Ooglidcorrectie is een populaire behandeling. Bekijk de ooglidcorrectie prijzen. Van de bovenoogleden en onderoogleden tot een complete ooglidcorrectie, zie de transparante kosten in onze prijstabel. De ooglidcorrectie kosten bij Wellness Kliniek zijn alles-inclusief, ook de btw is inbegrepen.

Consultatie
Consult Ooglidcorrectie 60
Consult Ooglidcorrectie - Online geboekt 30
Bovenoogleden
Bovenooglidcorrectie (lokale verdoving) 1495
Bovenooglidcorrectie (narcose) 1950
Aziatische ogen (lokale verdoving) 1995
Aziatische ogen (narcose) 2495
Onderoogleden
Onderooglidcorrectie (lokale verdoving) 1550
Onderooglidcorrectie (narcose) 2100
Wallen verwijderen - zonder litteken (narcose) 2100
Onderooglidcorrectie en wallen verwijderen (lokale verdoving) 2695
Onderooglidcorrectie en wallen verwijderen (narcose) 3300
Onderooglidcorrectie met lipofilling (lokale verdoving) 2750
Onderooglidcorrectie met lipofilling (narcose) 3450
Combinaties ooglidcorrectie
Boven- en onderooglid combinatie (lokale verdoving) 1950
Boven- en onderooglid combinatie (narcose) 2450
Boven- en onderooglid en wallen verwijderen (narcose) 3450
Toeslagen
Overnachting in privékamer 250
Privékamer 120

Toon prijzen in  

Betalingen aan de Wellness Kliniek zijn steeds in Euro. De weergave in een andere munteenheid is louter ter informatie en onderhevig aan koersschommelingen t.o.v. de Euro. Lees de volledige verkoopsvoorwaarden.

Prijzen zijn geldig tot 30/06/2024. Alle prijzen zijn BTW inclusief.

Wat kost een ooglidcorrectie?

Mogelijk is een ooglidcorrectie (blepharoplastie) iets voor jou. Om je alvast inzicht te geven in ooglidcorrectie kosten hebben we hierboven een transparante prijstabel geplaatst.

Bij Wellness Kliniek omvatten de alles-inclusief prijzen van de behandelingen niet alleen de chirurgische ingreep zelf, maar ook alle pre- en postoperatieve zorg, zoals consultaties, eventuele noodzakelijke nazorg, en alle kliniekgebonden kosten. Een transparante prijsstelling zorgt ervoor dat patiënten geen verborgen kosten hoeven te verwachten en kunnen rekenen op een volledige, hoogwaardige service van begin tot eind.

Prijs ooglidcorrectie bij Wellness Kliniek

Wellness Kliniek streeft naar betaalbare chirurgie, zodat een ooglidcorrectie voor zoveel mogelijk mensen binnen handbereik komt. Deze gewilde ingreep is zowel populair vanuit esthetisch oogpunt als voor praktische doeleinden.

Ontdek de prijs van ooglidcorrecties op deze pagina. Vergelijk prijzen in België en Nederland en onderzoek wat in de prijs begrepen is, voordat je investeert in een ooglidcorrectie. Boek een consultatie en plan een ooglidcorrectie, afgestemd op je unieke behoeften en op je budget.

Toon alle foto's

Kosten ooglidcorrectie soorten: welke past bij mij?

Zoals je kunt zien in de prijstabel verschillen de prijzen per type ooglidcorrectie. Welke het beste voor jou van toepassing is wordt in overleg bepaald met de consulterend arts.

  • Boven-ooglidcorrectie: bij een bovenste ooglidcorrectie wordt het teveel aan huid en vet verwijderd. Hierbij valt het litteken in de plooi, waardoor het amper zichtbaar is. Het is een goede optie als de oogleden zwaar aanvoelen, de huid slap en dik is of als zelfs je zicht belemmerd wordt door hangende oogleden. Ook geschikt voor het toevoegen van een arcadeboog bij de zogenoemde Aziatische ogen.
  • Onder-ooglidcorrectie: bij een onderste ooglidcorrectie wordt de incisie net onder de rand van de wimpers gemaakt, waardoor de littekens vrijwel niet zichtbaar zijn. Dit is een geschikte ingreep als je verdikkingen onder de ogen hebt of juist een slappe huid. Soms biedt lipofilling (zonder incisie) voldoende uitkomst voor de correctie van de onderoogleden.
  • Combinatie onder- en boven-ooglidcorrectie: mocht de ingreep zowel onder als boven de ogen wenselijk zijn voor het beste resultaat, dan zullen we deze optie met je doornemen. Indien je wallen hebt zullen we deze tevens meteen corrigeren.
  • Wenkbrauwlift: als de wenkbrauwen ver gezakt zijn dan is een lift van de wenkbrauwen in sommige gevallen een betere keuze. Deze ingreep wordt tevens vaak gecombineerd met een boven-ooglidcorrectie.

