Borstimplantaten vervangen

Borstimplantaten vervangen

Soms kiezen patiënten ervoor om hun borstimplantaten te laten vervangen. Dit om bijvoorbeeld complicaties aan te pakken die zich bij vorige borstvergrotingen voordeden. Bij dergelijke operaties verwijderen of vervangen we de originele borstimplantaten. Het doel? Je borsten weer jeugdig doen ogen!

Vanaf € 2750
Bekijk alle prijzen

Borstimplantaten vervangen: details

  • Operatie: 45 minuten
  • Lichte slaapverdoving of narcose
  • Incisie: 3 cm
  • Geen overnachting nodig
  • Recovery: 3 - 6 dagen
  • 12 dagen compressieverband

Hulp nodig? Een medewerker belt u graag op!

Voor wie is een vervanging van borstimplantaten geschikt?

Je kan om verschillende redenen voor een vervanging van je borstimplantaten kiezen. Misschien heb je problemen met je huidige implantaten, misschien wil je een upgrade of wil je ze gewoon permanent laten verwijderen. In elk geval is een revisie of verwijdering van je borstimplantaten een beslissing die je niet in één-twee-drie neemt. Laat je adviseren door ons team van hooggekwalificeerde chirurgen.

Borstimplantaten vervangen: de ingreep

Een revisie van je borstimplantaten kan verschillende redenen hebben. Misschien ben je niet meer tevreden met de grootte van je protheses of vind je de vorm of het profiel niet goed meer. Ook is het mogelijk dat je na 15 of 20 jaar een scheur of verharding in je implantaten hebt. Of wie weet ben je aanzienlijk aangekomen of afgevallen. Of merk je na borstvoeding te hebben geven dat je esthetisch gezien niet meer tevreden bent. Hoe dan ook is elke reden persoonlijk en kan je rekenen op begrip van ons hooggekwalificeerd team topchirurgen. 

Tijdens je consult bespreekt de chirurg uitvoerig met jou hoe de ingreep in z'n werk gaat.

Wat mag je verwachten?

Heel wat mensen voelen de eerste dagen na de ingreep enig ongemak, maar herstellen volledig na een viertal weken. Als je implantaten verwijderd werden, zullen je borsten er ongeveer uitzien zoals voor de vergroting. Natuurlijk is het wel mogelijk dat je wat huidoverschot of hangende huid hebt. In veel gevallen is dit echter nauwelijks zichtbaar en geneest het vanzelf.

Stap voor stap

Onze troeven

Top chirurgen

Met ons team van esthetisch chirurgen ben je in de meest ervaren handen. We verzorgen je bij elke stap van de weg: vanaf de intake tot en met de nazorg.

Als je op zoek bent naar een plastisch chirurg, is toch enkel de beste plastisch chirurg goed genoeg?

Meer dan 3000 per jaar

Wellness Kliniek België voert meer dan 3000 borstvergrotingen per jaar uit. Dit is meer dan elke andere kliniek voor cosmetische chirurgie in Nederland.

Door ons ruim aanbod van patiënten kunnen wij borstvergrotingen met implantaat aanbieden tegen voordelig tarief.

Excellente service

We zorgen ervoor dat veiligheid, expertise en patiënttevredenheid centraal staan ​​in wat we doen.

Wij vinden het voor jou uiterst belangrijk om de risico's en de verwachte resultaten zo goed mogelijk in balans te kunnen houden. Daarom heb je altijd recht op gratis pre-operatieve consulten.

Lees alle beoordelingen

Veelgestelde vragen

Waarom moeten implantaten soms worden verwijderd of gewijzigd?
In sommige gevallen vormt het lichaam een ​​harde capsule rond het implantaat: de borsten worden hard en doen pijn. Meestal kan de chirurg de capsule onder intraveneuze sedatie verwijderen. Helaas zijn de implantaten soms beschadigd en moeten ze worden vervangen. Implantaten met een ruw oppervlak hebben minder kans op kapselcontractuur. Het lichaam kan de implantaten ook afwijzen. Afwijzing en kapselvorming zijn zeldzaam. Normaal gesproken verloopt alles soepel en zult u waarschijnlijk nog vele jaren plezier hebben van uw implantaten.

Bekijk alle veelgestelde vragen