heel wat vragen hebt over de liquid facelift behandelingen. We beantwoorden daarom veelgestelde vragen. Heb je andere vragen of onzekerheden? Contacteer ons. We staan graag tot je dienst om een persoonlijk consult met onze facelift specialisten te plannen.

Voor wie is een liquid facelift geschikt?

Een liquid facelift is geschikt voor vrouwen en mannen die huid, diepe poriën en rimpels in het gezicht willen laten behandelen om een jonger gelaat met frissere uitstraling te bekomen. In principe hangt er geen leeftijd vast aan de liquid facelift, omdat het afhangt van je wensen en de conditie van de huid en spieren in het gezicht. Wel wordt een liquid facelift meestal gekozen door jonge kandidaten (30+), terwijl 50-plussers vaak de voorkeur geven aan een facelift met operatie. Een B***x behandeling kan al vanaf 18+ jaar. Maak vrijblijvend een afspraak. De arts adviseert je persoonlijk.

Liquid facelift voor en na: wat mag ik verwachten?

We snappen dat je benieuwd bent naar de resultaten van een liquid facelift. Het doel is om het gezicht een jeugdigere uitstraling te geven, zonder de eigen look te verliezen. Het ziet er natuurlijk uit, niet gemaakt. Om een goed beeld te krijgen kun je terecht op onze pagina met liquid facelift voor en na foto’s.

Liquid facelift voor en na foto’s

Hoe gaat een liquid facelift in zijn werk?

De arts beoordeelt vooraf welke producten en fillers in welke delen van het gezicht wenselijk zijn. De juiste innovatieve technieken worden toegepast voor een mooi en natuurlijk resultaat. Afhankelijk van wat nodig is, neemt de ingreep circa 15 tot 60 minuten in beslag, dit onder lokale verdoving. Je mag dezelfde dag nog naar huis.

Is een liquid facelift een facelift zonder operatie?

Een operatie is een chirurgische procedure waarbij normaal gezien verwezen wordt naar het maken van incisies in het lichaam. Bij een liquid facelift is dit niet nodig. Middels kleine prikjes en het injecteren van fillers wordt het gewenste resultaat behaald. Daarom wordt een liquid facelift een facelift zonder operatie genoemd.

Zitten er risico’s aan een liquid facelift?

Wanneer je kiest voor een ervaren arts dan zitten er weinig risico’s aan de liquid facelift. Wel is het – net zoals bij elke injectie – mogelijk dat de behandelde zones lichtjes opzwellen en/of rood worden. Ook kun je een lichte kneuzing (blauwe plekken) zien of voelen. Normaal zijn alle blauwe plekken binnen enkele dagen tot een week verdwenen.

Houd er wel rekening mee. Als je een feestje hebt, en er top wilt uitzien, dan plan je je afspraak best vier weken voor het grote event.

Hoe snel zie ik het resultaat van een liquid facelift?

Het resultaat liquid facelift is vrijwel direct zichtbaar. Nadat eventuele zwellingen en roodheid zijn weggetrokken, zie je er al jonger uit. Na 4 weken wordt het resultaat vaak nóg mooier. Het hyaluronzuur (fillers) hecht zich in het omliggende weefsel en dat bevordert de vochtregulering. Het resultaat is een, fris en subtiel jeugdiger, uiterlijk dat er natuurlijk uitziet.

Hoelang werkt een liquid facelift?

Waar een facelift in de basis een permanente oplossing is, neemt het effect van een liquid facelift sneller af. Normaal gezien geniet je 12 maanden van het resultaat van een liquid facelift, en daarna kan gekozen worden voor een herhaalbehandeling. Hoe lang het effect werkelijk zichtbaar is, hangt ook af van de gekozen en de hoeveelheid producten en van het type behandeling. De arts informeert je hier graag transparant over, zodat je weet wat je in je persoonlijke situatie mag verwachten.

Wat is het verschil tussen een facelift operatie en liquid facelift?

Een liquid facelift is een facelift zonder operatie, waarbij gebruikt wordt gemaakt van injectables en andere innovatieve producten. Het zichtbare resultaat is vergelijkbaar met een facelift operatie, maar het resultaat houdt minder lang aan.

Bij een facelift operatie wordt er gekozen voor chirurgische methoden. Het resultaat is permanent. Je gezicht zal er tientallen jaren jonger uitzien, en zal nog wel verouderen, maar maakt dus als het ware een sprong terug in de tijd.

Voor een permanent resultaat van een liquid facelift is een herhaalbehandeling noodzakelijk (meestal eens per jaar). De kosten daarentegen zijn ook lager dan van een facelift operatie. Het is dus maar net wat je voorkeur heeft.

