Liposuctie buik foto's voor en na

Bekijk voor-en-na-foto's van een liposuctie van de buik. De resultaten verschillen van patiënt tot patiënt.

Voor Voor
Na Na
Voor Voor
Na Na

Liposuctie buik foto’s voor en na

Wanneer je vetopslag op de buik hebt dan kan dit je erg onzeker en ongelukkig maken. Wellicht droom je van die plattere buik en heb je er al van alles aan proberen te doen. Gelukkig is er veel mogelijk met een liposuctie van de buik. Op deze pagina presenteren we je een aantal buik liposuctie voor en na foto’s. Zo krijg je een goed idee van de resultaten die behaald kunnen worden met deze ingreep.

Wanneer kiezen voor buik liposuctie?

Heb je tot vervelens toe in de sportschool gestaan? Heb je weken, dan wel niet maandenlang op je voedingspatroon gelet? En krijg je die buik nu eenmaal niet weg? Soms bieden al deze pogingen geen oplossing, terwijl een buik liposuctie dat wel doet.

Er kunnen verschillende factoren zijn die invloed hebben op vetopslag bij de buik. Van genetische factoren tot bepaald medicijngebruik en ouderdom. Ook na de zwangerschap krijgen veel dames niet meer de buik terug die ze ooit hadden. Bovendien kiezen ook mannen regelmatig voor een buik liposuctie. Wil je (weer) de buik waar je van droomt? Neem dan zeker contact met ons op voor een vrijblijvend consult.

Vrijblijvend consult liposuctie buik bij Wellness Kliniek

Zoals je kan zien op de liposuctie buik voor en na foto’s op deze pagina kan er voor een flink verschil worden gezorgd qua vorm en omvang van de buik. Het is belangrijk om te beseffen dat de resultaten bij iedereen anders kunnen zijn. Dat is namelijk onder meer afhankelijk van de huidige vorm en hoeveelheid vetopslag.

Voordat je de definitieve keuze maakt voor deze ingreep vinden we het daarom belangrijk dat je in gesprek gaat met onze specialisten. Bij Wellness Kliniek zullen we je altijd eerlijk en transparant adviseren over de resultaten die behaald kunnen worden. Boek nu je vrijblijvend consult en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Speciale techniek voor veilige en effectieve ingreep

Veiligheid staat bij ons op nummer 1 en daarom maken we gebruik van moderne liposuctie techniek. Dit wordt ook wel de Soft-wet-technique (SWT) genoemd. Hierbij wordt er eerst een speciale vloeistof in de buik gespoten die ervoor zorgt dat vetweefsel opzwelt en oplost. Vervolgens kunnen we het eenvoudig verwijderen. De ingreep is vrijwel pijnloos en wordt door onze specialisten op een veilige manier uitgevoerd.

Snuffel hieronder eens door de beoordelingen en de liposuctie buik ervaringen van onze patiënten, wij zijn trots op onze positieve beoordelingen!

Transparante all-in prijzen liposuctie buik

Je komt liever niet voor verrassingen te staan wanneer je kiest voor een buik liposuctie, uiteraard ook niet qua kosten. Daarom hanteren we transparante all-in tarieven per symmetrische zone. Wil je bijvoorbeeld ook liposuctie aan andere delen van het lichaam laten uitvoeren? Dan wordt de prijs per zone in verhouding voordeliger. Bekijk hier de buik liposuctie prijzen.

Liposuctie buik met liposculptuur combineren

Optioneel is het bij ons ook mogelijk om te kiezen voor lipofilling. Dat wil zeggen dat we naast het verwijderen van vet (liposuctie), het vet zuiveren en weer injecteren in andere delen van het lichaam om deze meer vorm te geven (liposculptuur).

Hiermee is het bijvoorbeeld mogelijk om de billen meer vorm te geven (Brazilian butt lift), de borsten met een cupmaat te vergroten (borstvergroting eigen vet), de jukbeenderen te benadrukken of de lippen te vergroten (lipofilling gezicht).

Tijdens het consult bij Wellness Kliniek kun je deze mogelijkheden uitvoerig bespreken en beslissen of dit bij je past. Voor ieders wensen stemmen we de ingreep persoonlijk af en zo ga jij voor jouw droomlichaam!

Lees meer over "Liposuctie - Liposculptuur"

Lees alle beoordelingen