Er zijn diverse fillers die rimpels en lijnen op het gezicht kunnen verminderen. Deze producten worden op een snelle en vrij pijnloze manier geïnjecteerd. Niet-chirurgische ingrepen hebben weinig risico's en leveren goede resultaten op!

Opties:

Fillers voor lippen

Met fillers kan je vollere lippen creëren. Het is een veelgevraagde ingreep, want volle, sensuele lippen zijn natuurlijk erg aantrekkelijk. 

Onze prijzen zijn transparant en redelijk. We rekenen een tarief per injectie of per productdosis. 

Sommige mensen hebben in bepaalde zones meer filler nodig, anderen wat minder. Onze artsen bekijken dit in detail en weten op een subtiele manier de beste resultaten te realiseren. Het doel? De mooiste versie van jezelf creëren met behulp van een eenvoudige, niet-chirurgische ingreep. 

Fillers voor rimpels

Voor antirimpelbehandelingen gebruiken we fillers die specifiek voor deze ingrepen zijn ontwikkeld. Deze fillers komen van pas om donkere kringen onder de ogen weg te werken, rimpels op de bovenlip, onder de neus, hangende mondhoeken, e.d. te verhelpen. Een subtiele behandeling met fillers doet soms wonderen voor je uiterlijk.

Onze esthetische artsen zijn hiervoor opgeleid en bieden je graag hun advies. Het is natuurlijk de bedoeling om een aantrekkelijk en natuurlijk resultaat te verkrijgen. Daarom houden onze artsen rekening met alle verhoudingen in je gezicht. 

Onze prijzen zijn transparant en redelijk: we rekenen een tarief per injectie of productdosis. Sommige mensen hebben in bepaalde zones wat meer filler nodig, anderen wat minder. Onze artsen proberen op een subtiele wijze de beste resultaten te realiseren. 

Het doel? De mooiste versie van jezelf creëren met behulp van een eenvoudige, niet-chirurgische ingreep. 

Fillers voor gezichtscontouren

De vorm van je gezicht en zeker de botstructuur, bepaalt je uiterlijk. Met het ouder worden gaat het onderhuidse weefsel hangen en verandert dit enigszins de vorm van het gezicht. Injecties met fillers voor de gezichtscontouren helpen om die vorm weer te optimaliseren. 

Je gezicht krijgt weer zachte lijnen. We kunnen je jukbeenderen gedefinieerder maken. We geven de kaaklijn en wangen dikwijls ook wat meer volume om je er jeugdiger uit te laten zien. 

Een neus met een onregelmatige vorm of een extreem kleine kin kan ook zichtbaar verbeterd worden. 

Waarom fillers kiezen?

Wil je iets doen aan de kwaliteit van je huid, de rimpels of dunne lippen? Zie je de eerste tekenen van veroudering? Helpt je antirimpelcrème niet? 

Fillers komen van pas om kraaienpootjes, hangende mondhoeken, rimpels boven de lip, enz. te verhelpen. Ze geven je vollere en aantrekkelijke lippen.  

Onze deskundige en gespecialiseerde artsen weten precies hoe ze gezichten mooier kunnen maken. Tijdens een consultatie krijg je uitgebreid advies over de behandelingen die voor jou het meest geschikt zijn. 

Het doel? De mooiste versie van jezelf creëren door eenvoudige, niet-chirurgische ingrepen toe te passen. 

Toon alle foto's

Waarom Wellness Kliniek kiezen?

Eerlijke en transparante prijzen (Fillers & Injectables)

Onze prijzen zijn eerlijk en transparant: we rekenen alleen de kosten per injectie of per eenheid product.
Sommige mensen hebben meer vulling per zone nodig, anderen iets minder. Onze artsen hebben oog voor detail en hebben de vaardigheid om de verschillende fillers subtiel toe te passen. Dit is belangrijk omdat het voor jou het beste resultaat oplevert, en je betaalt alleen voor het aantal gebruikte eenheden.

Meer info...

Top producten

We gebruiken hoogwaardige producten voor langetermijnresultaten.
Bij de Wellness Kliniek gebruiken we alleen producten van de hoogste kwaliteit om resultaten van de hoogste kwaliteit te bereiken. De producten die we gebruiken zorgen ervoor dat de resultaten van ons werk langdurig zijn. We kiezen voor totale transparantie, dus we laten je graag de merken zien van de producten die we gebruiken.

Meer info...

Meer dan 20 jaar ervaring

Sinds de oprichting in 1996 is de Wellness Kliniek in België een van de toonaangevende klinieken voor esthetische chirurgie in Europa, waar patiënten van over de hele wereld worden behandeld om hen te helpen hun esthetische ambities waar te maken en uitstekende medische resultaten te garanderen. Wij werken niet met adviseurs of verkopers, je ziet alleen de arts die je behandelt.

Meer info...

Lees alle beoordelingen