Ooglidcorrectie prijs voor vrouwen en mannen

De ooglidcorrectie prijs en de kwaliteit van zorg maakt dat zowel vrouwen als mannen de kliniek weten te vinden voor een correctie aan de ogen.

Voordat we de behandeling starten maken we foto’s, zodat het eindresultaat later goed te zien is. Daarna tekent de chirurg de oogleden nauwkeurig af.

Vervolgens kan de chirurg aan de slag met de werkelijke ingreep. Hierbij krijg je het juiste type verdoving en worden hangende huid, spieren en vet verwijderd en waar nodig gereconstrueerd. De wonden worden gehecht met fijne draad en afgedekt met pleisters, of waar nodig Tissucol (klevende lijmstof). Je krijgt een icepack om je ogen te koelen en eventuele pijn te verlichten. Na de behandeling mag je meteen naar huis.

Meer informatie over de ingreep vind je op onze algemene pagina over de ooglidcorrectie.

Mooie resultaten met een ooglidcorrectie!

Het ISO-kwaliteitslabel is je beste garantie voor de resultaten van ooglidcorrectie van een kliniek of een plastisch chirurg. De resultaten worden onafhankelijk getoetst aan de hand van patiënten-tevredenheidsanalyses. Na je ooglidcorrectie zal het circa 2 maanden duren voordat het definitieve resultaat zichtbaar is.

Het is dus niet gek als je vlak na de ingreep nog niet helemaal tevreden bent over de looks, want dat gaat nog veranderen. Het litteken vervaagt na circa 3 maanden. Na de behandeling krijg je instructies over de nazorg. Volg die goed, zodat het herstel zo voorspoedig mogelijk verloopt.

Nu alvast benieuwd naar resultaten die mogelijk zijn met plastische chirurgie ogen? Neem dan een kijkje bij de ooglidcorrectie voor en na foto’s.

Ooglidcorrectie kosten België: Next Day Surgery

Wellness Kliniek biedt ISO 9001 kwaliteitsgarantie en staat bekend om redelijke ooglidcorrectie kosten en uitstekende patiënten ervaringen. De klinieken in België en Barcelona ontvangen mensen van over de hele wereld. Daarom bieden beide klinieken een unieke Next Day Surgery Service, waarbij consult en behandeling binnen 48 uur (opeenvolgende dagen) plaatsvinden. Daarmee bespaar je als klant reistijd en kosten. Deze service is 100% gratis en optioneel aan te vragen.

Meer over Next Day Surgery

Kosten ooglidcorrectie op afbetaling

Droom je van een ooglidcorrectie en wil je ervoor sparen, dan kun je indien gewenst kosteloos via Wellness Kliniek een eigen spaarpot aanleggen. Maandelijks leg je een bedrag naar keuze in. Zodra je de ooglidcorrectie prijs bij elkaar hebt, krijg je van ons een oproep en plannen we je behandeling in.

Wil je de kosten ooglidcorrectie maandelijks afbetalen? Dat kan. Ook het aanvragen van ooglidcorrectie financiering behoort tot de opties. Neem eens een kijkje bij Cosmetic Finance (België en Nederland) of doe navraag bij een andere kredietverstrekker.

All Inclusive

Onze prijzen zijn all-inclusive: opname, medische kosten, verdoving en alle nazorg volgens de procedure.

Meer info...

Online reserveren

Reserveer je afspraak 24/7 met onze online reservatietool en ontvang zo 50% korting op je consultatie. Het is ook mogelijk om een e-consult (teleconsult) te boeken.

Maak een afspraak

Garantie

Wij bieden u een gratis procedure aan indien er zich problemen voordien binnen 1 jaar na de originele operatie. Elke bijkomende intake consultatie bieden wij gratis aan.

Meer info...

Vrijblijvend ooglidcorrectie consult bij Wellness Kliniek

Zoals je kunt zien in onze transparante tabel met ooglidcorrectie prijzen, hangen de definitieve kosten af van de gekozen ingreep. Die keuze hoef je uiteraard niet zelf te maken, de specialisten bij Wellness Kliniek adviseren je hierin persoonlijk. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend consult.

Maak een afspraak

Lees alle beoordelingen