Ooglidcorrectie voor en na foto's

Bekijk voor-en-na-foto's van een ooglidcorrectie. De resultaten verschillen van patiënt tot patiënt.

Voor Voor
Na Na
Voor Voor
Na Na
Voor Voor
Na Na

Foto’s ooglidcorrectie bij Wellness Kliniek

De keuze voor een ooglidcorrectie (blepharoplastie) is er een die je niet zomaar maakt. We begrijpen bij Wellness Kliniek maar al te goed dat je benieuwd bent naar voor en na foto’s van een ooglidcorrectie. Daarom hebben we een aantal voorbeelden voor je verzameld op deze pagina. Boek een vrijblijvend consult, zodat we je persoonlijk kunnen adviseren over de mogelijkheden voor jouw gelaat.

Ooglidcorrectie voor en na foto’s

Het is belangrijk om te weten dat de resultaten van een ooglidcorrectie van persoon tot persoon anders kunnen zijn. Dat heeft namelijk onder meer te maken met de stand van je ogen. Deels is deze aan te passen en onze artsen kijken graag met je mee naar je wensen en bijbehorende opties. Neem daarom gerust een aantal voorbeeldfoto’s mee naar het consult, zodat we een goed beeld krijgen van wat je mooi vindt.

Transparantie hebben we hoog in het vaandel staan en daarom gaan we altijd open het gesprek met je aan over wat haalbaar is. Gelukkig is er veel haalbaar! We bieden verschillende soorten ooglidcorrecties aan, zodat we de ingreep altijd zorgvuldig kunnen afstemmen op het doel.

Persoonlijk advies ooglidcorrectie

Wist je dat er verschillende soorten ooglidcorrecties zijn? Het is dan ook belangrijk dat de ingreep altijd persoonlijk wordt afgestemd. Een veel uitgevoerde ingreep is de bovenste ooglidcorrectie. Hierbij wordt een teveel aan huid en vet verwijderd, waardoor de vorm van de ogen meer benadrukt wordt en jij geen last meer hebt van hangende oogleden.

Heb je juist last van slappe of verdikte huid onder de ogen. Dan biedt een onderste ooglidcorrectie beter uitkomst. Is de huid daaronder juist erg dun, en is vet gaan ophopen tussen ooghoek en neus? Dan is een hamra transpositie een uitstekende optie. Hierbij wordt het vet verplaatst, zodat je afkomt van donkere kringen en wallen.

Ook combinaties van technieken zijn mogelijk. Bijvoorbeeld de boven en onder-ooglidcorrectie, alsook de wenkbrauwlift – eventueel in combinatie met de bovenste ooglift. Gelukkig hoef je de keuze voor de juiste ingreep niet zelf te maken, Wellness Kliniek adviseert je hierin persoonlijk. Meer weten over de behandeling en de diverse vormen van deze ingreep? Dan kun je terecht op onze uitgebreide pagina over ooglidcorrectie.

Na twee maanden resultaat ooglidcorrectie

Nadat je de ingreep bent ondergaan wil je natuurlijk het liefst zo snel mogelijk resultaat zien. Je dient er echter rekening mee te houden dat het definitieve resultaat na circa 2 maanden zichtbaar is. De incisies worden altijd zo klein mogelijk gehouden en in de plooien geplaatst, zodat deze minimaal opvallen. Na een drietal maanden zullen deze steeds verder vervagen, waardoor ze echt amper meer zichtbaar zijn.

Ooglidcorrectie ervaringen

Met trots lezen we de ooglidcorrectie reviews van onze patiënten, die veelal aangeven erg blij te zijn dat ze deze ingreep zijn ondergaan. Neem hieronder eens een kijkje bij de beoordelingen om meer ervaringen van anderen te lezen.

Het gaat zowel om positieve ondervindingen vanuit esthetische perspectief, maar ook zeker om het lichamelijke aspect. Door een ooglidcorrectie kom je af van vervelende druk op de ogen, belemmeringen van het zicht, en zelfs van hoofdpijn die voortkomt uit de druk die de ogen ondervinden door een verdikte of verslapte huid.

Transparante prijzen ooglidcorrectie

Bij Wellness Kliniek hanteren we all-in prijzen per type ooglidcorrectie. Wanneer je twee ingrepen wilt combineren dan profiteer je van een in verhouding voordeliger tarief. Benieuwd naar de ooglidcorrectie kosten? Deze hebben we overzichtelijk verzameld in één handige prijstabel.

Ooglidcorrectie bij Wellness Kliniek

Door de jaren heen hebben we zowel dames als heren mogen verblijden met een fijnere blik. Geen last meer van hangende oogleden, wallen, kleine oogjes en alle emotionele en lichamelijke ongemakken die hieruit voort komen.

Heb jij je oog laten vallen op deze ingreep? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Graag plannen we een persoonlijk consult, zodat we je kunnen adviseren over de mogelijkheden en haalbare resultaten. We zien je graag!

Lees meer over "Ogen"

Lees alle beoordelingen