Prijzen van plastische chirurgie

Tijdelijke prijsaanbiedingen 31/05/2024

Contact Financiering

Prijzen

Ontdek onze voordelige prijzen, geldig tot 31/05/2024. Wellness Kliniek streeft ernaar om cosmetische plastische chirurgie prijs-toegankelijk te maken voor iedereen, en daarom presenteren wij met trots onze alles-inclusief prijzen en de speciale prijs-aanbiedingen van de maand. Onderstaande all-in tarieven geven je een gedetailleerd overzicht van de kosten van je behandeling.

De prijzen of tarieven zijn all-in: opname, operatie, verdoving en nazorg. De prijzen zijn inclusief btw, tenzij anders vermeld. Deze tarieven zijn geldig tot 31/05/2024.

Plastische chirurgie bij Wellness Kliniek

Inbegrepen in de prijs: Bij Wellness Kliniek is het duidelijk wat er precies in de kosten van plastische chirurgie is inbegrepen. Denk aan de 21% btw, pre-operatieve onderzoeken, de operatie, implantaten, de anesthesie, nazorg, de follow-up behandelingen en de garantie. Prijzen zijn alles-inclusief.

Prijsaanbiedingen van de maand

In de rubrieken op deze pagina kan je onze prijsaanbiedingen van de maand ontdekken. Wij bieden elke maand de beste prijzen aan voor de meest gevraagde behandelingen. Ons team selecteert maandelijks de favoriete procedures van onze patiënten en creëert ongelooflijke prijzen waarvan jij kan profiteren.

Zet je tarief 2 maanden vast en maak je afspraak vandaag!

Wist je dat als je deze maand je behandeling reserveert, de ingreep uitgevoerd kan worden in de volgende 2 maanden aan het huidige tarief? Maak je afspraak vandaag! Wij proberen onze wachtlijsten zo kort mogelijk te houden, zodat je deze maand nog terecht kan voor een consult of behandeling. Maar als je het zelf liever nog even wilt uitstellen, dan behoort dat bij ons ook tot de mogelijkheden.

Boek je afspraak

Wat kost plastische chirurgie?

Wellness Kliniek geeft je een transparant overzicht van de kosten. Dat scheelt jou veel tijd, omdat je niet eerst en afspraak hoeft te maken om te weten hoeveel plastische chirurgie kost. Je krijgt alvast een goed beeld van wat je mag verwachten, zowel qua plastische chirurgie prijzen, als op het gebied van de behandeling.

Ervaren plastisch chirurgen per ingreep

Wanneer je iets aan je lichaam laat doen, dan wil je natuurlijk zeker weten dat je in goede handen bent. Bij Wellness Kliniek zetten we in op de meest ervaren chirurgen per type ingreep. Uiteraard mag je van ons ook de juiste voorzorg en nazorg ontvangen. Transparantie informatievoorziening over de ingreep, instructies voor na de operatie, et cetera. Wij bieden kwaliteitsgarantie.

Veelgestelde vragen over plastische chirurgie prijzen

Lees de meest gestelde vragen over de kosten en de prijsaanbiedingen van de maand. Staat je vraag er niet tussen. Contacteer ons! Wij informeren je graag over de kosten plastische chirurgie, tarieven van cosmetische behandelingen of esthetische tandheelkunde. Lees ook de tips over plastische chirurgie kosten vergelijken.

Contacteer ons

Plastische chirurgie prijzen vergelijken? Tips!

Bij het overwegen van plastische chirurgie, is het belangrijk om de kwaliteitsgaranties van de kliniek te vragen, de ervaring van je chirurg te verifiëren en de prijzen te vergelijken. Waarop letten? Bij Wellness Kliniek zijn de prijzen alles-inclusief en dat betekent dat alle kosten, zoals de 21% btw, de voorzorg, de operatie, hartbewaking, de opname, kosten van materialen zoals implantaten, de garantie en nazorg, zijn inbegrepen.

Wat omvat een alles-inclusief prijs voor plastische chirurgie?

We benoemen 9 belangrijke punten om op te letten bij het vergelijken van prijzen voor plastische chirurgie, en vertellen waarom mensen voor Wellness Kliniek kiezen. Wat zit bij ons in de prijs inbegrepen?

