Liposuctie Mannen

Liposuctie

De huid van mannen is meestal langere tijd elastisch dan bij vrouwen. De vetzones onder de huid zijn gewoonlijk ook steviger en hebben meer aders dan bij vrouwen. Juist daarom - en om nog enkele andere redenen - is liposuctie bij mannen erg efficiënt. 

Prijs: 1295

Liposuctie: details

  • Operatie: 45 min.
  • Lokale of intraveneuze verdoving
  • Meerdere kleine incisies
  • Geen overnachting nodig
  • Recovery: 4 - 8 dagen
  • Compressieverbanden

Veilige liposuctie mannen bij Wellness Kliniek

Als man komt het je misschien bekend voor: je hebt al van alles geprobeerd om van vetophoping af te komen (bijvoorbeeld bij de buik, heupen of borsten), maar wat je ook probeert, je komt er maar niet vanaf. Gelukkig kun je bij Wellness Kliniek een veilige liposuctie laten uitvoeren. We zetten in op de meest moderne technieken van het moment. Zo voel je je straks weer op en top man in je eigen lichaam!

Liposuctie SWT (Soft-wet-technique)

Soft-wet-technique is een moderne liposuctie techniek waarbij we een bepaalde hoeveelheid speciale vloeistof injecteren in het te behandelen gedeelte. Dit zorgt ervoor dat vetweefsel opzwelt en oplost. Vervolgens kan het gemakkelijk verwijderd worden. Groot voordeel van deze techniek is dat er amper bloed vrijkomt én dat de behandeling vrijwel pijnloos is.

PAL (Power assisted liposculpture)

We combineren de hierboven genoemde SWT met Power assisted liposculpture. Dat wil zeggen dat we gebruik maken van zachte en snel vibrerende naalden, zodat vetcellen afgebroken worden door beweging in canules. Via de drainagebuisjes wordt het vet weggezogen en afgevoerd. Het voordeel is dat je minder last krijgt van kneuzingen en stijfheid, effecten die bij alternatieve technieken vaak sneller optreden.

Voordelen combinatie SWT en PAL

De pluspunten van een combinatie van de technieken SWT en PAL zijn minder kneuzingen, zwellingen, gevoelsstoornissen. Het voorkomt schade aan de bloedvaten en zorgt voor sneller herstel zonder littekens. Bovendien kunnen we op deze manier vet verwijderen met uiterste precisie en gaan we voor permanent resultaat.

Liposuctie mannen combineren met liposculptuur

Bij liposuctie wordt er vet afgezogen. Het is tevens mogelijk om dit vet door ons grondig te laten zuiveren, waarna we het kunnen injecteren in andere delen van het lichaam om bepaalde lichaamsdelen meer vorm te geven (lipofilling). Het gehele proces wordt liposculptuur genoemd.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw lichaam, dan gaan we hierover graag het gesprek met je aan. We geven je transparant advies. Een voorbeeld van de combinatie liposuctie en liposculptuur voor mannen is bijvoorbeeld het shapen van de billen.  

We vinden het belangrijk dat je een goed beeld hebt van wat je mag verwachten van een mannelijke liposuctie (eventueel in combinatie met liposculptuur). Natuurlijk geven we je ook persoonlijk advies op basis van je huidige lichaamsvormen en wat daarvoor de mogelijkheden zijn.

De resultaten kunnen immers bij iedereen anders zijn, afhankelijk van onder meer je huidige lichaamsvorm en de hoeveelheid vetopslag. Boek vrijblijvend je consult bij Wellness Kliniek of bekijk alvast een aantal voor en foto’s van liposuctie bij mannen.

Voor wie is een liposuctie geschikt?

Ben je over het algemeen gezond maar wil je op sommige plaatsen op je lichaam wat minder vet? Dan is een liposuctie een optie.

Je lichaam kan namelijk door verschillende factoren van vorm veranderen door de jaren heen, waaronder door ouderdom, bepaald medicijngebruik en genetische bepalingen. Vet kan hardnekkiger worden en je raakt het dus lastiger kwijt, wat zelfs met een aanpassingen in het voedingspatroon of veel sporten niet altijd op te lossen is.

Natuurlijk bespreek je altijd eerst met je arts welke ingreep voor jou het meest geschikt is om zo tot de beste resultaten te komen. Als je erg veel overgewicht hebt, is een liposuctie wellicht geen goed idee. Dan is een gastric bypass dikwijls beter.

Liposuctie bij mannen: de ingreep

De ingreep wordt uitgevoerd onder algemene verdoving of lokale verdoving met slaapverdoving in dagopname. Overnachten is dus niet nodig, maar indien je van ver komt is dit optioneel wel bij te boeken.

