Liposuctie mannen voor en na foto's

Bekijk voor-en-na-foto's van een liposuctie bij mannen. De resultaten verschillen natuurlijk van patiënt tot patiënt.

Voor Voor
Na Na
Voor Voor
Na Na
Voor Voor
Na Na

Liposuctie mannen voor en na

Ben je ontevreden met bepaalde vormen van je lichaam? Dan kan een liposuctie voor mannen uitkomst bieden. Op deze pagina vind je een aantal liposuctie mannen voor en na foto’s. Zo krijg je een beter beeld van de resultaten die behaald kunnen worden met deze ingreep.

Wanneer kiezen voor mannen liposuctie?

Door de jaren heen kan vet zich op bepaalde plekken ophopen en krijg je het zelfs met een aangepast voedingspatroon en/of sporten niet meer weg. Dit kan onder meer te maken hebben met factoren als leeftijd, bepaald medicijngebruik en genetische invloeden. Bij Wellness Kliniek ontvangen we jaarlijks veel mannen die kiezen voor liposuctie.

Heb je bijvoorbeeld veel buikvet, ben je aangekomen bij de heupen of billen en zit je broek niet meer lekker? Wil je van manboobs af middels een borstreductie bij mannen? Dit kunnen allemaal redenen zijn om te kiezen voor een liposuctie voor mannen. Zo zit je weer lekkerder in je vel.

Efficiënt consult liposuctie mannen bij Wellness Kliniek

De liposuctie mannen buik foto’s voor en na geven je al een goed inzicht van wat het resultaat is van een buik liposuctie. Maar er zijn dus ook mogelijkheden voor andere delen van het lichaam. Als je benieuwd bent naar wat we voor jou kunnen betekenen dan raden we je aan om een vrijblijvend consult in te plannen bij Wellness Kliniek.

Onze specialisten gaan transparant het gesprek met je aan en bespreken met jou persoonlijk wat de opties zijn voor jou lichaam. Zo weet je wat je mag verwachten van de mannelijke liposuctie.

Veilige ingreep met minimaal ongemak

De liposuctie voor mannen is een lichte ingreep die in circa 45 minuten wordt uitgevoerd. Dit onder lokale of intraveneuze verdoving. Een overnachting is niet nodig en het grootste herstel vindt al plaats binnen 4 tot 8 dagen.

We maken gebruik van de Soft-wet-technique (SWT), een moderne liposuctie methode waarbij we een speciale vloeistof injecteren in de te behandelen zone. Hierdoor zwelt het vetweefsel op en lost het op. Vervolgens kunnen we het eenvoudig afvoeren.

Onze effectieve technieken zorgen ervoor dat je minimaal last hebt van complicaties, oftewel minder kneuzingen en stijfheid, sneller herstel zonder littekens en een uiterst nauwkeurig en symmetrisch resultaat.

Liposuctie mannen combineren met liposculptuur

Bij een liposuctie wordt er vet afgezogen, waardoor je een slanker en strakker postuur krijgt. Weg met dat overtollig vet dat je alleen maar in de weg zit. Er is ook een mogelijkheid om deze ingreep te combineren met liposculptuur. Dat wil zeggen dat we het weggenomen vet grondig zuiveren, waarna we het weer kunnen injecteren in andere delen van het lichaam om meer vorm te creëren daar waar je wilt.

Deze twee-in-één ingreep wordt ook wel lipofilling genoemd. Niet voor iedere man zal dit wenselijk zijn, maar sommige heren willen misschien de billen of borsten een andere vorm geven. Weet in ieder geval dat de mogelijkheid er is.

Onze consulterend arts spreekt graag alle mogelijkheden met je door, zodat jij weer dat lichaam krijgt waarin je je prettig en mans voelt. Maak nu een vrijblijvende afspraak, dan kun je later altijd nog beslissen. Al veel mannen gingen je voor en zetten de stap tot liposuctie. Kies jij ook voor het lichaam dat je ooit had of altijd al gewild hebt? 

Lees meer over "Liposuctie"

Lees alle beoordelingen