Borstvergroting België

Borsten

Wellness Kliniek, gevestigd in België, is een toonaangevende keuze voor esthetische chirurgie, met een bijzondere specialisatie in borstvergroting. Met meer dan 25 jaar ervaring en een indrukwekkend trackrecord van meer dan 75.000 borstvergrotingen, uitgevoerd met veilige implantaten, hebben we meer dan 150.000 tevreden klanten bediend. Onze kwaliteit en toewijding zijn bevestigd door onze ISO 9001-certificering, waardoor Wellness Kliniek Genk de absolute autoriteit is op het gebied van borstvergroting in België en Nederland.

Veilige borstcorrectie België bij Wellness Kliniek

Bij Wellness Kliniek hebben de chirurgen elk hun eigen specialisatie op het gebied van esthetische ingrepen, waaronder borstcorrectie. Of je nu op zoek bent naar een borstcorrectie, borstvergroting, borstlift, borstverkleining, gynaecomastie-operatie of zelfs alleen een tepelcorrectie. Onze ervaren chirurgen streven altijd naar het mooiste en meest bevredigende resultaat.

Bovendien kunnen we met trots zeggen dat we beschikken over een ISO internationaal kwaliteitslabel, wat een garantie biedt dat je in veilige en bekwame handen bent.

Voor een veilige en professionele borstcorrectie vertrouwen patiënten uit België en Nederland daarom op Wellness Kliniek. Neem vandaag nog contact met ons op voor een consult.

Wat is de beste kliniek voor borstvergroting in België?

Je kan de kwaliteit van plastische chirurgie best beoordelen door de kwaliteit van de kliniek en de ervaring van de chirurg te onderzoeken.

  • Veiligheid en resultaten. ISO-certificatie garandeert veiligheid, patiënten tevredenheid en moderne innovatie.
  • Ervaring. Met meer dan 75.000 borstvergrotingen met implantaten staat Wellness Kliniek aan de top van de grootste esthetische Klinieken in Europa.
  • Innovatie, moderne technologie. Het plastisch chirurgen team van Wellness Kliniek is uitvinder van de wereldbefaamde MIBIS-methode en heeft het patent op het instrumentarium dat daarvoor nodig is. De MIBIS methode garandeert het kleinste litteken na borstvergroting met kort herstel na de operatie.

Nummer 1 kliniek borstvergroting België, Nederland, Spanje, Europa!

Wellness Kliniek staat, jaar na jaar, op nummer 1 voor borstvergroting. Onafhankelijk onderzoek van WhatClinic richt zich op klinieken die borstvergroting in Europa aanbieden.

Wellness Kliniek is trots op de WhatClinic Award als erkenning voor uitstekende patiënten ervaringen. Onze chirurgen voeren meer dan 3.000 borstvergrotingen per jaar uit en meer dan 1.200 andere borstbehandelingen, waaronder borstlifting, borstverkleining, gynaecomastie operaties en tepelcorrectie.

Wellness Kliniek Genk werd opgericht in 1996 als kliniek voor borstvergroting en esthetische plastische chirurgie in België. In 2021 werd Wellness Kliniek Barcelona geopend. De toonaangevende klinieken ontvangen patiënten van over de hele wereld, van België en Spanje tot Frankrijk, Nederland, Luxemburg, Engeland, Duitsland, Zwitserland, Italië en zelfs patiënten van andere continenten.

Borstvergroting Nederland? Onze Next Day Surgery Service!

Spreken de voordelen van een borstcorrectie in België bij Wellness Kliniek je aan? Maar vind je het vervelend dat je er wat verder voor moet reizen? Wij maken het je graag zo gemakkelijk mogelijk. Je maakt GRATIS gebruik van onze Next Day Surgery Service. Dat betekent dat consult en operatie op aansluitende dagen plaatsvinden. Optioneel is het bij ons mogelijk om een (privé) kamer bij te boeken of een overnachting in een hotel in de buurt van de kliniek.


