Dr. A. De Clerck

Dr. Anna De Clerck behaalde haar Master in Geneeskunde aan de Medische Universiteit van Moskou en specialiseerde zich daar verder in oogheelkunde. Ook in dat vakgebied behaalde ze een masterdiploma in 2008. Na heel wat jaren werkervaring in Moskou bracht het leven haar weer naar België. Hier behaalde ze vervolgens ook een Master in Geneeskunde aan de Universiteit van Gent in 2016.

Binnen het domein van de esthetische geneeskunde, focust Dr. Anna De Clerck op haartransplantatie. Ze neemt dikwijls deel aan prestigieuze internationale medische congressen en workshops om altijd up-to-date te blijven van de meest recente innovaties op dat vlak. Ze vervolledigde met succes de Hair Restoration Training Course in Milaan (Italië) met de gerenommeerde Prof. Dr. Gambino.

Dr. Anna De Clerck is lid van de Italian Society for Hair Science and Restoration (SITRI). Ze stelt zichzelf de hoogste medische eisen en heeft een uitzonderlijk oog voor artistiek ontwerp. Ze streeft dan ook steevast naar de beste FUE-haartransplantaties mogelijk, altijd op maat van de patiënt.

Contact

Bekijk het hele team