Ooglidcorrectie voor en na foto's

Benieuwd naar de resultaten van een ooglidcorrectie? Ontdek de mogelijkheden van deze ingreep met onze ooglidcorrectie voor en na foto’s. Bij Wellness Kliniek bieden we diverse soorten ooglidcorrecties aan zowel mannen als vrouwen. Middels persoonlijk advies streven de artsen altijd naar het mooiste resultaat.

Voor Voor
Na Na
Voor Voor
Na Na
Voor Voor
Na Na
Voor ooglidcorrectie chirurgie Voor
Na ooglidcorrectie chirurgie Na
Afbeelding voor blepharoplastiek Voor
Afbeelding na blepharoplastiek Na
Vergelijking voor en na ooglidcorrectie chirurgie Voor
Resultaten van ooglidcorrectie chirurgie Na
Foto van blepharoplastiek Voor
Foto van blepharoplastiek resultaten Na

Foto’s ooglidcorrectie bij Wellness Kliniek

De keuze voor een ooglidcorrectie (blepharoplastie) is er een die je niet zomaar maakt. We begrijpen bij Wellness Kliniek maar al te goed dat je benieuwd bent naar voor en na foto’s van een ooglidcorrectie. Daarom hebben we een aantal voorbeelden voor je verzameld op deze pagina, zodat je een goed beeld krijgt.

Wellness Kliniek biedt ISO 9001 kwaliteitsgarantie en is trots op de uitstekende patiënten ervaringen en de WhatClinic award die we hiervoor in ontvangst mochten nemen. Boek een vrijblijvend consult om de mogelijkheden voor je ogen te bespreken.

Resultaten ooglidcorrectie foto’s

Het is belangrijk om te weten dat de resultaten van een ooglidcorrectie van persoon tot persoon anders kunnen zijn. Transparantie hebben we hoog in het vaandel staan en daarom gaan we altijd open het gesprek met je aan over wat haalbaar is. Gelukkig is er veel haalbaar! We bieden verschillende soorten ooglidcorrecties aan, zodat we de ingreep altijd zorgvuldig kunnen afstemmen op het doel.

Persoonlijk advies ooglidcorrectie

Sommige mensen hebben vooral last van zware en hangende bovenoogleden. Het kan zijn dat de ogen erg klein lijken, alsof je erg moe bent. Bovenooglidcorrectie is een erg populaire behandeling bij Wellness Kliniek. Bovenooglidcorrectie foto’s tonen je de mogelijkheden van deze doeltreffende ingreep.

Onderooglidcorrectie voor en na foto’s

Heb je rimpelige of hangende onderoogleden? Gigantische wallen waardoor je er constant moe uitziet, ook al ben je dat niet? In dat geval is een onderooglidcorrectie een goede keuze. Dit kan middels een operatie (narcose of lokale verdoving). In sommige gevallen biedt lipofilling (opvulling) uitkomst.

Boven- en onderooglidcorrectie foto’s

Last van slappe, dikke of hangende huid aan zowel de bovenoogleden als onderoogleden? Dan kies je voor een combinatie ooglidcorrectie. De resultaten van deze ooglidcorrectie mogen er zeker zijn, een frisser gelaat en jeugdigere uitstraling met open blik. De ooglidcorrectie voor en na foto’s laten je zien wat haalbaar is. De ooglidcorrectie kan eventueel ook gecombineerd worden met een wenkbrauwlift.

Aziatische ogen foto’s - blefaroplastie of Aegyo Sal (ooglidchirurgie)

Ooglidchirurgie is in Aziatische landen erg populair. Bij zogenoemde Aziatische ogen wordt het ooglid gekenmerkt door weinig definieerbare of afwezige plooien en een overtolligheid aan vet in de binnenhoek van het oog (epicanthale plooi). Middels bepaalde technieken wordt de ooglidplooi gecreëerd of extra benadrukt. In Zuid-Korea is juist Aegyo Sal (wallen / vollere oogleden) een schoonheidsnorm onder mannen en vrouwen, waarmee een schattige doll look wordt nagestreefd. De artsen bij Wellness Kliniek adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden van een Aziatische ooglidcorrectie.

Resultaat ooglidcorrectie na 2 weken en 2 maanden

Nadat je de ingreep bent ondergaan wil je natuurlijk het liefst zo snel mogelijk resultaat zien. Na 2 weken zijn de meeste zwellingen aanzienlijk verminderd en is het genezingsproces in volle gang. Na circa 2 tot 3 maanden is het definitieve resultaat van de ooglidcorrectie zichtbaar. De incisies worden altijd zo klein mogelijk gehouden en in de plooien geplaatst, zodat deze minimaal opvallen.

Ooglidcorrectie ervaringen

Met trots lezen we de ooglidcorrectie reviews van onze patiënten, die veelal aangeven erg blij te zijn dat ze deze ingreep zijn ondergaan. Het gaat zowel om positieve ondervindingen vanuit esthetische én lichamelijk perspectief. Een ooglidcorrectie kan je jonger laten lijken of je helpen om af te komen van de vervelende druk op de ogen, belemmeringen van het zicht, en zelfs van hoofdpijn die voortkomt uit de druk die de ogen ondervinden door een verdikte of verslapte huid.

Ontdek de vele positieve ervaringen van onze cliënten met ooglidcorrecties, waarbij de nieuwste technieken en persoonlijke zorg centraal staan voor een natuurlijke, verjongde uitstraling.

Transparante prijzen ooglidcorrectie

Bij Wellness Kliniek hanteren we all-in prijzen per type ooglidcorrectie, met voorzorg, nazorg en btw (alles-inclusief). Benieuwd naar de ooglidcorrectie kosten? Deze hebben we overzichtelijk verzameld in één handige prijstabel.

Lees meer over "Ooglidcorrectie"

Ooglidcorrectie resultaat: plan een consult bij Wellness Kliniek

Heb jij je oog laten vallen op deze ingreep? Neem vrijblijvend contact met ons op. Graag plannen we een persoonlijk consult, zodat we je kunnen adviseren over de mogelijkheden en haalbare resultaten. We staan graag tot je dienst.

Maak een afspraak

Lees alle beoordelingen