Prijzen van plastische chirurgie

We streven sinds het begin naar volledige transparantie en een eerlijke prijszetting. De Wellness Kliniek is een van de eerste privéklinieken die openlijk prijzen weergeeft. Deze all-in tarieven geven je een gedetailleerd overzicht van de kosten van je behandeling.

De prijzen of tarieven zijn all-in: toegangsprijzen, honoraria, verdoving en nazorg. De prijzen zijn inclusief btw, tenzij anders vermeld. Deze tarieven zijn geldig tot 31/12/2023.

Plastische chirurgie bij Wellness Kliniek

Bij Wellness Kliniek voeren we verschillende plastische ingrepen uit, met als doel om je beter in je vel te laten zitten. Denk aan het reconstrueren van de borsten, het meer in balans brengen van gezicht en lichaam, liposuctie en andere vormen van operaties voor gewichtsverlies. Zo ga je voor het lichaam waar je van droomt!

Wat kost plastische chirurgie?

Als een van de eerste privéklinieken geven we bij Wellness Kliniek een transparant overzicht van de kosten. Dat scheelt jou veel tijd, omdat je niet eerst en afspraak hoeft te maken om te weten hoeveel plastische chirurgie kost. Je krijgt alvast een goed beeld van wat je mag verwachten, zowel qua plastische chirurgie prijzen, als op het gebied van de behandeling.

Ervaren plastisch chirurgen per ingreep

Wanneer je iets aan je lichaam laat doen, dan wil je natuurlijk zeker weten dat je in goede handen bent. Bij Wellness Kliniek zetten we in op de meest ervaren chirurgen per type ingreep. Uiteraard mag je van ons ook de juiste voorzorg en nazorg ontvangen. Transparantie informatievoorziening over de ingreep, instructies voor na de operatie, et cetera.

Wanneer kiezen voor plastische chirurgie?

Plastische chirurgie richt zich in de basis op het herstellen van vorm en functie van bepaalde delen van het lichaam. Zo kunnen er bijvoorbeeld correcties uitgevoerd worden als je last hebt van bepaalde aandoeningen. Er wordt echter minstens zo vaak gekozen voor chirurgie vanuit esthetisch oogpunt. Op dat gebied zijn de mogelijkheden eindeloos!

Cosmetische chirurgie of esthetische chirurgie

Plastische chirurgie om esthetische doeleinden wordt ook wel cosmetische chirurgie genoemd. Wij noemen dat liever esthetische chirurgie. Een ingreep waarmee je ervoor kiest om de mooiste versie van jezelf naar boven te halen. Zodat jij op en top lekker in je vel zit. Van grotere of kleinere borsten tot wat minder vet rond de middel, een haartransplantatie, neuscorrectie of een complete facelift, we bespreken graag je wensen.

Plastische chirurgie mannen en vrouwen

Wellness Kliniek is dus een privékliniek voor plastische chirurgie, met name op het gebied van esthetische chirurgie. Zowel dames als heren kunnen bij ons terecht voor een ingreep. Om je alvast inzicht te geven in wat je kunt verwachten per ingreep, hebben we per behandeling een uitgebreide beschrijving gemaakt. Klik dus zeker even door naar de gewenste ingreep als je er meer over wilt weten.

Plastische chirurgie voor en na foto’s

Ben je juist benieuwd naar resultaten die we in het verleden hebben behaald? Ook die delen we graag met je! Per ingreep hebben we plastische chirurgie voor en na foto’s voor je verzameld, zodat je een goed beeld krijgt van wat er allemaal mogelijk is. Weten wat patiënten over Wellness Kliniek zeggen? Lees dan zeker even onze plastische chirurgie ervaringen en beoordelen. Patiënten reviews vind je daarnaast in onze Social Club.

Plastische chirurgie België

Zoek je een kwalitatieve plastisch chirurg in België? Wellness Kliniek is een van de grootste privéklinieken van België en mensen in omliggende steden weten ons goed te vinden. Waaronder Antwerpen, Gent, Brugge, Kortrijk, Leuven en Brussel. Vaak mag je dezelfde dag nog naar huis, en indien gewenst of wanneer de ingreep dat vereist, blijf je een nachtje in de Wellness Kliniek.

Naast patiënten uit België, ontvangen we ook geregeld dames en heren uit omliggende landen, waaronder Nederland, Frankrijk, Duitsland en zelfs Verenigd Koninkrijk. Onze locatie in Genk is goed bereikbaar, en ligt slechts op één tot enkele uurtjes rijden van Eindhoven, Rotterdam, Amsterdam (NL), Keulen, Bonn en Düsseldorf (DU), Metz en Reims (FR). We hebben daarnaast ook nog een kliniek voor plastische chirurgie in Barcelona, die vanuit Spanje en (Zuid-)Frankrijk vaker bezocht wordt.

All-in plastische chirurgie prijzen

Transparantie staat bij Wellness Kliniek hoog in het vaandel en daarom lichten we graag per ingreep toe wat de prijzen zijn. Als je plastische chirurgie kosten hebt vergeleken dan valt het je misschien op dat we scherpe prijzen bieden. Dit kunnen wij bieden door als grote kliniek de schaalvoordelen door te berekenen in onze prijzen. Uiteraard zonder dat je inlevert op kwaliteit.

Belangrijk om te weten is dat de prijzen die we weergeven op onze website, all-in prijzen voor plastische chirurgie zijn. Inclusief de juiste voor- en nazorg. Geen verborgen kosten of addertjes onder het gras, maar een eerlijke en transparante prijsbezetting. Zo beslis je eenvoudig of de kosten aansluiten bij jouw budget. Vragen? Stel ze ons gerust!

Vrijblijvend consult plastische chirurgie!

Op onze website vind je al uitgebreide informatie, zowel op het gebied van de plastische chirurgie behandeling als op het gebied van plastische chirurgie prijzen. Heb je nog vragen of wil je specifiek weten wat we voor jou kunnen betekenen? En welke resultaten je mag verwachten na een betreffende ingreep? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en een vrijblijvend consult te boeken.

Lees alle beoordelingen