 1. Chirurg en anesthesist: Wellness Kliniek selecteert de meest ervaren en hoogopgeleide esthetische chirurgen en specialisten met bewezen expertise in cosmetische chirurgie. De honoraria van je chirurg en je anesthesist zijn inbegrepen.
 2. De kliniek en faciliteiten: Opname en operatiekamer kosten. Je behandeling gebeurt in een veilige, moderne en goed uitgeruste kliniek met een hightech operatiekamerkwartier. Opname en operatiekamer kosten zijn in de prijs begrepen.
 3. Implantaten:Kies je voor een borstvergroting? Bij Wellness Kliniek zijn borstimplantaten in de kosten inbegrepen. Wellness Kliniek biedt enkel hoogkwalitatieve, veilige prothesen aan, zoals Monobloc en Motiva.
 4. De garantie: Let erop dat de garantievoorwaarden duidelijk omschreven zijn, waardoor je gemoedsrust hebt na je operatie. Lees de garantiebepalen van Wellness Kliniek, zoals garantie op borstimplantaten. Ze zijn transparant en duidelijk.
 5. Specifieke materialen: Sommige procedures vereisen specifieke materialen in de operatiekamer, die extra kosten met zich meebrengen. Bij Wellness Kliniek zitten alle materialen in de prijs begrepen.
 6. De voorzorg: Elke operatie heeft risico’s. Daarom is vooronderzoek belangrijk. Sommige procedures vereisen mogelijk specifieke medische tests voorafgaand aan de operatie, zoals hartmonitoring en ECG. Bij Wellness Kliniek zijn bepaalde vooronderzoeken, zoals het elektrocardiogram inbegrepen.
 7. Medicijnen: Medicijnen die tijdens en meteen na je operatie nodig zijn, kunnen bepalend zijn voor de prijs. De prijslijst van Wellness Kliniek is volledig en transparant. Het type verdoving (narcose, slaapverdoving of plaatselijke verdoving) is duidelijk aangegeven.
 8. Nazorg: Nazorgkosten, inclusief postoperatieve controles en eventuele benodigde follow-up afspraken zijn bij Wellness Kliniek inbegrepen. Elk consult, één jaar, na je operatie is gratis. De artsen blijven na operatie - 24/7 bereikbaar, 365 dagen per jaar, tot volledig herstel.
 9. Btw (21%): Esthetische plastische chirurgie heeft 21% btw-tarief. Let erop! Bij Wellness Kliniek zijn de prijzen plastische chirurgie btw-inclusief, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Hoe kies je de beste plastisch chirurg? Tips!

Als je klinieken en plastisch chirurgen wilt vergelijken onderzoek je prijzen en de kwaliteitsgaranties. De beste plastisch chirurg werkt altijd in een kliniek of ziekenhuis met een aantoonbaar kwaliteitscertificaat. Een officieel kwaliteitslabel is de beste garantie voor veilige zorg en goede resultaten. Wellness Kliniek heeft het internationaal erkende ISO 9001 kwaliteit certificaat, dat transparante prijzen, toewijding aan veiligheid, kwaliteit en patiënten tevredenheid en uitstekende resultaten na operatie aantonen.

Wie is de beste plastisch chirurg?

Artsen en plastisch chirurgen worden bij Wellness Kliniek, zorgvuldig, internationaal, geselecteerd. De beste plastisch chirurg heeft een bewezen staat van dienst met esthetische, cosmetische operaties en werkt in een kliniek met een internationaal erkend kwaliteitslabel, zoals bij Wellness Kliniek.

Waarom plastische chirurgie prijzen vergelijken?

Volledige informatie kan helpen bij het maken van je beslissing. Plastische chirurgie prijzen vergelijken is een must voordat je voor een behandeling kiest. Kosten zijn een belangrijk facet bij het maken van je keuze. Natuurlijk wil je ook weten welke de beste kliniek is of de beste plastisch chirurg en waarom mensen voor een gerenommeerde kliniek, zoals Wellness Kliniek België of Wellness Kliniek Barcelona kiezen.

Wie is de beste specialist voor esthetische plastische chirurgie?

