Liposuctie billen foto's voor en na

Bekijk voor-en-na-foto's van een liposuctie van de billen. De resultaten verschillen van patiënt tot patiënt.

Liposuctie billen voor en na

Wanneer je billen niet naar wens zijn dan kan dat je erg onzeker maken. Misschien heb je last van vetophoping, cellulitis? Ben je gewoon niet tevreden over de vorm? Of zou je ze graag wat strakker willen en weer vol zelfvertrouwen willen stralen in je lingerie of badkleding?

Een liposuctie aan de billen kan in zo’n geval oplossing bieden. Op deze pagina ontdek je een aantal billen liposuctie voor en na foto’s. Zo krijg je een beter beeld van de resultaten die behaald kunnen worden met een liposuctie aan deze zone van het lichaam.

Wanneer kiezen voor billen liposuctie?

Soms hangen je billen wat naar beneden en hebben ze niet het model dat je graag zou willen. Ook een sinaasappelhuid is een veel voorkomende reden om te kiezen voor liposuctie aan de billen. Zo wordt het lichaam beter in verhouding gebracht en wordt de huid weer mooier strak. De billen liposuctie wordt zowel veel onder dames als heren uitgevoerd. Het is een populaire ingreep.

Lukt het je niet om met sporten of het aanpassen van je voedingspatroon de gewenste resultaten te behalen? Je bent zeker niet de enige! Factoren zoals genetische bepalingen, medicijngebruik en ouderdom kunnen een rol spelen in de manier waarop je billen gevormd zijn of vervormen door de jaren heen. Zoals je ziet op de liposuctie billen foto’s op deze pagina kan er een behoorlijk verschil behaald worden.​

De keuze voor een liposuctie aan de billen is er een die je niet zomaar maakt. Uiteraard wil je goed geïnformeerd worden over wat je mag verwachten. Bovendien zullen de resultaten voor iedereen anders uitpakken, wat onder meer afhankelijk is van de huidige vetopslag en de vorm van de billen.

De billen liposuctie voor en na foto’s zijn daarom een indicatie, maar gelukkig kunnen onze specialisten je uitstekend adviseren over wat je mag verwachten. Daarvoor boek je een vrijblijvend consult bij Wellness Kliniek!

Veilige ingreep op basis van speciale techniek

Bij Wellness Kliniek hebben we veiligheid hoog in het vaandel staan. We maken gebruik van de moderne liposuctie techniek Soft-wet-technique (SWT). Dat wil zeggen dat we eerst een bepaalde hoeveelheid speciale vloeistof in de billen injecteren. Dit zorgt ervoor dat vetweefsel opzwelt en oplost, waardoor het gemakkelijker verwijderd kan worden. De techniek is vrijwel pijnloos en uiterst effectief.

Transparante prijzen liposuctie billen

Bij ons weet je vooraf waar je aan toe bent. We hanteren all-in tarieven per symmetrische zone liposuctie. Optioneel kun je in overleg met de arts ervoor kiezen om ook andere zones te laten behandelen. Omdat we dan toch met de liposuctie bezig zijn zal de prijs per zone voordeliger worden. Bekijk hier onze transparante prijzen voor billen liposuctie.

Liposuctie billen combineren met liposculptuur

Het vet dat uit de billen komt kan optioneel hergebruikt worden om andere delen van het lichaam meer vorm te geven (liposculptuur). In dit geval zuiveren we het vet en kunnen we het bijvoorbeeld injecteren in de borsten voor een natuurlijke borstvergroting, of in de lippen voor een natuurlijke lipvergroting.

Dit gehele proces wordt ook wel lipofilling genoemd. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw lichaam? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en krijg het lichaam waar je van droomt. Een lichaam waar je vol zelfvertrouwen mee pronkt!

Lees meer over "Liposuctie - Liposculptuur"

Lees alle beoordelingen