Meer over Next Day Surgery Service

Soorten borstoperaties voor vrouwen

We raden een borstcorrectie aan als je ontevreden bent over de vorm en/of omvang van je decolleté. Er zijn verschillende ingrepen aan de borsten die we kunnen uitvoeren. Je leest hieronder meer over de verschillende soorten borstchirurgie voor vrouwen. Mannen kunnen terecht op de pagina borstcorrectie voor mannen.

Borstvergroting met implantaten België

De meest populaire ingreep onder dames is de borstvergroting met implantaten. Bij Wellness Kliniek maken we gebruik van de meest veilige implantaten op de markt, waaronder die van merken als Arion en Motiva. Samen met de consulterend arts bespreek je welke cupmaat en profiel het beste bij je lichaam past.

Je krijgt een lichte slaapverdoving en de operatie duurt ongeveer 45 minuten. De MIBIS-methode is je beste garantie voor het kleinste litteken, zodat je na de operatie er nauwelijks nog iets van ziet. De incisie is zo’n 3 centimeter.

Natuurlijk wil je weten hoeveel borstvergroting kost. We hanteren een transparante all-in borstvergroting prijs. Benieuwd naar eerder behaalde resultaten? Bekijk dan hier voor en na foto’s van een borstvergroting met implantaten. Kies voor de cupmaat waar je van droomt!

Borstimplantaten vervangen

Het is mogelijk om je borstimplantaten te laten vervangen. De meeste vrouwen laten elke 10 tot 15 jaar een prothesewissel uitvoeren. Fabrikanten van borstimplantaten, zoals Laboratoires Arion, Motiva en Mentor, garanderen de prothese 10 jaar. Daarna raden de fabrikanten en de meeste plastisch chirurgen een prothesewissel aan.

Bekijk hier de prijzen voor het vervangen van borstimplantaten en de voor en na foto’s van vrouwen die al voor de tweede of derde keer nieuwe borstimplantaten kregen.

Borstvergroting met eigen vet

Een borstvergroting met eigen vet wordt ook wel lipofilling genoemd. Bij deze natuurlijke borstvergroting gebruikt de chirurg overtollig vet uit andere delen van je lichaam, zoals je benen of buik.

Het vet wordt gezuiverd met een speciale centrifuge methode en daarna in je borsten weer ingespoten, via enkele kleine prikgaatjes. Met borstvergroting met eigen vet kan je je borsten met één tot anderhalve cupmaat vergroten. Benieuwd naar resultaten voor en na behandeling? Bekijk dan hier de foto’s van een borstvergroting met eigen vet.

Natuurlijk wil je weten wat zo een natuurlijke borstvergroting kost. Wellness kliniek heeft alles-inclusief prijzen. Bekijk de prijslijst met prijzen voor lipofilling van de borsten, waarbij we een vast tarief hanteren voor de liposuctie per symmetrische zone.

Transgender borstvergroting

Borstvergroting voor transgender vrouwen is heel populair. Transgender borstvergroting in België biedt voordelen. Meer dan 2.500 transgender klanten uit Nederland, België en Europa kregen bij Wellness Kliniek een borstvergroting met implantaten. We maken geen onderscheid en hanteren dezelfde transparante borstvergroting tarieven voor alle vrouwen. Lees meer over de transgender borstvergroting.

Borstlift voor vrouwen

Het kan zo zijn dat je wel tevreden bent over het volume van je borsten, en je cupmaat, maar niet (meer) over de vorm. In dit geval biedt een borstlift (mastopexie) uitkomst. Veel vrouwen laten hun borsten liften als ze slappe huid hebben, wat ouder zijn, of bijvoorbeeld na zwangerschap en het geven van borstvoeding. Bekijk de resultaten voor en na foto’s van een borstlift.

Natuurlijk wil je weten wat het liften van de borsten kost. De prijs van een borstlift voor vrouwen is afhankelijk van het type ingreep. Zo kan de chirurg kiezen voor een mini borstlift, een donut of Benelli lift, een borstlift lollipop, een verticale borstlift of een anker lift. Een borstlift wordt heel vaak gecombineerd met een borstvergroting met implantaten. Het doel is altijd om een zo mooi mogelijk eindresultaat te creëren.