De operatie duurt niet lang, circa 45 minuten. Er wordt een kleine incisie gemaakt om het vet weg te zuigen. Deze wordt gehecht met eventueel oplosbare hechtdraad. Tevens wordt er een compressieverband aangelegd.

Wat mag je verwachten?

De meeste patiënten hebben amper pijn na de liposuctie. De speciale verdoving duurt normaal gezien een dag. Daarna voelen het weefsel en de spieren wat stijf of gespannen aan. Je kan een paracetamol nemen om het ongemak te verzachten.

Het is volkomen normaal dat er een roodachtige vloeistof lekt uit de wonden gedurende de eerste dagen. Een matrasbeschermer is de eerste nachten daarom zeker een aanrader.

Ondanks het feit dat sommige mensen geen vrije dagen nemen voor deze ingreep, adviseren wij wel om enkele dagen te rusten. Maar verder is het goed om zodra je kan zo normaal mogelijk te bewegen. De meeste mannen hernemen hun dagelijkse activiteiten 4 tot 8 dagen na de operatie.

Na 10 dagen kan je weer sporten, zwemmen en fietsen. Na 4 weken ben je volledig hersteld en kan je ook zwaardere activiteiten hernemen.

Soms treden er na de ingreep kleine ongemakken op zoals onderhuidse kwetsuren of een verdoofd gevoel op de behandelde plek. Normaal gezien verdwijnt dit vanzelf na enkele maanden. Is dat niet het geval, neem dan zeker contact met ons op. Soms raden we dan lymfedrainage of post-operatieve massage aan.

Vragen of twijfels? Bespreek ze dan zeker met de chirurg.

Liposuctie mannen kosten

We streven ernaar om altijd transparant te zijn in de kosten. Afhankelijk van je wensen hanteren we vaste all-in prijzen. De prijzen zijn gebaseerd op symmetrische zones en het is mogelijk om meerdere zones te laten behandelen, waarbij de prijs in verhouding per zone voordeliger wordt. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.


Kosten liposuctie

Afspraak maken voor vrijblijvend consult liposuctie mannen

We kunnen ons goed voorstellen dat je de keuze voor liposuctie niet zomaar maakt. Uiteraard wil je goed geïnformeerd worden en vooraf weten wat je kunt verwachten. En ook wat de mogelijkheden zijn voor jouw lichaam en welke resultaten we kunnen behalen.

Door de jaren heen hebben we al veel mannen geholpen aan een lichaam dat beter bij hen past. Ook jou kunnen we daarin helpen. Boek nu je vrijblijvend consult bij Wellness Kliniek en kom in contact met onze specialisten voor persoonlijk advies.

Stap voor stapStap voor stap

Toon alle foto's

Waarom Wellness Kliniek kiezen?

Nr 1 Privé Kliniek in België

Toen de Wellness Kliniek in 1996 werd opgericht, was het de eerste privékliniek in België. We waren pioniers in privé plastische chirurgie en we zijn trots op alles wat we tot nu toe hebben bereikt. De Wellness Kliniek staat bekend om zijn hoogwaardige service en is een van de meest vertrouwde namen in plastische en cosmetische chirurgie.

Meer info...

Gemakkelijk reserveren & plannen

Bij de Wellness Kliniek kan je al je afspraken, consulten, behandelingen en operaties online boeken. Zo kies je de datum die het beste bij je past. De stappen zijn gemakkelijk te volgen en de Intelligent Wizard zorgt ervoor dat je de arts-specialist krijgt met de meeste expertise met betrekking tot jouw behandeling.

Meer info...

Ultramoderne faciliteiten

Gelegen in het hart van Genk (Belgisch Limburg), is Wellness Kliniek een ultramoderne esthetische kliniek met eigen operatiefaciliteiten gespecialiseerd in esthetische behandelingen en chirurgie. De Wellness Kliniek werkt volgens de hoogste normen met hooggekwalificeerde artsen, chirurgen en tandartsen en bekwaam verplegend personeel.

Meer info...

Lees alle beoordelingen

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van liposuctie?
Minder blauwe plekken, verminderd risico op zwelling en sensorische stoornissen, verminderd risico, minder pijn, nauwkeurige vetverwijdering, permanent verwijderde vetcellen, geen schade aan bloedvaten, geen littekens, snel herstel, gladdere huid, permanent resultaat.
Wie is geen geschikte kandidaat voor liposuctie?
De procedure is niet bedoeld voor algemeen gewichtsverlies. Als u te zwaar bent, wordt u geadviseerd om eerst een programma voor gewichtsverlies onder toezicht te volgen. De ophoping van vocht en lymfoedeem is vaak de oorzaak van gezwollen benen. Als u aan deze aandoening lijdt, heeft liposculptuur weinig effect. De vochtophoping wordt niet beïnvloed door liposculptuur.