Borstlift prijs

Een borstlift kan je slappe borsten of tubulaire borsten een mooiere, stevige vorm geven, met of zonder implantaten. Hieronder vind je de alles-inclusieve borstlift kosten.

Consultatie
Consult Borstlift met implantaten 60
Consult Borstlift met implantaten - Online geboekt 30
Consult Mini borstlift met implantaten 60
Consult Mini borstlift met implantaten - Online geboekt 30
Consult Borstlift zonder implantaten (Mastopexie) 60
Consult Borstlift zonder implantaten (Mastopexie) - Online geboekt 30
Consult Mini borstlift zonder implantaten (Mastopexie) 60
Consult Mini borstlift zonder implantaten (Mastopexie) - Online geboekt 30
Borstlift met implantaten
Borstlift met ronde silicone implantaten | tot 500cc 5750
Borstlift met ronde silicone implantaten | groter dan 500cc 6800
Mini Borstlift met implantaten
Mini borstlift met implantaten groter 500cc 5750
Mini borstlift met implantaten tot 500cc 5000
Borstlift zonder implantaten (Mastopexie)
Borstlift zonder implantaten (Mastopexie) 4295
Mini Borstlift zonder implantaten (Mastopexie)
Mini borstlift zonder implantaten (Mastopexie) 3250
Toeslagen
Overnachting in privékamer 250
Privékamer 120

Toon prijzen in  

Betalingen aan de Wellness Kliniek zijn steeds in Euro. De weergave in een andere munteenheid is louter ter informatie en onderhevig aan koersschommelingen t.o.v. de Euro.

Prijzen zijn geldig tot 30/09/2023. Alle prijzen zijn BTW inclusief.

All Inclusive

Onze prijzen zijn all-inclusive: opname, medische kosten, verdoving en alle nazorg volgens de procedure.

Online reserveren

Reserveer je afspraak 24/7 met onze online reservatietool en ontvang zo 50% korting op je consultatie. Het is ook mogelijk om een e-consult (teleconsult) te boeken.

Garantie

Wij bieden u een gratis procedure aan indien er zich problemen voordien binnen 1 jaar na de originele operatie. Elke bijkomende intake consultatie bieden wij gratis aan.

Boek je consult met 50% korting

Boek ONLINE  en geniet van 50% korting op je consult met de chirurg.

Maak een afspraak

Wat kost een borstlift?

Overweeg je om je borsten te laten liften of laten verstevigen en vraag je je af wat de kosten van een borstlift zijn? Dat hangt maar net af van hoe je de borstlift wil laten uitvoeren. Borsten verstevigen is namelijk mogelijk met én zonder implantaten. Hierboven vind je de borstlift kostprijs.

Welk soort borstlift past bij je?

Veel dames overwegen om een borstlift te laten doen. Bijvoorbeeld bij slappere borsten door ouder worden, het verliezen van gewicht of volume verlies na zwangerschap. Vaak is de reden voor een borstlift ongelijke borsten of tubulaire borsten.

Wat je reden ook is, een borstlift biedt uitkomst. Een borstlift of tubulaire borstcorrectie wordt meestal uitgevoerd zonder implantaten. Alleen de slappe huid wordt verwijderd. Dit wordt ook wel mastopexie genoemd. Daarnaast kun je de borstlift of tubulaire borstcorrectie ook combineren met een borstvergroting met implantaten. Dit is perfect als je naast het liften van je borsten en tepels ook graag een cupmaatje meer wilt.

Plan eerst een persoonlijke consultatie

Of je nu je borsten alleen wilt laten verstevigen, in harmonie wilt laten brengen of ook wilt laten vergroten, een borstlift kan oplossing bieden. Deze veelgevraagde ingreep is niet voor niets super populair onder vrouwen van alle leeftijden. Bekijk hier voor- en na foto’s van een borstlift.

Je hoeft natuurlijk niet direct te beslissen welk type borstlift het beste bij je past. De chirurg bij Wellness Kliniek gaat namelijk eerst het gesprek met je aan. Tijdens een persoonlijk consult krijg je advies over de beste resultaten die behaald kunnen worden bij het liften van jouw boezem.

Prijs borstlift België: Next Day Surgery

Wellness Kliniek in België ontvangt vrouwen van over de hele wereld. Daarom bieden we de Next Day Surgery Service. Op aaneengesloten dagen vindt het consult en de operatie plaats. Deze service is gratis en zit dus in de bovengenoemde borstlift prijzen inbegrepen.

Goedkope borstlift prijs met ISO 9001 kwaliteit

Wellness Kliniek is een toonaangevende kliniek in Europa op het gebied van borstoperaties. De kliniek heeft ISO 9001 certificering en voldoet aan de kwaliteitsmanagementnorm. Jaar na jaar kreeg Wellness Kliniek, na (onafhankelijk) onderzoek door WhatClinic, de Award voor uitstekende patiëntenervaringen.

De chirurgen voeren de borstlift met implantaten of borstlift zonder implantaten veilig bij je uit, middels efficiënte operatietechnieken. Goedkope borstlift betekent dat prijs en kwaliteit in verhouding staan. De prijzen bij Wellness Kliniek zijn transparant. Alle kosten zijn inbegrepen, zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Kosten borstlift op afbetaling

Met onze scherpe en transparante tarieven hopen we borstchirurgie voor zoveel mogelijk vrouwen beschikbaar te maken. Geen verborgen kosten, maar een all-in borstlift prijs inclusief voorzorg en nazorg. Optioneel kun je bij Wellness Kliniek een spaarpot beginnen. Maandelijks leg je een bepaald bedrag in. Zodra je het bedrag bij elkaar hebt, nodigen we je uit voor de borstlift operatie.

Bekijk borstlift kosten en maak een afspraak

De borstlift prijzen zijn zoals benoemd afhankelijk van het type ingreep en of je borstimplantaten wenst of niet.

Ontdek de vaste prijzen hierboven in onze tarievenlijst en maak direct vrijblijvend je afspraak. Samen met de consulterend arts kijk je wat het beste bij je past en plan je de ingreep in. De operatie duurt circa 2 tot 3 uur. Na het herstel straal je met een prachtige hernieuwde boezem!

Reserveer nu je afspraak via onze online reservatietool.
Consultatie online of op locatie.
Of bel ons!

Lees meer over "Borstlift"

Lees alle beoordelingen