Esthetiek is een specialisatie waarin algemene plastisch (en reconstructieve) chirurgen zich kunnen bekwamen na het behalen van het diploma plastische chirurgie. Wellness Kliniek biedt opleiding aan jonge plastisch chirurgen en staat bekend om ervaren artsen en chirurgen die streven naar optimale esthetische resultaten. Dit volgens de hoogste standaarden in esthetische plastische chirurgie, esthetische geneeskunde en cosmetische tandheelkunde.

Wat zijn de top klinieken voor plastische chirurgie in Europa?

Europa is een belangrijke reisbestemming voor plastische chirurgie met Top Klinieken. Wellness Kliniek in België is er één van. Deze Kliniek is een marktleider voor cosmetische plastische chirurgie en behoort tot de top klinieken plastische chirurgie.

Met meer dan 25 jaar ervaring heeft Wellness Kliniek, internationaal, een reputatie opgebouwd als een betrouwbare en toonaangevende kliniek. Wellness Kliniek is nu ook gevestigd in Barcelona, Spanje.

25 jaar geschiedenis met meer dan 150.000 tevreden patiënten spreekt voor het hoge niveau van plastische chirurgische zorg dat Wellness Kliniek te bieden heeft.

Wat maakt Wellness Kliniek speciaal?

Bij Wellness Kliniek staat de patiënt centraal. Wij geloven in persoonlijke aandacht en op maat gemaakte behandelplannen voor een optimale ervaring. Transparantie en duidelijke - alle-kosten-inclusief - prijslijsten zijn daar onderdeel van.

 • Innovatie en goede resultaten: Wellness Kliniek maakt gebruik van de nieuwste technologieën en moderne technieken voor optimale resultaten. De MIBIS – Minimally Invasive Breast Implant Surgery – (minimaal litteken) methode is een wereldbefaamde innovatieve uitvinding van Wellness Kliniek.
 • Hightech en Veilig: Wellness Kliniek beschikt over state-of-the-art faciliteiten, een hightech uitgerust operatie kwartier met hartbewaking voor, tijdens en na operatie, om elke patiënt de best mogelijke, veilige, zorg te bieden.
 • ISO-kwaliteitscertificaat: Een officieel, internationaal erkend kwaliteitslabel toont aan dat je in veilige handen bent, bij plastisch chirurgen en artsen in een kliniek met aantoonbare goede resultaten.
 • Top dokters en klinieken: De Kliniek in België bestaat 25 jaar en heeft een geschiedenis van meer dan 150.000 tevreden patiënten! Uitstekende patiënten ervaringen spreken voor het hoge niveau van plastische chirurgie en esthetische geneeskunde dat Wellness Kliniek te bieden heeft.
Waarop letten bij plastische chirurgie?

Het is essentieel om voorafgaand aan de operatie volledige duidelijkheid te krijgen over de behandeling en alle kosten om onaangename verrassingen te voorkomen. Neem je tijd om je chirurgische opties te verkennen en een grondig begrip te krijgen van wat wel en niet in de kostprijs van de behandeling is inbegrepen. Ontdek de transparante, alles-inclusief, prijslijsten van Wellness Kliniek en investeer in je welzijn zonder compromissen te sluiten. Neem vandaag nog contact op om meer te weten te komen over mogelijke wachtlijsten.

Waarom plastische chirurgie in België of Barcelona? 10 tips!

Bij het overwegen van plastische chirurgie, is het belangrijk om op verschillende aspecten te letten. De Wellness Kliniek in België en Barcelona is transparant en geeft duidelijkheid over waar op te letten bij het maken van een keuze. Hier vind je 10 tips en de meest belangrijke vragen om jezelf te stellen voordat je voor cosmetische plastische chirurgie of een plastisch chirurg kiest.

