Spataderen kunnen pijn veroorzaken, en zijn vaak ook esthetisch ongewenst. Hieronder lees je meer over de kosten voor spataderen verwijderen.

Wat kost spataderen verwijderen?

De spataderen verwijderen kosten zijn afhankelijk van de precieze ingreep die nodig is om de spataderen op je benen te verwijderen. Dit kan namelijk met behulp van laseren of scleroseren (sluiten van zichtbare bloedvaatjes met VenaSeal injectie).

Spataders verwijderen prijs: welke optie past bij mij?

De prijs spataderen verwijderen hangt zoals benoemd af van de soort ingreep. Zo is de spataders verwijderen met laser prijs anders dan wanneer gekozen wordt voor scleroseren. Het is belangrijk om te weten dat dit niet altijd te kiezen is. Het hangt namelijk af van de vorm, omvang en ligging van de spataderen.

Plan een persoonlijke consultatie!

De arts bij Wellness Kliniek geeft je graag persoonlijk advies, zodat je weet wat je mag verwachten van de behandeling en de kosten spataders verwijderen. Wel zo prettig! Wel geven we je aan de hand van bovengenoemde spatader kosten alvast een indicatie.

Prijs spataderen verwijderen België: Next Day Surgery

Wellness Kliniek in België ontvangt patiënten van over de hele wereld. We bieden daarom de optie tot Next Day Surgery, wat wil zeggen dat consult en ingreep op aaneengesloten dagen plaatsvinden. Deze service is optioneel en zit gratis in de spataderen behandeling kosten inbegrepen.

Goedkoop spataderen verwijderen met ISO 9001 kwaliteit

Wellness Kliniek is een toonaangevende kliniek op het gebied van cosmetische chirurgie. De kliniek heeft ISO 9001 certificering en voldoet aan de gewenste kwaliteitsnormen. Niet voor niets werd Wellness Kliniek jaar na jaar door WhatClinic verkozen tot beste Europese kliniek voor plastische chirurgie, met uitstekende patiënten ervaringen.

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel en daarom is persoonlijk advies noodzakelijk. Zo kan de chirurg bij Wellness Kliniek de juiste techniek hanteren voor het beste resultaat.

Kosten spataderen verwijderen op afbetaling

We bieden graag scherpe tarieven, om chirurgie betaalbaar te houden. Zeker wanneer je te kampen hebt met spataderen is het om zowel esthetische als fysieke redenen prettig om hier vanaf te komen, omdat het ook lichamelijke klachten kan geven. We bieden je de mogelijkheid om een spaarpot aan te leggen bij Wellness Kliniek om te sparen voor de behandeling. Het bedrag dat je maandelijks inlegt bepaal je zelf.

Bekijk spataderen verwijderen kosten en plan een afspraak

Zoals benoemd zijn de spataderen behandeling kosten afhankelijk van de precieze ingreep. Alle prijzen voor spataders verwijderen zijn inclusief voorzorg, nazorg, verdoving en btw. Werp alvast een blik op de tarievenlijst en plan een persoonlijk consult in om te kijken welke spatader behandeling het beste bij je past. Zo kies je voor een veilige werkwijze en straal je voor je het weet weer met vitale en prachtige benen!

Maak een afspraak

Toon alle foto's

Lees alle beoordelingen