Er zijn diverse fillers die rimpels en lijnen op het gezicht kunnen verminderen. Deze producten worden op een snelle en vrij pijnloze manier geïnjecteerd. Niet-chirurgische ingrepen hebben weinig risico's en leveren goede resultaten op!


Bekijk alle prijzen

Opties:

Fillers voor lippen

Met fillers kan je vollere lippen creëren. Het is een veelgevraagde ingreep, want volle, sensuele lippen zijn natuurlijk erg aantrekkelijk. 

Onze prijzen zijn transparant en redelijk. We rekenen een tarief per injectie of per productdosis. 

Sommige mensen hebben in bepaalde zones meer filler nodig, anderen wat minder. Onze artsen bekijken dit in detail en weten op een subtiele manier de beste resultaten te realiseren. Het doel? De mooiste versie van jezelf creëren met behulp van een eenvoudige, niet-chirurgische ingreep. 

Fillers voor rimpels

Voor antirimpelbehandelingen gebruiken we fillers die specifiek voor deze ingrepen zijn ontwikkeld. Deze fillers komen van pas om donkere kringen onder de ogen weg te werken, rimpels op de bovenlip, onder de neus, hangende mondhoeken, e.d. te verhelpen. Een subtiele behandeling met fillers doet soms wonderen voor je uiterlijk.

Onze esthetische artsen zijn hiervoor opgeleid en bieden je graag hun advies. Het is natuurlijk de bedoeling om een aantrekkelijk en natuurlijk resultaat te verkrijgen. Daarom houden onze artsen rekening met alle verhoudingen in je gezicht. 

Onze prijzen zijn transparant en redelijk: we rekenen een tarief per injectie of productdosis. Sommige mensen hebben in bepaalde zones wat meer filler nodig, anderen wat minder. Onze artsen proberen op een subtiele wijze de beste resultaten te realiseren. 

Het doel? De mooiste versie van jezelf creëren met behulp van een eenvoudige, niet-chirurgische ingreep. 

Fillers voor gezichtscontouren

De vorm van je gezicht en zeker de botstructuur, bepaalt je uiterlijk. Met het ouder worden gaat het onderhuidse weefsel hangen en verandert dit enigszins de vorm van het gezicht. Injecties met fillers voor de gezichtscontouren helpen om die vorm weer te optimaliseren. 

Je gezicht krijgt weer zachte lijnen. We kunnen je jukbeenderen gedefinieerder maken. We geven de kaaklijn en wangen dikwijls ook wat meer volume om je er jeugdiger uit te laten zien. 

Een neus met een onregelmatige vorm of een extreem kleine kin kan ook zichtbaar verbeterd worden. 

Waarom fillers kiezen?

Wil je iets doen aan de kwaliteit van je huid, de rimpels of dunne lippen? Zie je de eerste tekenen van veroudering? Helpt je antirimpelcrème niet? 

Fillers komen van pas om kraaienpootjes, hangende mondhoeken, rimpels boven de lip, enz. te verhelpen. Ze geven je vollere en aantrekkelijke lippen.  

Onze deskundige en gespecialiseerde artsen weten precies hoe ze gezichten mooier kunnen maken. Tijdens een consultatie krijg je uitgebreid advies over de behandelingen die voor jou het meest geschikt zijn. 

Het doel? De mooiste versie van jezelf creëren door eenvoudige, niet-chirurgische ingrepen toe te passen. 

Lees alle beoordelingen