Voor-en-na-foto's spataders verwijderen

Spataders verwijderen

Heb je last van spataderen of varices? Maak je geen zorgen! Onze spatader verwijderen behandeling kan je helpen. Weg met die ongewenste spataderen die niet alleen esthetisch storend zijn, maar ook lichamelijke klachten kunnen veroorzaken. Ontdek hoe je je mooie benen kunt herwinnen met een effectieve behandeling voor spataderen. Bekijk voor en na foto’s spataders verwijderen om de transformatie te zien die mogelijk is.

Afbeelding van prominente aders op de benen voor vasculaire behandeling Voor
Resultaat van gladdere benen zonder zichtbare aders na vasculaire behandeling Na
Foto van spataderen voor de verwijderingsprocedure Voor
Resultaat van gladdere benen zonder zichtbare aders na vasculaire behandeling Na
Visualisatie van verwijde aders op de huid vóór vasculaire ingreep Voor
Foto van zichtbaar verbeterde benen na behandeling van ader verwijdering Na

Foto’s spataderen voor en na

Wellness Kliniek staat jaar na jaar aan de top van beste Europese plastische chirurgie klinieken die zijn getest door WhatClinic. Met tal van specialisaties op het gebied van cosmetische ingrepen, behoort ook spataders verwijderen tot de mogelijkheden.

We bieden ISO 9001 kwaliteitsgarantie en zijn trots op de uitstekende patiënt ervaringen die we door de jaren heen hebben mogen ontvangen.

Wil je spataders laten verwijderen? De chirurgen bij Wellness Kliniek stemmen de juiste werkwijze voor spataders behandelen af op je lichaam, afhankelijk van de vorm en omvang van de spataders. Bekijk spataders verwijderen voor en na foto’s en boek een vrijblijvend consult.

Resultaten spataders verwijderen

Geen enkele spatader is hetzelfde en daarom stemt de arts de behandeling specifiek op de persoon af. Van dikke spataderen verwijderen tot dunne en grote spataderen verwijderen, het kan allemaal. Welke behandeling ook gekozen wordt, het resultaat beoogt hetzelfde: je wil van die vervelende spataders af!

Foto’s spataders verwijderen zonder operatie

Kleine tot middelgrote spataderen kunnen vaak behandeld worden zonder operatie. Er wordt een vloeistof in de ader gespoten, waardoor de zweling binnen enkele weken afneemt en de opgezette ader niet meer te zien is. Dit dichtspuiten van spataderen wordt ook wel het verwijderen van spataderen zonder operatie genoemd.

Foto’s spatader verwijderen met laserbehandeling

Ook de laserbehandeling behoort tot de opties. Het is een goede keuze bij relatief rechte spataders van een bepaalde dikte. Hierbij mogen de spataderen niet te dicht onder de huid liggen. Spataderen verwijderen pijnlijk? Nee, want de ingreep wordt uitgevoerd onder lokale verdoving. Houd er rekening mee dat je na de ingreep een dag geen auto mag rijden.

Cosmetisch spataderen verwijderen: voor en na foto’s

Wist je dat je van spataders last kunt krijgen? Denk aan pijnlijke en trillende benen, ontstekingen en vermoeidheidsklachten. Toch wordt een spatader behandeling vaak (ook) uit cosmetisch oogpunt gedaan. Ontdek de mogelijkheden voor cosmetisch spataderen verwijderen en bekijk de voor en na foto’s van spataders verwijderen. Op deze pagina tonen we je graag het resultaat van deze behandeling.

Veilige ingreep met mooi resultaat!

De behandeling spataderen verwijderen is een relatief eenvoudige ingreep met een resultaat dat zowel fysiek als esthetisch gezien een goede keuze is als je er last van hebt. Spataders verwijderen, hoe lang thuis? Meestal mag je de volgende dag alweer rustig aan het werk. De behandelend arts geeft je de juiste leefregels mee.

Spataderen verwijderen kosten

Wat zijn de kosten van een ingreep spataders verwijderen? Bij Wellness Kliniek zijn we graag transparant en daarom hebben we de kosten weergegeven in een overzichtelijke prijstabel. Deze kosten zijn all-in, dus inclusief juiste voorzorg, nazorg, verdoving en btw. Bekijk de actuele tarievenlijst met spataderen verwijderen kosten.

Spataderen verwijderen kosten

Lees meer over "Spataders verwijderen"

Spatader voor en na foto’s: plan een vrijblijvend consult!

Een voor en na foto spataderen verwijderen zegt wat dat betreft meer dan duizend woorden. Het resultaat mag er zijn en van die rode of blauwe opgezette aderen is na de behandeling niets meer te zien. Benieuwd wat de artsen bij Wellness Kliniek voor jou kunnen betekenen? Boek dan een vrijblijvend een consult en ontdek de mogelijkheden.

Maak een afspraak