Borstimplantaten verwijderen & vervangen

Borstimplantaten vervangen

Wellness Kliniek is dé kliniek voor borstimplantaten vervangen of verwijderen. Veiligheid en kwaliteit zijn als Europees marktleider op het gebied van borstvergrotingen onze prioriteit. De chirurgen bij Wellness Kliniek hebben ervaring en geven persoonlijk advies.

Prijs: 2995

Borstimplantaten vervangen: details

  • Operatie: 45 minuten
  • Lichte slaapverdoving of narcose
  • Incisie: 3 cm
  • Geen overnachting nodig
  • Recovery: 3 - 6 dagen
  • 12 dagen compressieverband

Borstimplantaten vervangen

Borstprotheses vervangen wordt bijvoorbeeld gedaan om esthetische redenen (vergroten of verkleinen), om complicaties uit een vorige borstvergroting aan te pakken of om oude implantaten te vervangen door de meest veilige borstimplantaten op de markt.

Toon alle foto's

De beste kliniek voor borstimplantaten vervangen

Wellness Kliniek België kwam bij (onafhankelijk) onderzoek door WhatClinic al jaren als nummer 1 uit de bus en ontving de Award voor uitstekende ervaringen.

Het verwijderen en vervangen van borstimplantaten behoort tot de specialismen van de chirurgen bij Wellness Kliniek. De artsen hebben al duizenden succesvolle borstoperaties uitgevoerd, dit met ISO 9001 kwaliteitsgarantie.


Borstimplantaten voor en na foto's

Veilige nieuwe implantaten borsten

De chirurgen van Wellness Kliniek maken gebruik van de beste merken implantaten op de markt. Implantaten vervangen? Of implantaten verwijderen? De uitvoerend arts overlegt met jou de mogelijkheden en adviseert over het beste merk borstimplantaat voor jouw wensen en lichaam. Dat maakt een borstimplantaat vervangen extra veilig.

Wanneer implantaten vervangen?

Je bent altijd welkom voor een controle consult. De chirurg verwijst je ook graag naar een radioloog voor een MRI opname om de staat van je prothesen te laten controleren. MRI geeft een veel nauwkeuriger beeld dan echografie

Fabrikanten geven 10 jaar garantie op borstimplantaten. Veel dames kiezen na 10-15 voor een prothesewissel, maar uit onze ervaring blijkt dat heel veel vrouwen na meer dan 20 jaar nog steeds blij zijn met de originele borstvergroting bij Wellness Kliniek.

Borstimplantaten vervangen operatie - de ingreep

De operatie borstimplantaten vervangen is afhankelijk van je huidige borstimplantaten en de wensen voor de correctie. Tijdens het consult met de chirurg bij Wellness Kliniek België (of Barcelona) bespreek je uitvoerig hoe de ingreep bij jou in zijn werk gaat.

Bij de revisie van de borstimplantaten, vervangen we de huidige implantaten door kwalitatieve, nieuwe implantaten. Gemiddeld gezien duurt de ingreep 45 minuten. Hierbij krijg je een lichte slaapverdoving of narcose. De incisie maken we zo klein mogelijk, 2 tot 3 centimeter.

Kosten vervanging borstimplantaten België

Bij Wellness Kliniek vinden we het belangrijk om borstchirurgie voor iedereen betaalbaar te maken. Daarom bieden we scherpe en transparante all-in tarieven voor een borstprothesewissel tot 500cc en groter dan 500cc.

Je bespreekt samen met de chirurg je wensen en verwachtingen. De chirurg berekent het volume van de implantaten volgens jouw wensen, zodat je weet wat je kunt verwachten. Bekijk hier alvast onze actuele prijzen voor een borstprothesewissel.

Borstprothesewissel | tot 500cc 2995
Borstprothesewissel | groter dan 500cc 3850
Supplement: Borstkapsel verwijderen | Per borst (MI) * 580

Alle prijzen zijn inclusief BTW, behalve diegene die aangeduid zijn met een sterretje. Dit zijn behandelingen die vrijgesteld zijn van BTW indien er na het consult blijkt dat het om een medische indicatie gaat.

Kan ik financiering krijgen voor mijn borstimplantaten vervangen?

