Liposuctie benen foto’s voor en na

Liposuctie benen

Ben je benieuwd naar liposuctie benen foto’s voor en na? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres! We vertellen ook meer over de ingreep liposuctie benen.

Voor liposuctie benen, binnenkant dij Voor
Na liposuctie benen, verbetering van de contour van de binnenkant dij Na
Liposuctie zadeltassen - voor Voor
Foto resultaten liposuctie zadeltassen Na

Liposuctie benen voor en na

Je benen beslaan een groot deel van je lichaam. Wanneer je bijvoorbeeld je bovenbenen, dijen, je knieën of je kuiten te dik vindt, dan kan liposuctie een goede oplossing zijn. Veel is mogelijk, zoals je kunt zien op de liposuctie benen foto’s voor en na bij Wellness Kliniek.

Benen liposuctie ervaringen

Bij Wellness Kliniek wonnen we al meerdere keren de WhatClinic Award voor uitstekende patiënten ervaringen en daar zijn we erg trots op. We bieden ISO 9001 kwaliteitsgarantie en streven altijd de hoogste kwaliteit zorg na. Je bent bij ons in veilige handen voor liposuctie benen. Kies voor betrouwbare bovenbenen liposuctie bij Wellness Kliniek.

Liposuctie ervaringen benen bekijken

Liposuctie benen ervaringen tonen echte resultaten en beelden van tevreden patiënten die genieten van slankere, mooiere benen na liposuctie. Lees de vele reviews over liposuctie benen ervaringen van Wellness Kliniek om te ontdekken hoe deze ingreep werd ervaren door de vele mannen en vrouwen die hun ervaringen deelden.

Wanneer kiezen voor liposuctie benen?

Soms sta je maandenlang in de sportschool te zwoegen en merk je dat je maar niet afkomt van die plaatselijke vetophopingen bij de bovenbenen. Liposuctie benen is dan een effectieve behandeling! Dit komt ook duidelijk naar voren op de liposuctie bovenbenen voor en na foto’s.

Mogelijkheden en foto’s van benen liposuctie:

  • Liposuctie bovenbenen (voorkant of achterkant benen)
  • Liposuctie binnenkant dijen
  • Liposuctie zadeltassen (buitenkant bovenbenen)
  • Liposuctie knieën
  • Liposuctie enkels

Liposuctie binnenkant bovenbenen voor en na

Mannen en vrouwen kiezen voor liposuctie van de binnenkant van de bovenbenen om plaatselijk vet te verwijderen, wat resulteert in slankere bovenbenen en een beter gevormd silhouet. Liposuctie binnenkant bovenbenen helpt ook bij het verminderen van de wrijving en het ongemak tussen de dijen, wat de mobiliteit en het comfort verbetert. Het bekijken van liposuctie binnenkant voor en na foto’s laat je de mogelijkheden en beperkingen zien.

Heb je een slappe huid ter hoogte van de binnenkant van je dijen? Dan kan je een dijlift binnenkant bovenbenen overwegen.

Hoe gaat liposuctie benen in zijn werk?

Veiligheid staat voorop bij Wellness Kliniek. De artsen kiezen voor de moderne Soft-wet-technique (SWT), waarbij speciale vloeistof in de benen wordt geïnjecteerd. Het vetweefsel zwelt op en lost op, waarna het gemakkelijk verwijderd kan worden. Voordelen van deze techniek voor bovenbenen liposuctie, is dat het uiterst veilig, snel en pijnloos is.

Lees meer over de ingreep liposuctie

Liposuctie benen kosten

De kosten voor liposuctie benen zijn te vinden in onze overzichtelijke prijstabel. De been liposuctie prijs bij Wellness Kliniek is all-in, met btw, voorzorg, de operatie, de verdoving, de nazorg en zelfs het elastisch verband! Wil je meerdere zones laten behandelen? Dan daalt de prijs voor liposuctie per zone.

De liposuctie prijs per bijkomende zone wordt goedkoper, omdat een bijkomende behandeling tijd bespaart, en je maar een keer verdoving nodig hebt. Bekijk de actuele liposuctie benen kosten en boek een vrijblijvend consult bij Wellness Kliniek.

Liposuctie kuiten

Kuit liposuctie of vet verwijderen voor te dikke kuiten is mogelijk bij gezonde mensen met een stabiel gewicht en specifieke, plaatselijke vetophoping in de kuiten. Liposuctie kuiten is echter niet geschikt voor mensen met vochtopstapeling (lymfe oedeem) of mensen met algemeen overgewicht. Liposuctie kuiten voor en na foto’s kun je bekijken in de fotogalerij.

Liposuctie bovenbenen combineren met liposculptuur

Uit de bovenbenen kan flink wat vet komen. En dit kunnen de artsen bij Wellness Kliniek hergebruiken om meer vorm aan te brengen aan andere delen van het lichaam. Voorbeelden zijn de natuurlijke borstvergroting, de natuurlijke lipvergroting en de Brazilian Butt Lift. Het vet wordt eerst gezuiverd en vervolgens op een veilige manier terug in het lichaam gebracht. Bespreek je wensen tijdens het vrijblijvend consult.

Lees meer over "Liposuctie"

Liposuctie benen? Uitgebreid consult bij Wellness Kliniek!

Spreken de liposuctie ervaringen benen je aan en heb je de liposuctie benen foto’s voor en na bekeken? Wil je graag afrekenen met die hardnekkige vetophopingen bij de (boven)benen? Kies voor benen liposuctie bij Wellness Kliniek! Tijdens een vrijblijvend consult met de arts krijg je uitgebreid, persoonlijk advies, zodat je weet wat je mag verwachten.

Maak een afspraak