Haartransplantatie

Haartransplantatie

Haarverlies kan een flinke deuk geven aan het zelfvertrouwen. Een haartransplantatie bij Wellness Kliniek Genkt kan dé oplossing zijn. ✓ Patiëntwaardering 9,8

Prijs: 2000

Haartransplantatie: details

  • Ingreep: 4 - 8 u.
  • Lokale verdoving
  • Zeer kleine incisies
  • Geen overnachting nodig
  • Recovery: enkele dagen

Voor wie is een haartransplantatie geschikt?

Tijdens een consultatie bekijkt de arts samen met jou of je een geschikte kandidaat bent voor deze behandeling. Wanneer je in goede gezondheid verkeert en aan haarverlies lijdt, kom je in principe in aanmerking. Meer weten? Contacteer ons gespecialiseerde team.

Haartransplantatie: de ingreep

Een Follicular Unit Extraction (FUE) is een weinig invasieve ingreep waarbij haarfollikels getransplanteerd worden van een zogenaamde donorzone naar de plek waar je haar verloren hebt. Met een huidpriem - op maat van jouw huid/haar - halen we er één follikel of 1 tot 4 haren per keer uit. De haarzakjes worden dan voorzichtig behandeld, afgekoeld en tijdelijk bewaard tot het tijd is om ze te transplanteren. Met zeer kleine incisies plaatsen we de individuele follikels op hun plek.

Wat mag je verwachten?

De plaatsen waar de haarzakjes verwijderd werden genezen snel, binnen enkele dagen. De nieuwe getransplanteerde haarzakjes zullen uitvallen gedurende de eerste twee maanden, omwille van het zogenaamde 'trauma'. Deze groeien weer terug na een vier- à vijftal maanden. De getransplanteerde haren ontwikkelen verder gedurende 12 tot 14 maanden. Nadien zie je geen verschil meer met het haar dat er al was. Het volgt dan weer dezelfde groeicyclus. 

Stap voor stapStap voor stap

Toon alle foto's

Waarom Wellness Kliniek kiezen?

Top chirurgen

Met ons team van esthetisch chirurgen ben je in de meest ervaren handen. We verzorgen je bij elke stap van de weg: vanaf de intake tot en met de nazorg.

Als je op zoek bent naar een plastisch chirurg, is toch enkel de beste plastisch chirurg goed genoeg?

Meer info...

Excellente service

We zorgen ervoor dat veiligheid, expertise en patiënttevredenheid centraal staan ​​in wat we doen.

Wij vinden het voor jou uiterst belangrijk om de risico's en de verwachte resultaten zo goed mogelijk in balans te kunnen houden. Daarom heb je altijd recht op gratis pre-operatieve consulten.

Meer info...

Gemakkelijk reserveren & plannen

Bij de Wellness Kliniek kan je al je afspraken, consulten, behandelingen en operaties online boeken. Zo kies je de datum die het beste bij je past. De stappen zijn gemakkelijk te volgen en de Intelligent Wizard zorgt ervoor dat je de arts-specialist krijgt met de meeste expertise met betrekking tot jouw behandeling.

Meer info...

Lees alle beoordelingen

Veelgestelde vragen

Is een haartransplantatie alleen voor mannen?
Haaruitval kan zowel mannen als vrouwen treffen. Hoewel FUE-haartransplantatie populairder is bij mannen, is het ook een methode die veel wordt gebruikt voor vrouwen die last hebben van haarverlies bij mannen.
Hoe lang duurt het voordat het haar groeit na een haartransplantatie?
De nieuw getransplanteerde grafts vallen binnen de eerste twee maanden na de operatie uit als gevolg van het trauma van de transplantatie. Ze zullen echter na ongeveer 4-5 maanden weer opleven en opnieuw groeien. De getransplanteerde haren zullen zich in de 12 - 14 maanden na de operatie verder ontwikkelen. Daarna kan het pas getransplanteerde haar niet meer van het andere haar worden onderscheiden en zal het dezelfde rust- en groeicycli doormaken als al het andere haar.