Wil je jouw behandeling bij de Wellness Kliniek op een snelle, comfortabele en veilige manier financieren? Je kan nu bij ons je ingreep financieren!

Geen kleine lettertjes, geen papierwerk. Verwerk de lening 100% online, vanaf je mobiele telefoon of computer. Afbetaling kiezen die het beste bij je past.


Meer informatie

Waarom siliconen implantaten vervangen?

Een revisie van de borstimplantaten kan verschillende redenen hebben. Misschien ben je niet meer tevreden met de grootte van je protheses of vind je de vorm of het profiel niet meer goed om wat voor reden dan ook. Ook een scheur of verharding in oude (onveilige) borstimplantaten kan een reden zijn.

Elke reden is persoonlijk en je kunt rekenen op begrip van het hooggekwalificeerde team topchirurgen bij Wellness Kliniek. De chirurg bespreekt de mogelijkheden van borstrevisie en prothesewissel tijdens een persoonlijk consult.

Boek een consult online met 50% korting

Cupmaat vergroten of cupmaat verkleinen?

De voornaamste reden voor dames om te kiezen voor borstimplantaten vervangen is om de huidige omvang en/of vorm. Mogelijk ben je toe aan een grote cupmaat of juist een kleinere cupmaat. Een lichaam verandert gedurende het hele leven en misschien vind je de omvang van je borsten niet (meer) bij de rest van je lichaam passen.

Aankomen, afvallen, een zwangerschap met bijbehorende hormonen, kunnen invloed hebben op de vorm en omvang van de borsten. Mocht je gewicht willen verliezen, dan is het aanbevolen om dit te doen vóór de operatie implantaten vervangen.

Problemen met huidige implantaten?

Heb je last van kapselvorming of heb je andere ongemakken door je huidige borstimplantaten? Boek dan een vrijblijvend consult voor professioneel advies van een chirurg. Huidige borstimplantaten vervangen door kwalitatieve en de meest veilige implantaten op de markt behoort tot de mogelijkheden.

Implantaten vervangen uit voorzorg?

Het kan ook zo zijn dat je twijfelt over de kwaliteit van je huidige implantaten. In de media hoor je wel eens verhalen over een lekkende borstprothese. Lekkende borstimplantaten komen voornamelijk voor bij prothesen die in de jaren negentig van de vorige eeuw of eerder werden geplaatst. De borstimplantaten die vandaag worden gebruikt, zijn van excellente kwaliteit.

Natuurlijk is het steeds een goed idee om jouw prothesen af en toe te laten controleren. Controle implantaten? Dat kunnen de chirurgen bij Wellness Kliniek voor je doen.

Europese producenten van implantaten geven 10 jaar garantie op lekkage. Het wisselen van implantaten om de 10 jaar wordt aanbevolen door chirurgen bij Wellness Kliniek om de kans op scheuren en lekken te minimaliseren.

Implantaten verwijderen?

Wil je liever je implantaten laten verwijderen? Ook dat is mogelijk. Na het verwijderen van de borstimplantaten zien de borsten er weer ongeveer uit zoals vóór de borstvergroting. Uiteraard kan de huid verslapt zijn en kunnen de borsten meer zijn gaan hangen, een natuurlijk gevolg van ouder worden. In dat geval kan borstimplantaten verwijderen gecombineerd worden met een borstlift.

De consulterend arts bij Wellness Kliniek zal altijd vooraf met je bespreken welke resultaten je kunt verwachten bij het vervangen van borstimplantaten. Bekijk hier alvast voor en na foto’s van borstimplantaten.

Veelgestelde vragen over borstimplantaten vervangen

Herstel borstimplantaten vervangen, wat mag ik verwachten?

Na de operatie is er over het algemeen geen overnachting nodig. De meeste vrouwen voelen enig ongemak. Het herstel van de operatie borstimplantaten vervangen duurt 4 tot 7 dagen. Je draagt 12 dagen compressieverband en mag een zestal weken niet zwaar tillen en sporten. Het eindresultaat (indalen van nieuwe borstprothesen waardoor het resultaat maximaal tot zijn recht komt) is binnen 6 maanden zichtbaar.

Wanneer siliconen implantaten vervangen?

