Ogen Chirurgie België

Ogen

Welkom bij Wellness Kliniek, dé locatie voor ogen chirurgie in België. Wij zijn het vertrouwde adres voor een ooglidcorrectie of wenkbrauwlift. Met een plastisch chirurgisch team werken we volgens de hoogste maatstaven, inclusief uitstekende voorzorg en nazorg. Tijdens een grondige consultatie kijk je samen met de arts-specialist welk type ooglidcorrectie en/of wenkbrauwcorrectie voor jou geschikt is.

Ooglidcorrectie specialist België

Wellness Kliniek biedt een scala ingrepen met plastische chirurgie voor ogen. Een ooglidcorrectie wordt soms gecombineerd met een wenkbrauwcorrectie. Voor een ooglidcorrectie in België ontvangen we veel patiënten uit zowel binnen- als buitenland. Wellness Kliniek voldoet aan de belangrijke internationale kwaliteitscriteria.

Veilige correctie ogen en wenkbrauwen bij Wellness Kliniek

Wellness Kliniek heeft meer dan 25 jaar ervaring. De chirurgen streven naar een resultaat dat past bij je gezicht én bij hoe je je voelt. Balans staat centraal! Net als maatwerk. We nodigen je uit om een vrijblijvend consult te boeken, zodat de mogelijkheden in detail met je besproken worden. Van ons mag je eerlijk advies verwachten. Wij bieden veilige behandelingen met ISO 9001-certificering. Klik door op de gewenste procedure voor meer informatie over de wenkbrauwcorrectie en de ooglift.

Wat is de beste kliniek voor ooglidcorrectie in België?

We moedigen je aan om klinieken te vergelijken, zodat je goed kunt oordelen over het kwaliteitslabel van de kliniek. ISO-certificatie garandeert de veiligheid van patiënten, alsook de patiënten tevredenheid en moderne innovatie. Veiligheid staat centraal bij Wellness Kliniek. Met meer dan 25 jaar ervaring kies je bij ons voor uitstekende patiëntenzorg met een scala aan behandelingen die persoonlijk afgestemd worden op de patiënt.

Ogen chirurgie België, Nederland, Spanje, Europa!

Wellness Kliniek ontving meerdere jaren op rij de WhatClinic Award dankzij de positieve patiënten ervaringen. Uiteraard zijn we daar trots op en zijn we continu bezig met het handhaven van onze kwaliteit. Niet voor niets ontvangen we patiënten van over de hele wereld. Om patiënten nog beter te kunnen bedienen hebben we naast Wellness Kliniek België ook Wellness Kliniek Barcelona opgericht.

Plastische chirurgie ogen? Next Day Surgery!

Om het jou als patiënt gemakkelijk te maken, hebben we een Next Day Surgery Service. Hierbij vinden consult en ingreep op opeenvolgende dagen plaats, dus binnen 48 uur. Dat heeft als groot voordeel dat de patiënt reistijd en kosten kan besparen. Onze Next Day Surgery is een optionele service en is 100% kosteloos.


Meer over Next Day Surgery Service

Ogen chirurgie: wat zijn de mogelijkheden?

Bij plastische chirurgie aan de ogen denk je misschien direct aan een ooglidcorrectie. Hoe dat echter in zijn werk gaat is bij veel mensen onbekend. Er zijn tal van methodes om de ogen te corrigeren.

Heb je last van diepliggende ogen? Donkere kringen onder ogen? Vermoeide ogen? Rimpels onder ogen? Wenkbrauwen die hangen? Wil je grotere ogen? Allemaal goede redenen om te kiezen voor plastische ogen chirurgie.

Ooglidcorrectie België

De ooglidcorrectie kan op tal van manieren uitgevoerd worden. Zo kan de correctie specifiek plaatsvinden bij de bovenoogleden of de onderoogleden. Tevens is een volledige ooglidcorrectie met wallen verwijderen mogelijk. Alle informatie over de verschillende soorten ooglidcorrecties vind je op de behandelpagina: ooglidcorrectie.

Wenkbrauwlift België

Bij Wellness Kliniek worden drie chirurgische en twee niet-chirurgische technieken voor wenkbrauwlift geboden. Afhankelijk van de huidige stand van de wenkbrauwen wordt de juiste techniek geselecteerd. Naast esthetische doeleinden kan de ingreep ook werken om hoofdpijn op te lossen. Lees verder op de behandelpagina: wenkbrauwlift.

Wenkbrauw- en ooglift combineren

Voor volledige ogen chirurgie kunnen de wenkbrauwlift en oogliftcorrectie tevens gecombineerd worden. Tijdens een vrijblijvend consult komen al je vragen en de mogelijkheden voor je gezicht aan bod. Aarzel dus niet om een vrijblijvend consult te boeken en zet de stap naar de oogopslag die je graag zou willen.

Voordelen ogen chirurgie België

  • Voor donkere kringen onder ogen kan een onder-ooglidcorrectie helpen, waardoor een frissere uitstraling ontstaat.
  • Diepliggende ogen kunnen soms worden gecorrigeerd met fillers door volume toe te voegen.
  • Een combinatie-ooglidcorrectie kan vermoeide ogen verlichten door hangende bovenoogleden te liften en wallen onder de ogen te corrigeren. Voor wie streeft naar grotere ogen kan ook een ooglift procedure overwegen.
  • Chirurgie rond de ogen, zoals een canthoplastie, kan overwogen worden om de oogvorm te veranderen.
  • Canthoplastie is een chirurgische ingreep die gericht is op het wijzigen van de stand van de ooghoek. De procedure kan worden gebruikt om de buitenste ooghoek te liften (canthoplastie) of te verlagen (canthopexie).
  • Rimpels onder de ogen en kraaienpootjes kunnen verminderd worden met B***x .

Esthetische wensen worden waargemaakt met plastische chirurgie aan de ogen bij Wellness Kliniek. Naast dat oog chirurgie je mooie resultaten biedt, kan het ook de levenskwaliteit verbeteren. Denk aan minder vermoeide ogen of hoofdpijn. Met ogen chirurgie kies je voor een ingreep en resultaat dat bij je past, voor langdurige verjonging.

Hoeveel kost ogen chirurgie België

De kosten voor een ooglidcorrectie of wenkbrauwlift zijn volledig afhankelijk van het type ingreep. Bij Wellness Kliniek zijn we transparant over de kosten per ingreep. We verwijzen je door naar onze prijstabellen. Daar vind je de kostprijs inclusief voorzorg, nazorg en btw. Bekijk de ooglidcorrectie prijzen en de wenkbrauwlift prijzen.

Vrijblijvend consult boeken bij Wellness Kliniek!

Overweeg je een ooglidcorrectie of een wenkbrauwlift? Misschien wel een combinatie van deze twee? Kies eerst voor een vrijblijvend consult. Hierin worden al je vragen besproken en komen de mogelijkheden voor ogen chirurgie voor jou aan bod. Persoonlijk advies, zodat je een weloverwogen keuze maakt wat bij je past. Reserveer je afspraak vandaag nog.

Boek online of bel ons

Toon alle foto's

Lees alle beoordelingen