Anti rimpel injecties zijn een van de meest bekende en populaire cosmetische ingrepen. Het is dan ook een veilige, snelle en efficiënte manier om lijnen in je gezicht te vervagen. Deze injecties zijn ideaal om diverse issues aan te pakken: kraaienpootjes, fronslijnen, horizontale lijnen op je voorhoofd, lijntjes rond de mond, langs de neus of op de nek. Deze injecties geven je een jeugdiger, frisser uiterlijk.

Anti rimpel injecties komen van pas bij diverse ongemakken:

Rimpels

Lachen is gezond, dat spreekt voor zich. Maar het zorgt wel voor kraaienpootjes rond de ogen. Een injectie vervaagt deze lijntjes en doet fronslijnen tussen de wenkbrauwen of op het voorhoofd zelfs verdwijnen.

Tijdens de ingreep plaatst de cosmetische arts injecties met kleine hoeveelheden spierverslappers in de spieren die gezichtsuitdrukkingen mogelijk maken. Dit gebeurt met een erg fijne naald, zodat je nauwelijks iets voelt. De meest behandelde zones zijn:

  • Fronsrimpels (tussen de wenkbrauwen)
  • Voorhoofdrimpels
  • Kraaienpootjes bij de ogen
  • Wenkbrauwen (in de spier die de wenkbrauwen lift)
  • Rimpels naast de neus
  • Mondhoeken
  • Kin (zogenaamde heksenkin of putjes in de kin)
Overdreven zweten

Spierontspanners worden niet enkel gebruikt om rimpels te vervagen, ze hebben ook medische voordelen. Zo passen onze artsen ze ook toe in oksels, op de handen of voeten om overmatig zweten tegen te gaan. Hyperhidrosis is erg oncomfortabel en leidt tot een gebrek aan zelfvertrouwen. Behandelingen met anti rimpel injecties leveren dikwijls goede resultaten op en zijn dus een hele verlichting voor de patiënten. Onze artsen informeren je graag over de mogelijkheden en de details van de behandeling. 

Migraine

Een anti rimpel injectie verlicht in veel gevallen ook chronische migraine. In dit geval injecteren onze artsen rond de zenuwvezels die de hoofdpijn (mede)veroorzaken. Dankzij injecties in de zenuwuiteinden wordt de afgifte van chemische stoffen die tot pijn kan leiden, geblokkeerd. De bedoeling daarvan is om te verhinderen dat de hersenen pijnsignalen doorkrijgen. 

Een anti rimpel injectie voorkomt dus migraineaanvallen, al heeft het wel tijd nodig om in te werken. Dikwijls zijn 2 of 3 behandelingen nodig. Vraag onze artsen om meer informatie. 

Tandvleeslach

Bedek je altijd je mond met je hand als je lacht, omdat je dan veel tandvlees ziet? Dat kan je erg onzeker maken. Maar een gummy smile of tandvleeslach betekent eigenlijk gewoon dat de spieren die je bovenlip omhoog trekken te hard werken. Gelukkig is dit probleem snel van de baan met enkele anti rimpel injecties. Het geeft je voor lange tijd de perfecte lach.

Binnen enkele dagen merk je al verschil. Na een week is het resultaat optimaal. Het effect van anti rimpel injecties duurt 3 tot 6 maanden. Als je dus voor altijd een toplach wil, herhaal je deze behandeling met regelmaat. 

Knarsetanden

Bruxisme, knarsetanden of tandenknarsen, het betekent dat je onbewust je tanden tegen elkaar knelt of schuurt. Dit heeft vaak fysieke pijn en tandproblemen tot gevolg. Chronisch tandenknarsen kan leiden tot hoofdpijn, oorpijn, migraine en pijn aan het gezicht. Tandproblemen veroorzaakt door bruxisme zijn bijvoorbeeld: verlies van tandglazuur, verhoogde gevoeligheid van de tanden en afslijten of afbreken van de tanden. Mensen die knarsetanden worden dikwijls wakker met een pijnlijke kaak. Hypertrofie (overmatige groei) van de kauwspier kan dan weer leiden tot een erg hoekige kaak. Behandelingen met botuline verlichten de pijn aan de kaak, de hoofdpijn en andere onaangename gevolgen van bruxisme. Het verbetert daarbij ook de kaak qua aanzicht.

Waarom Wellness Kliniek kiezen?

Top producten

We gebruiken hoogwaardige producten voor langetermijnresultaten.
Bij de Wellness Kliniek gebruiken we alleen producten van de hoogste kwaliteit om resultaten van de hoogste kwaliteit te bereiken. De producten die we gebruiken zorgen ervoor dat de resultaten van ons werk langdurig zijn. We kiezen voor totale transparantie, dus we laten je graag de merken zien van de producten die we gebruiken.

Meer info...

Eerlijke en transparante prijzen (Fillers & Injectables)

Onze prijzen zijn eerlijk en transparant: we rekenen alleen de kosten per injectie of per eenheid product.
Sommige mensen hebben meer vulling per zone nodig, anderen iets minder. Onze artsen hebben oog voor detail en hebben de vaardigheid om de verschillende fillers subtiel toe te passen. Dit is belangrijk omdat het voor jou het beste resultaat oplevert, en je betaalt alleen voor het aantal gebruikte eenheden.

Meer info...

Excellente service

We zorgen ervoor dat veiligheid, expertise en patiënttevredenheid centraal staan ​​in wat we doen.

Wij vinden het voor jou uiterst belangrijk om de risico's en de verwachte resultaten zo goed mogelijk in balans te kunnen houden. Daarom heb je altijd recht op gratis pre-operatieve consulten.

Meer info...

Veelgestelde vragen

Wat is Botox?
Botox is een merknaam, net zoals Dysport, BoCouture , Azzalure en Vistabel. De werkzame stof in al deze producten is botulinetoxine. Botox is een geneesmiddel. Het blokkeert de overdracht van prikkels van zenuwen naar spieren, Daardoor neemt de kracht van de spiertjes af. Hierdoor ontspannen uw mimiekspiertjes, en vervolgens vervagen uw rimpels.
Kan Botuline ook voor andere behandelingen worden gebruikt?
Ja dat kan. Spierverslappers worden niet alleen gebruikt om rimpels glad te strijken, maar hebben ook medische voordelen en worden door onze artsen gebruikt voor de behandeling van: Migraine (spanningshoofdpijn), Overmatig transpireren onder de armen en van handen en voeten (hyperhidrose), Tandenknarsen (bruxisme), Gummy lach (tandvleeslach).
Hoeveel kost een Botox of Bocouture behandeling?
De prijs van is afhankelijk van het aantal zones dat behandeld wordt. Wij hanteren een prijs per zone. Eén zone is bijvoorbeeld de fronsrimpels of de voorhoofdsrimpels of de kraaienpootjes. Hoe meer zones u, in één keer, laat behandelen hoe goedkoper het in verhouding wordt.
Voor welke rimpels is Botox geschikt?
Fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes, maar ook lijntjes op de neus, de kin, en de mondhoeken komen in aanmerking voor behandeling. Rimpeltjes in de huid ontstaan op deze plaatsen door het vaak samentrekken van de spieren, kortom de mimiek. Doordat uw huid na behandeling met Botox niet meer samen trekt, herstelt deze. Daardoor vervagen op den duur ook de rimpeltjes die in de oppervlakkige huid gebakken zijn.
Hoe lang duurt de botuline behandeling?
Een Botox behandeling duurt ongeveer 5 à 15 minuten, afhankelijk van het aantal zones dat u laat doen. Samen met het consult vooraf, wordt dat ongeveer een half uur.

Toon nog 5 vragen