 1. Vergelijk Prijs-kwaliteit: Vergelijk prijzen, maar laat je keuze niet alleen door de kosten leiden. De goedkoopste optie is niet altijd de beste, vooral als het gaat om je gezondheid en veiligheid. Andersom is een duurdere optie ook niet altijd beter. Het is van cruciaal belang om te kiezen voor kwaliteit en veiligheid boven kosten.
 2. Inbegrepen in de prijs: Bij Wellness Kliniek is het duidelijk wat er precies in de kosten is inbegrepen. Denk aan de btw, pre-operatieve onderzoeken, de operatie zelf, eventuele borstprothesen, de anesthesie, nazorg, de follow-up behandelingen en de garantie. Prijzen moeten transparant en alles-inclusief zijn.
 3. Kwalificaties van de chirurgen: Wellness Kliniek selecteert gecertificeerde chirurgen die deskundig en ervaren zijn in hun specifiek esthetisch vakgebied. Het CV van een betrouwbare arts of plastisch chirurg vind je online, op de website van de kliniek of ziekenhuis. Check opleiding, ervaring en beoordelingen van eerdere patiënten. Het CV van de artsen bij Wellness Kliniek vind je op de pagina chirurgen en specialisten.
 4. Kliniek en faciliteiten: De kwaliteit en accreditatie van de kliniek of het ziekenhuis zijn essentieel. Een goede faciliteit volgt strikte gezondheids- en veiligheidsprotocollen en heeft een internationaal erkend kwaliteitslabel, zoals ISO (International Standard Organisation) die dat ook aantoont. Wellness Kliniek biedt ISO-9001 kwaliteitsgarantie aan haar patiënten.
 5. Nazorg en follow-up: Goede nazorg is cruciaal voor het herstel en het eindresultaat. Bij Wellness Kliniek zijn alle follow-up afspraken en eventuele nazorg inbegrepen in de prijs van de operatie.
 6. Transparantie van kosten: Een goede plastisch chirurg of kliniek zal duidelijk zijn over de kosten en geen verborgen kosten hebben. Kies voor een kliniek met duidelijke online prijslijsten voordat je op consult gaat. Wellness Kliniek biedt volledige en transparante prijslijsten online, zodat je weet waaraan je je kan verwachten.
 7. Ervaringen van eerdere patiënten: Lees beoordelingen en ervaringen patiënten om een idee te krijgen van de tevredenheid en kwaliteit van de zorg. Wellness Kliniek heeft +150.000 tevreden patiënten.
 8. Risico's en complicaties: Wees volledig op de hoogte van mogelijke risico's en complicaties en hoe deze worden aangepakt. Stel al je vragen op het consult. Een goede arts neemt graag de tijd om je volledig en goed te informeren.
 9. Consultatie: Een eerste consultatie is belangrijk om wensen en verwachtingen te bespreken en om te zien of er een goede klik is met de chirurg. Wil je een tweede opinie bij een andere arts? Bij Wellness Kliniek kan dit. Een tweede opinie consult is gratis.
 10. Financiering: Een goede kliniek is duidelijk over de mogelijkheden van financiering. Wellness Kliniek bied je de mogelijkheid om een spaarpot aan te leggen en vertelt je uitgebreid over de betaalmogelijkheden, betalingsplannen en financiering.
Wat zijn de plastische chirurgie ervaringen bij Wellness Kliniek?

Wellness Kliniek geeft duizenden tevreden patiënten en won meerdere jaren op rij de WhatClinic Award voor uitstekende beoordelingen. De Kliniek biedt ISO 9001 kwaliteit garantie om uitstekende patiënten ervaringen te garanderen. We snappen dat het leuker is om de ervaringen van onze patiënten zelf te lezen. Weten wat patiënten over Wellness Kliniek zeggen? Lees dan zeker even onze plastische chirurgie beoordelingen. Patiënten reviews en verhalen vind je daarnaast in onze Social Club.

Hebben jullie plastische chirurgie voor en na foto’s?

Ben je benieuwd naar resultaten van plastische chirurgie? Wellness Kliniek laat zien wat mogelijk is en welke resultaten realistisch mogelijk zijn. Per ingreep vind je plastische chirurgie voor en na foto’s, zodat je een goed beeld krijgt.

Plastische chirurgie België, waar kan ik terecht?

Zoek je een kwalitatieve plastisch chirurg in België? Wellness Kliniek is de grootste privékliniek voor esthetische plastische chirurgie in België en mensen in omliggende steden weten de kliniek goed te vinden. Waaronder vanuit Antwerpen, Gent, Brugge, Kortrijk, Leuven en Brussel. Wellness Kliniek Genk is gemakkelijk bereikbaar en biedt voldoende parkeerplaatsen.