Wat zijn de liquid facelift ervaringen?

Zowel vrouwen als mannen ervaren na een liquid facelift een jeugdigere uitstraling, die perfect aansluit bij hoe ze het graag zouden zien en hoe ze zich voelen. De ingreep zelf is snel gebeurd en vraagt om erg korte hersteltijd. Bij Wellness Kliniek zijn we trots op de positieve ervaringen en reviews van onze patiënten. Bekijk de liquid facelift foto’s om zelf te oordelen over de resultaten van de ingreep.

Doet een liquid facelift pijn?

Nee, een liquid facelift doet geen (of nauwelijks) pijn. Je krijgt de meeste prikjes en spuitjes onder lokale verdoving. Wil je helemaal ‘out’ zijn, dan biedt Wellness Kliniek slaapverdoving. Hiervoor betaal je een supplement. De meeste patiënten ervaren geen tot weinig ongemak na de behandeling.

Laat een liquid facelift littekens na?

Nee, een liquid facelift laat geen littekens na. Je hoeft ook geen verband te dragen en mag dezelfde dag nog naar huis. Het herstel van een liquid facelift is snel. Mogelijk heb je enkele dagen last van roodheid, blauwe plekken en zwellingen, maar deze verdwijnen spoedig, normaal gezien binnen enkele dagen tot een week.

Zijn er leefregels na een liquid facelift?

Nee, in de basis zijn die er niet (al kan het afwijken afhankelijk van de precieze facelift behandeling). Je kunt als je wilt direct weer aan het werk, al blijf je zelf misschien liever een paar dagen thuis totdat de eventuele zwelling of blauwe plekken zijn afgenomen. We raden je daarnaast af om in de eerste week na de behandeling naar de sauna of zonnebank te gaan. Je mag autorijden en douchen. De arts informeert je graag tot in detail.

Wat zijn de liquid facelift nadelen en voordelen?

De liquid facelift voordelen zijn het mooie en snelle resultaat, met korte hersteltijd. Je kunt eigenlijk direct daarna je dagelijkse routines herpakken. Een operatie en het verwijderen van overtollige huid is niet nodig, en de ingreep vindt plaats onder lokale verdoving.

Een liquid facelift nadeel is dat het resultaat niet permanent is. Fillers werken bijvoorbeeld na verloop van tijd uit, meestal na ongeveer een jaar. Sommige mensen herhalen een B***x behandeling om de 6 maanden. De tijd voor een herhaal- of onderhoudsbehandeling verschilt van persoon van persoon en is afhankelijk van je wensen.

De liquid facelift is voordeliger dan de facelift operatie, maar kan op den duur onder de streep prijziger uitkomen door deze herhaalbehandelingen.

Kan een liquid facelift gecombineerd worden met andere cosmetische ingrepen?

Jazeker! Zo wordt een liquid facelift bij Wellness Kliniek vaak gecombineerd met een ooglidcorrectie, opvullen van de lippen en liposuctie van de (dubbele) onderkin. Soms is het wenselijk om een facelift operatie deels te combineren met een liquid facelift (of B***x) om het mooiste resultaat te bereiken.

Wat is het verschil tussen een liquid facelift en fillers?

Bij een liquid facelift wordt een cocktail van verschillende injectables, zoals fillers en spierverslappers (zoals B***x) en lippen vuller gebruikt. Fillers zijn dus een onderdeel van de liquid facelift. Wil je alleen specifieke delen van je gezicht aanpakken (zoals meer volume in je lippen of diepe rimpels in het voorhoofd), dan kan gekozen worden voor alleen fillers.

Strakker gezicht zonder operatie, wat zijn de mogelijkheden?

Wil je een facelift zonder snijden, dan kom je uit bij de liquid facelift. Een snelle techniek met spoedig herstel, en een prachtig resultaat. Wanneer je alleen delen van het gezicht zou willen aanpakken, dan zijn soms alleen fillers of B***x een oplossing. Ook een ooglidcorrectie is een populaire ingreep met mooi resultaat.

Wat is een Vampire facelift?

Mogelijk heb je gehoord van de Vampire facelift. Dit is een niet-chirurgische cosmetische procedure die gebruik maakt van eigen bloed van de patiënt om de huid te verjongen. Dit wordt gezien als een alternatief van de liquid facelift, maar in de basis is het geen facelift. Wel zorgt deze cosmetische behandeling voor een frisser en jonger uiterlijk.

