Borstimplantaten verwijderen & vervangen voor en na foto's

Wil je een cupmaat groter of een cupmaat kleiner? Misschien wel je borstimplantaten verwijderen? Bekijk foto’s van borstimplantaten vervangen en verwijderen. Als Europees marktleider op het gebied van borstvergrotingen ben je bij ons aan het juiste adres. De chirurgen gaan veilig te werk en streven naar een resultaat dat bij je past.

Vervanging van prothesen voor grotere implantaten Voor
Vervanging van prothesen voor grotere implantaten Na
Vervanging van prothesen voor grotere implantaten Voor
Vervanging van prothesen voor grotere implantaten Na
Vervanging van 480cc door 300cc borstimplantaten Voor
Vervanging van 480cc door 300cc borstimplantaten Na

Borstimplantaten vervangen foto’s

We vinden het bij Wellness Kliniek belangrijk dat je lekker in je vel zit. We bieden je daarom de optie om je cupmaat te veranderen, door je borstimplantaten te vervangen. Ook wanneer je ze wilt verwijderen om welke reden dan ook, gaan wij voor resultaat. Met ISO 9001 kwaliteitsgarantie en het winnen van meerdere awards (WhatClinic) is Wellness Kliniek de nummer één kliniek voor borstvergrotingen in Europa.

Borstimplantaten vervangen voor en na

Het resultaat verschilt per lichaam, wens en resultaat. Dit wordt vooraf uitvoerig met je besproken, zodat je weet wat je mag verwachten. Wil je meer weten over het haalbare borstimplantaten verwijderen voor en na resultaat? Ben je benieuwd wat een prothesewissel zal doen met je uitstraling? Plan een vrijblijvend consult met de ervaren chirurgen bij Wellness Kliniek. Zij vertellen je over het haalbare resultaat.

Borstimplantaten vervangen: resultaat

Er kunnen meerder redenen zijn om je borstimplantaten te vervangen of te verwijderen. Mogelijk wil je een grotere of kleinere cupmaat. Daarnaast wordt regelmatig geadviseerd om borstimplantaten na 10 jaar te vervangen. Hoewel moderne implantaten vaak langer meegaan, is het altijd een goed idee om dit regelmatig te laten controleren. Zo voorkom je dat er uit de hand gelopen problemen of complicaties optreden.

Borstimplantaten verwijderen: resultaat

Het is lastig om veelzeggende borstimplantaten verwijderen voor en na foto’s te tonen, omdat het resultaat echt zo verschillend is per patiënt. Het hangt af van je borstweefsel en huid. Ook leeftijd en stevigheid van de huid spelen een rol. Daarnaast duurt het vaak zes tot twaalf maanden tot het definitieve resultaat zichtbaar is. Indien je borsten daarna hangen en er leeg uitzien, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een borstlift, voor mooi resultaat zonder siliconen. Ook hier geldt weer: kies voor een vrijblijvend consult voor persoonlijk advies.

Wat kost borstimplantaten vervangen of verwijderen?

Bij Wellness Kliniek hanteren we graag transparante prijzen. De kosten voor borstimplantaten verwijderen of vervangen, hangt af van of er prothesen teruggeplaatst moeten worden. In sommige gevallen, bij vervangen binnen 10 jaar, maak je gebruik van de garantie. Lees meer over garantie op borstimplantaten. Liever de prijzen bekijken? Check dan onze overzichtelijke prijstabel.

Prijzen borstimplantaten vervangen of verwijderen

Prothesewissel – borstprothese wissel foto’s

Vrouwen kunnen ervoor kiezen om hun borstimplantaten te laten vervangen. De top 5 belangrijkste redenen zijn:

  1. Smaak en voorkeuren kunnen veranderen. Een vrouw kan de grootte of vorm van haar implantaten willen aanpassen. De trend is om na bepaalde tijd voor een borstvergroting met een cupmaatje meer te kiezen.
  2. Natuurlijke veranderingen in het lichaam, zoals gewichtsverandering, zwangerschap, of veroudering, geven van borstvoeding, etc kunnen de borsten verslappen, waardoor een borstlift met nieuwe implantaten wenselijk kan zijn.
  3. Fabrikanten van borstimplantaten geven 10 jaar garantie en raden aan om elke 10-15 jaar een prothesewissel te doen. Borstimplantaten zijn niet bedoeld om een leven lang mee te gaan. De levensduur van een implantaat kan variëren, maar na 10-15 jaar wordt vaak geadviseerd om ze te laten controleren of vervangen, omdat de kans op complicaties toeneemt met de leeftijd van het implantaat.
  4. Innovatie, omdat implantatentechnologie en -materialen blijven evolueren. Sommige vrouwen kiezen ervoor hun oudere implantaten te vervangen door nieuwere, die als veiliger of esthetisch beter worden beschouwd.
  5. Enkele vrouwen ervaren complicaties zoals kapselvorming (waarbij littekenweefsel rond het implantaat strakker wordt en pijn of vervorming veroorzaakt), lekkage of scheuren van het implantaat, of verplaatsing van het implantaat. In sommige gevallen kiezen vrouwen ervoor om implantaten te vervangen of te verwijderen vanwege zorgen over gezondheidsrisico's. Dit komt gelukkig zelden voor bij Wellness Kliniek.
Lees meer over "Borstimplantaten vervangen"

Vrijblijvend consult bij Wellness Kliniek

Is een van de bovengenoemde redenen herkenbaar voor jou? Spreken de borstimplantaten verwijderen foto’s je aan en ben je benieuwd wat haalbaar is voor jouw lichaam? Zet dan nu de stap en boek een blijvend consult. Kun je daarna altijd nog beslissen wat je er werkelijk mee wilt doen.

Maak een afspraak

Lees alle beoordelingen