Als je implantaten 10 jaar oud zijn, als je last hebt van de huidige borstimplantaten of wanneer je de huidige cupmaat wilt veranderen, kun je siliconen implantaten laten vervangen of verwijderen. Ook wanneer je graag wilt veranderen van vorm. In uitzonderlijke gevallen is het vervangen van siliconen implantaten noodzaak in plaats van wens.

Waarom moeten borstimplantaten soms worden verwijderd of gewijzigd?

In sommige gevallen vormt het lichaam een ​​harde capsule rond het implantaat: de borsten worden hard en doen pijn. Meestal kan de chirurg de capsule onder intraveneuze verdoving verwijderen. Helaas zijn de implantaten soms beschadigd en moeten ze worden vervangen.

Het lichaam kan de implantaten ook afwijzen. Afwijzing en kapselvorming zijn zeldzaam. Normaal gesproken verloopt alles soepel en heb je jaren plezier van nieuwe implantaten.

Wanneer Mentor implantaten vervangen?

Op 20 oktober 2021 werd een algemene veiligheidswaarschuwing gegeven over Mentor Smooth Round Saline implantaten. Een klein deel had een fabricagefout, waardoor ze kunnen gaan lekken. De chirurgen van Wellness Kliniek hebben deze implantaten met fabricagefout niet gebruikt. Heb je Mentor implantaten elders laten plaatsen en twijfel je over de kwaliteit? Laat je dan controleren en adviseren door een chirurg bij Wellness Kliniek.

Wanneer borstkapsel verwijderen bij vervangen borstimplantaten?

Kapselvorming zorgt ervoor dat de borsten harder aanvoelen. Het is niet gevaarlijk, maar kan wel zorgen voor pijn. De kans op overmatige kapselvorming is gelukkig niet erg groot.

Overmatig kapsel moet mogelijk verwijderd worden bij het plaatsen van nieuwe borstimplantaten. De chirurg bij Wellness Kliniek zal je hiervoor eerst onderzoeken en het borstkapsel verwijderen gedurende de operatie indien dit nodig is het vervangen van oude borstimplantaten.

Is borstimplantaten vervangen veilig?

Een revisie van de borstimplantaten is normaal gezien een operatie met weinig risico’s. Bovendien gebruiken de chirurgen de beste merken implantaten op de markt en stemmen het beste implantaat af op basis van je wensen en je lichaamsbouw.

De chirurgen van Wellness Kliniek hebben veel ervaring en Wellness Kliniek België staat al jaren op nummer 1 in de lijst van beste ervaringen en plastische chirurgie klinieken volgens (onafhankelijk) onderzoek van WhatClinic.

Borstimplantaten vervangen? Maak een vrijblijvende afspraak!

De keuze of je je borstimplantaten wil of zou moeten vervangen is een beslissing die niet zomaar een-twee-drie genomen is. Daarom boek je bij Wellness Kliniek vooraf altijd een vrijblijvend consult. Hierin neemt de chirurg de mogelijkheden tot in detail door.

Borstimplantaten vervangen of borstimplantaten verwijderen? Boek nu je afspraak en laat je adviseren over de revisie van jouw borsten.

 Boek online of bel ons

Stap voor stapStap voor stap

Waarom Wellness Kliniek kiezen?

Top chirurgen

Met ons team van esthetisch chirurgen ben je in de meest ervaren handen. We verzorgen je bij elke stap van de weg: vanaf de intake tot en met de nazorg.

Als je op zoek bent naar een plastisch chirurg, is toch enkel de beste plastisch chirurg goed genoeg?

Meer info...

Meer dan 3000 per jaar

Wellness Kliniek België voert meer dan 3000 borstvergrotingen per jaar uit. Dit is meer dan elke andere kliniek voor cosmetische chirurgie in Nederland.

Door ons ruim aanbod van patiënten kunnen wij borstvergrotingen met implantaat aanbieden tegen voordelig tarief.

Meer info...

Excellente service

We zorgen ervoor dat veiligheid, expertise en patiënttevredenheid centraal staan ​​in wat we doen.

Wij vinden het voor jou uiterst belangrijk om de risico's en de verwachte resultaten zo goed mogelijk in balans te kunnen houden. Daarom heb je altijd recht op gratis pre-operatieve consulten.

Meer info...

Lees alle beoordelingen