Naast onze bekende behandelingen met botuline en fillers, bieden we ook verschillende andere huidverbeterende behandelingen aan.

Overweeg je een esthetische huidbehandeling om een ​​gladde en gezond ogende huid te bereiken? Heb je last van blijvende rimpels, grote poriën, acnelittekens, doffe huid en verminderde huidelasticiteit? Als dat zo is, kan een huidverjongende anti-rimpelbehandeling helpen. Een intensieve gezichtsbehandeling geeft een krachtig, verjongend effect en verbetert zichtbaar de kwaliteit van je huid.

Onze experts en ervaren specialisten stellen graag een persoonlijk behandelplan voor je samen. Ze beginnen met een grondige analyse van je huid om te bepalen welke behandeling het meest geschikt is. Soms geeft een combinatie van verschillende behandelingen of injecties het beste resultaat.

Het doel is om de meest verbluffende versie van jezelf te creëren met een eenvoudige, niet-chirurgische procedure.

Waarom Wellness Kliniek kiezen?

Meer dan 20 jaar ervaring

Sinds de oprichting in 1996 is de Wellness Kliniek in België een van de toonaangevende klinieken voor esthetische chirurgie in Europa, waar patiënten van over de hele wereld worden behandeld om hen te helpen hun esthetische ambities waar te maken en uitstekende medische resultaten te garanderen. Wij werken niet met adviseurs of verkopers, je ziet alleen de arts die je behandelt.

Meer info...

Excellente service

We zorgen ervoor dat veiligheid, expertise en patiënttevredenheid centraal staan ​​in wat we doen.

Wij vinden het voor jou uiterst belangrijk om de risico's en de verwachte resultaten zo goed mogelijk in balans te kunnen houden. Daarom heb je altijd recht op gratis pre-operatieve consulten.

Meer info...

Nr 1 Privé Kliniek in België

Toen de Wellness Kliniek in 1996 werd opgericht, was het de eerste privékliniek in België. We waren pioniers in privé plastische chirurgie en we zijn trots op alles wat we tot nu toe hebben bereikt. De Wellness Kliniek staat bekend om zijn hoogwaardige service en is een van de meest vertrouwde namen in plastische en cosmetische chirurgie.

Meer info...