Informatie voor patiënten

Ben je patiënt bij ons of plan je een afspraak? Het is erg belangrijk om je uitgebreid te laten informeren.

Hier vind je alle informatie voor patiënten over consultaties, ingrepen, nazorg, do's-and-don'ts en andere tips. 

Waarom de Wellness Kliniek kiezen?

Sinds 1996 versterkt de Wellness Kliniek het zelfvertrouwen van haar patiënten over heel de wereld. 

We hebben meer dan 100.000 gelukkige patiënten. We zijn dan ook trots dat we ons mogen rekenen tot de meest toonaangevende esthetische chirurgieklinieken in Europa.

  • We garanderen je de beste chirurgie.
  • Geen consultants of salesmedewerkers. 
  • Transparantie in zowel advies, resultaten als prijzen.
  • Zorg van de hoogste kwaliteit.
  • 24 uur nazorg.
  • Moderne en hightech infrastructuur.

We geloven dat kiezen voor geluk de beste keuze is die een patiënt kan maken.

Kwaliteit en veiligheid

Sinds het prille begin van de Wellness Kliniek in 1996 geven we voorrang aan veiligheid, expertise en de tevredenheid van onze patiënten. 

Onze aanpak? Systematisch en gestructureerd met de focus op kwaliteit. We willen altijd de beste resultaten behalen en daarvoor zetten we hoogwaardig materiaal en een topteam in. Onze mensen worden bovendien voortdurend gemonitord en geëvalueerd volgens de ISO9001-kwaliteitsmanagementnormen. 

Privékliniek: veilige chirurgie

Wil je een esthetische behandeling? Dan ga je op zoek naar een degelijke kliniek en gespecialiseerde arts voor de ingreep. Laat je daarbij grondig informeren en neem geen overhaaste beslissingen. 

De expertise en ervaring van je specialist is van groot belang. We selecteren onze medewerkers met de grootste zorg en stelden zo een eliteteam van cosmetische chirurgiespecialisten samen. Dit om je een uitgebreid aanbod aan chirurgische ingrepen en esthetische behandelingen aan te bieden. 

Een goede, betrouwbare chirurg werkt steeds in een kliniek met een internationaal erkend kwaliteitslabel. Enkel dan ben je zeker dat je een veilige keuze maakt. 

Lees alle beoordelingen