Laat de Wellness Kliniek bij jou komen!

Het e-consult (of videoconsult / teleconsult) is het één-op-één gesprek met de arts vanuit het comfort van je eigen huis. Je hoeft je dus niet te verplaatsen naar de Wellness Kliniek voor een eerste gesprek.

Online consult vanuit thuis

Het e-consult (ook vaak teleconsult of videoconsult genoemd) bij Wellness Kliniek is een digitaal (online) consult samen met een arts, zodat je op een laagdrempelige manier inventariseert of je in aanmerking komt voor de gewenste ingreep. Je bespreekt je wensen en verwachtingen met de arts of chirurg die de operatie zal uitvoeren. De arts zal je tijdens het e-consult informeren over de mogelijkheden en de risico’s van de behandeling.

Een e-consult is fijn voor als je wat verder weg woont, of meer wilt weten over de ingreep en alles wat erbij komt kijken.

Hoe boek je een e-consult?

Een afspraak maken voor een e-consult is eenvoudig. Boek je e-consult online of bel ons. Tijdens het boeken van een consultatie zal je de vraag krijgen of je een consultatie in de Wellness Kliniek of een online consultatie via video call wenst.

Je krijgt van ons een link toegestuurd om de betaling van je e-consult te voldoen en de afspraak te bevestigen. Boek online en krijg 50% korting op je e-consult!

Wanneer de betaling in orde is, krijg je van ons een bevestiging voor het afgesproken tijdstip, en ook een link met inloggegevens en extra informatie over de vervolgstappen, zoals het aanleveren van aanvullende informatie.

Boek online of bel ons

Wat heb je nodig bij een e-consult?

Na het boeken van het e-consult met een arts bij Wellness Kliniek, word je vooraf gevraagd om 3 heldere foto’s door te sturen, namelijk een linkerprofiel, rechterprofiel en een vooraanzicht van de te behandelen zone. Ook geef je de arts inzicht in bepaalde (noodzakelijke) medische details, en vertel je over je eigen wensen en verwachtingen.

Zorg tijdens het e-consult voor een rustige zitplek en een computer of telefoon met goede internetverbinding, zodat de video call met de arts optimaal kan plaatsvinden. Je zal nooit gevraagd worden om je uit te kleden voor de camera. De foto’s helpen om de juiste diagnose te stellen.

Wat kost een e-consult?

Boek je e-consult en geniet van 50% korting op de prijs. Het actuele tarief vind je onder de boek online knop. Je kunt het e-consult direct online betalen.

Het e-consult is een eenmalige afspraak. Indien wenselijk kun je na het e-consult een aanvullend consult op locatie reserveren, bij Wellness Kliniek Genk of Barcelona. Dit live consult op locatie zit niet in de prijs inbegrepen. Na het eerste consult op locatie is het mogelijk om extra consulten in te plannen, zonder extra kosten.

Let op, e-consulten zijn niet hetzelfde als een "live (of fysiek) consult in de Wellness Kliniek’" Hoewel de arts of chirurg via een e-consult in de meeste gevallen een goede indicatie over de geschiktheid van de behandeling voor jou kan geven, kan de arts pas een definitief akkoord geven nadat hij of zij een klinisch onderzoek van je huid, vet, spierweefsel of andere delen van het lichaam heeft kunnen doen. Hierdoor kan in uitzonderlijke gevallen het initiële oordeel wijzingen.

Boek online

E-consult en Next Day Surgery

Het e-consult kan door iedereen geboekt worden, en is met name populair onder patiënten die gebruik willen maken van onze Next Day Surgery Service. Bij deze gratis service van Wellness Kliniek, vinden de fysieke consultatie en behandeling op aaneengesloten dagen plaats.

Het e-consult vooraf maakt alvast (99%) duidelijk of je een geschikte kandidaat bent en informeert je over alle aspecten van de behandeling. We ontvangen veel internationale patiënten en middels het e-consult kunnen kosten en reistijd bespaard worden.

Boek online