Tijdens de behandeling wordt een kleine hoeveelheid bloed afgenomen, dat vervolgens wordt gecentrifugeerd. Het gezuiverd plasma wordt dan terug in je gezicht geïnjecteerd, wat helpt bij het stimuleren van nieuwe celgroei, het verbeteren van de huidtextuur en het verminderen van fijne lijnen en rimpels. De Vampire facelift staat bekend om zijn natuurlijke resultaten en wordt vaak gecombineerd met andere huidverjongingstechnieken.

Wanneer kiezen voor een Vampire facelift?

Vampire Facelift dankt zijn naam aan het materiaal van de filler, namelijk je eigen bloed. Je bloed wordt gezuiverd en omgezet in losse componenten. Dit wordt vervolgens geïnjecteerd en de hoge concentratie van positieve eigenschappen zorgt ervoor dat de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd. Dit zorgt voor een stevigere huid.

Belangrijk om te weten is dat met de Vampire facelift niet hetzelfde resultaat wordt behaald als met de liquid facelift. Bovendien kost het meestal meerdere behandelingen en is het resultaat pas na meerdere maanden zichtbaar.

De Vampire behandeling komt vaak duurder uit dan injectables. Daarom wordt in de meeste gevallen de voorkeur gegeven aan een liquid facelift, waarbij de natuurlijke fillers met hyaluronzuur en andere producten direct resultaat geven.

Wat is de beste kliniek voor liquid facelift?

De keuze voor de beste kliniek voor een (liquid) facelift kan per land verschillen. Diverse klinieken, zoals Wellness Kliniek in België en Spanje, bieden ervaren chirurgen en hebben een goede reputatie op het gebied van veiligheid, kwaliteit en positieve patiënten ervaringen met facelift behandelingen. Wellness kliniek kwam uit onafhankelijk onderzoek door WhatClinic naar voren als één van de beste plastische klinieken in Europa.

Het is van belang om voor een (liquid) facelift een gerenommeerde kliniek te kiezen die veel belang hecht aan persoonlijke consultatie en veiligheid. Wellness Kliniek biedt ISO 9001 kwaliteitsgarantie en de chirurgen voldoen aan de hoogste maatstaven. Een liquid facelift (en de keuze voor een facelift met of zonder operatie) is maatwerk. Daarom plan je bij Wellness Kliniek altijd eerst een vrijblijvend consult voordat je de behandeling krijgt.

Wie is de beste liquid facelift chirurg van België?

Wellness Kliniek kiest voor de beste chirurgen met specialisaties, zoals op het gebied van liquid facelift en andere soorten operatieve facelifts. Op basis van je persoonlijke wensen en je gelaat wordt de beste liquid facelift arts bij Wellness Kliniek aan je toegewezen. Dit kan bij Wellness Kliniek in Genk of bij de vestiging in Barcelona.

Liquid facelift? Vrijblijvend consult bij Wellness Kliniek!

Klaar voor een jeugdiger uiterlijk, een frisse look? Je gezicht liften zonder operatie? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor je gelaat en welke ingreep een goede keuze is? Laat je adviseren door de ervaren chirurgen bij Wellness Kliniek!

Boek een vrijblijvend consult liquid facelift. Je kunt een adviesgesprek plannen op locatie of online.

 Boek online of bel ons

Waarom Wellness Kliniek kiezen?

Eerlijke en transparante prijzen (Fillers & Injectables)

Onze prijzen zijn eerlijk en transparant: we rekenen alleen de kosten per injectie of per eenheid product.
Sommige mensen hebben meer vulling per zone nodig, anderen iets minder. Onze artsen hebben oog voor detail en hebben de vaardigheid om de verschillende fillers subtiel toe te passen. Dit is belangrijk omdat het voor jou het beste resultaat oplevert, en je betaalt alleen voor het aantal gebruikte eenheden.

Meer info...

Excellente service

We zorgen ervoor dat veiligheid, expertise en patiënttevredenheid centraal staan ​​in wat we doen.

Wij vinden het voor jou uiterst belangrijk om de risico's en de verwachte resultaten zo goed mogelijk in balans te kunnen houden. Daarom heb je altijd recht op gratis pre-operatieve consulten.

Meer info...

Ultramoderne faciliteiten

Gelegen in het hart van Genk (Belgisch Limburg), is Wellness Kliniek een ultramoderne esthetische kliniek met eigen operatiefaciliteiten gespecialiseerd in esthetische behandelingen en chirurgie. De Wellness Kliniek werkt volgens de hoogste normen met hooggekwalificeerde artsen, chirurgen en tandartsen en bekwaam verplegend personeel.

Meer info...