Voor-en-na-foto's van een liposuctie. De resultaten verschillen natuurlijk van patiënt tot patiënt. 

Voor Voor
Na Na
Voor Voor
Na Na

Liposuctie voor en na

Als je kiest voor een liposuctie dan ben je vast benieuwd naar de resultaten die behaald kunnen worden. Op deze pagina vind je daarom een aantal foto’s van liposuctie, zodat je een beter beeld krijgt van wat de ingreep kan doen. Houd er rekening mee dat de resultaten afhankelijk zijn van de vormen van jouw lichaam. Boek een vrijblijvend consult bij Wellness Kliniek om de gewenste resultaten en de mogelijkheden door te spreken of lees meer over liposuctie en lipofilling. Hier zie je tevens welke zones we allemaal kunnen behandelen.

Liposuctie ervaringen

Zowel vrouwen als mannen zijn erg te spreken over een liposuctie bij Wellness Kliniek. Onze ervaren chirurgen voeren de ingreep uiterst nauwkeurig uit en zorgen voor een goed symmetrisch resultaat. Afhankelijk van de gekozen zone(s) neemt de behandeling circa 45 minuten in beslag. Hierbij maken we meerdere kleine incisies van 3 mm, dit onder lokale of intraveneuze verdoving. Het grootste herstel vindt al plaats binnen een week. Overnachten is niet nodig, maar is wel optioneel indien je dat wenst.

Liposuctie billen voor en na

Veel dames zijn onzeker over hun billen en zijn bijvoorbeeld ontevreden over de vorm. Zo kan het zijn dat zich vet heeft opgehoopt bij de heupen of dat je veel last hebt van hangende billen of cellulitis. Met een liposuctie aan de billen help je je onzekerheid voor eens en altijd de wereld uit. Bekijk onze eerder behaalde resultaten van een liposuctie van de billen.

Liposuctie buik voor en na

Ook een wat dikkere buik kan zorgen voor onzekerheden. Deze puilt bijvoorbeeld net wat uit, waardoor kleding minder mooi aansluit dan dat je zou willen. Bovendien zitten broeken vaak minder lekker, omdat ze hierdoor wat kunnen knellen. Een platte buik is de wens van velen. En die kun je behalen met liposuctie. Bekijk hier voor en na foto’s van een buik liposuctie.

Liposuctie armen voor en na

Een andere plek waar vet vaak ophoopt is rond de bovenarmen. En als je wat ouder wordt kan dat tevens zorgen voor kwabjes. Niet wenselijk natuurlijk, maar in veel gevallen biedt liposuctie uitkomst. Bekijk hier voor en na foto’s van armen liposuctie en overweeg of dit iets voor jou is. Zo straal je voortaan weer vol zekerheid in dat T-shirt met korte mouwen!

Liposuctie in combinatie met lipofilling

Mogelijk heb je ook interesse in lipofilling, oftewel het opnieuw inbrengen van jouw gezuiverde vetcellen op andere delen van het lichaam (liposculptuur). Op die manier kunnen we op de ene plek vet weghalen, terwijl we andere delen van het lichaam meer vorm geven. Opties zijn een borstvergroting met eigen vet, lipofilling in het gezicht of een natuurlijke bilvergroting. Klik op de betreffende ingreep om voor en na foto’s te zien van lipofilling.

Transparante prijzen liposuctie bij Wellness Kliniek

Overweeg je liposuctie of liposculptuur? Dan ben je natuurlijk ook benieuwd naar de kosten. Bij Wellness Kliniek hanteren we scherpe all-in tarieven per symmetrische zone. Bekijk hier de prijzen voor liposuctie en lipofilling. Vraag vrijblijvend advies aan of maak een afspraak en ga voor jouw droomlichaam!

Lees meer over "Liposuctie - Liposculptuur"

Lees alle beoordelingen