Borstverkleining voor vrouwen

Niet iedere vrouw wil grotere borsten, er zijn genoeg vrouwen die liever een cupmaatje minder willen. Dat kan zijn dat je ze gewoon niet mooi vindt, dat ze ongelijk zijn in grootte of omdat je zware borsten hebt en veel last hebt van schouder- en nekpijn. Wat je reden ook is, bij Wellness Kliniek kun je terecht voor een veilige borstverkleining (mastectomie). We hanteren een vaste all-in prijs voor een borstverkleining.

De operatie duurt 2 tot 3 uur en wordt uitgevoerd onder een lichte slaapverdoving. Het grootste herstel vindt plaats binnen een week tot 10 dagen en je draagt 6 weken een compressiebeha. Optioneel kunnen we de borstverkleining combineren met een borstlift. Bekijk hier de voor en na resultaten foto’s van een borstverkleining.

Tepelcorrectie of tepelverkleining

Mogelijk ben je helemaal tevreden over de omvang en vorm van je borsten, maar niet over je tepel of je tepelhof. In dit geval kun je kiezen voor een tepelcorrectie. Dit wordt vaak gedaan bij ingetrokken tepels, misvormde tepels, erg uitpuilende en grote tepels of een niet-symmetrisch tepelhof. De ingreep is zowel bij vrouwen als mannen populair.

Bekijk de tepelcorrectie prijzen of neem een kijkje bij de tepelcorrectie voor en na foto’s. Zo krijg je een goed beeld van de resultaten die we kunnen behalen. Uiteraard ga je vooraf met ons in gesprek en bespreken we de mogelijke resultaten die haalbaar zijn voor jouw tepels of tepelhof. Iedere borst is immers anders.

Wat mag je verwachten van borstchirurgie België?

Afhankelijk van de gekozen operatie is de behandeling anders. Dit spreken we vooraf uitgebreid met je door. Om alvast een goed beeld te krijgen kun je hierboven doorklikken op de gewenste ingreep.

Bij Wellness Kliniek kun je er in ieder geval vanuit gaan dat we inzetten op de meest veilige operatietechnieken. Onze ervaren chirurgen doen er alles voor om te zorgen dat je op een veilige manier een mooi eindresultaat bekomt.

Wij behandelen klanten die van over de hele wereld naar België komen. Onze klanten verwachten een vlotte Next Day Surgery service, ervaren chirurgen die veilige borstchirurgie bieden in een kliniek met een internationaal kwaliteitslabel.

Hoeveel kost borstcorrectie België?

Waarom is borstcorrectie in België goedkoop, maar toch veilig? Bij ons kies je voor een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, waarbij we vaste all-in prijs tarieven hanteren, inclusief voorzorg, nazorg en BTW. Zo weet je vooraf precies wat je kunt verwachten en kom je niet voor onverwachte kosten te staan. Wel zo fijn! De actuele tarieven vind je terug bij de betreffende behandelingen of in onze overall prijslijst.


Bekijk prijzen borstcorrectie België

Borstvergroting Nederland bij jou in de buurt

Voor een borstvergroting in Nederland reizen patiënten graag af naar de Wellness Kliniek in België, onder meer dankzij de uitstekende patiënten ervaringen, scherpe prijzen en de kwalitatieve implantaten die de gespecialiseerde chirurgen gebruiken. De kliniek in Genk, Limburg ligt immers vlakbij, net over de grens met Nederland. En we spreken dezelfde taal! Bij de Wellness Kliniek werken Nederlandse en Nederlandstalige chirurgen.

Borstvergroting Limburg of Brabant? In circa 30 minuten vanuit Maastricht, 60 minuten vanuit Eindhoven en 80 minuten vanuit Den Bosch is een borstvergroting in België vrijwel om de hoek. Ook voor een borstvergroting in Amsterdam, borstvergroting in Rotterdam, of elders vanuit Nederland reizen patiënten graag af naar Wellness Kliniek in België.

Toon alle foto's

Lees alle beoordelingen