Hoever reizen voor plastische chirurgie? Waarom België?

Naast patiënten uit België, heeft Wellness Kliniek Genk een groot internationaal cliënteel. Maar ook mensen uit omliggende landen, waaronder Nederland, Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Italië, Zwitserland en Luxemburg kiezen voor deze kliniek. De locatie in Genk is goed bereikbaar, en ligt slechts op één tot enkele uurtjes rijden van Eindhoven, Rotterdam, Amsterdam (NL), Keulen, Bonn en Düsseldorf (DU), Metz en Reims (FR). Wellness Kliniek voor plastische chirurgie is nu ook in Barcelona, die door mensen vanuit Spanje, (Zuid-)Frankrijk en vanuit alle continenten bezocht wordt.

Plastische chirurgie reis naar Barcelona, welke voordelen?

Naast Wellness Kliniek België, bestaat er ook een Wellness kliniek in Barcelona. Sommige mensen reizen liever naar Barcelona, omdat het weer in Spanje immers beter is en ze er dan een soort van vakantie van kunnen maken. Contacteer Wellness Kliniek voor de mogelijkheden van plastische chirurgie Barcelona. Daar wordt, net zoals in België, ook een Next Day Surgery Service geboden, waarbij consult en ingreep op aan elkaar gesloten dagen plaatsvinden, zodat je de overige tijd geniet in Barcelona.

Waarom zijn jullie plastische chirurgie prijzen zo scherp?

Transparantie en betaalbare prijzen staan bij Wellness Kliniek hoog in het vaandel en daarom lichten we graag per ingreep toe wat de prijzen zijn. Als je plastische chirurgie kosten hebt vergeleken dan valt het je misschien op dat Wellness Kliniek scherpe, zeer gunstige, prijzen biedt. Een grote kliniek heeft schaalvoordelen en kan deze doorberekenen in de prijzen. Uiteraard zonder dat de patiënt inlevert op kwaliteit.

Welke plastische chirurgie kosten zijn all-in?

Belangrijk om te weten is dat de prijzen die we weergeven op onze website, all-in prijzen voor plastische chirurgie en esthetische tandheelkunde zijn. Inclusief btw, de operatie, de implantaten, medicijnen, materialen, de juiste voor- en nazorg en de garantie. Geen verborgen kosten of addertjes onder het gras, maar een eerlijke en transparante prijssetting. Zo beslis je eenvoudig of de kosten aansluiten bij jouw budget. Vragen? Stel ze ons gerust!

Wat zijn de verkoopvoorwaarden?

Wellness Kliniek geeft online, een volledig overzicht van de prijslijsten van alle behandelingen en deelt duidelijke verkoopvoorwaarden via de website. Hierin staan onder meer de betaalmogelijkheden en andere toelichtingen. De verkoopvoorwaarden voldoen aan de Belgische wetgeving (zoals maximaal €3.000 in contacten betalen).

Kan ik de plastische chirurgie ingreep in delen betalen?

Ja, dat kan. Zo kun je bij Wellness Kliniek een eigen spaarpot aanleggen, waarbij je maandelijks een bedrag naar keuze inlegt. Zodra je het bedrag voor de ingreep bij elkaar hebt, krijg je een oproep voor de behandeling. Ook is het soms mogelijk om een lening in delen terug te betalen.

Kan ik geld lenen voor plastische chirurgie?

Ja, in veel gevallen is dat mogelijk. Zo kun je terecht bij bepaalde instanties (zoals cosmetic finance) en soms ook bij je eigen bank of een andere aanbieder voor korte leningen. Informeer bijvoorbeeld bij je bank of neem een kijkje op de pagina financiering plastische chirurgie, waar we tips en mogelijkheden geven.

Is plastische chirurgie veilig?

De gecertificeerde artsen en tandheelkundigen bij Wellness Kliniek voldoen aan de hoogste maatstaven en blinken ieder uit in een eigen expertise. De juiste specialist op de juiste plek! Wij zijn graag transparant en bieden je een volledig overzicht van onze topchirurgen en specialisten inclusief hun CV en specialisatie.

Lees alle beoordelingen