Liposuctie armen voor en na foto's

Bekijk voor-en-na-foto's van een liposuctie van de armen. De resultaten verschillen van patiënt tot patiënt.

Voor Voor
Na Na
Voor Voor
Na Na
Voor Voor
Na Na

Liposuctie armen voor en na

Ben je unhappy met de vorm van je (boven)armen? Heb je er last van vetophoping? Dan kan liposuctie van de armen uitkomst bieden. Op deze pagina presenteren we je een aantal armen liposuctie voor en na foto’s. Zo krijg je een goed beeld van de resultaten die behaald kunnen worden met deze ingreep. Houd er rekening mee dat de resultaten bij iedereen anders zullen zijn.

Wanneer kiezen voor armen liposuctie?

Niet alle dames zijn tevreden over de vorm van hun bovenarmen. Meestal heeft dit te maken met de zogenoemde ‘kipfilet armen’, wat wil zeggen dat het vel en vet van je bovenarm hangt. Dit is te zien wanneer je een soort juichbeweging met je armen maakt. En ga je springen en bewegen? Dan schudt de huid op en neer.

Met veel bewegen en gezond eten is dit helaas niet altijd op te lossen. De vorm van en de vetopslag in je armen kan deels genetisch bepaald zijn, maar ook bijvoorbeeld ouderdom speelt een rol. Wil je van vet in je armen af, dan is liposuctie van de armen vaak een goede oplossing. Zoals je kan zien op de liposuctie armen foto’s op deze pagina zie je duidelijk verschil in de vorm en strakheid van de bovenarmen na de ingreep.

Transparant consult over liposuctie van de armen bij Wellness Kliniek

Wanneer je overweegt om een liposuctie aan de armen te laten uitvoeren dan wil je natuurlijk wel weten waar je aan toe bent. Daarom ga je bij Wellness Kliniek altijd eerst uitvoerig in gesprek met de chirurg.

Wat zijn de mogelijkheden en welke resultaten verwachten we bij jouw armen te kunnen behalen? Want hoewel je op deze pagina diverse armen liposuctie foto’s ziet is het wel belangrijk om te beseffen dat de resultaten bij iedereen anders kunnen uitvallen, wat onder meer afhankelijk is van je huidige vormen. Onze specialisten zullen je uitgebreid adviseren, dus boek vrijblijvend je consult!

Veilige ingreep met minimale incisie

Eenmaal besloten om een liposuctie aan de armen te laten uitvoeren? Bij Wellness Kliniek ben je in veilige handen. We maken gebruik van de speciale Soft-wet-technique (SWT). Bij deze moderne liposuctie techniek wordt er eerst een hoeveelheid vloeistof in de armen geïnjecteerd. Hierdoor zal het vetweefsel opzwellen en oplossen, waardoor het gemakkelijk verwijderd kan worden. Deze techniek is vrijwel pijnloos, wel zo fijn toch?!

Transparante prijzen liposuctie armen

We vinden het belangrijk om een transparante prijsbezetting te voeren, zodat je vooraf weet waar je aan toe bent. Hierbij geldt een bepaald tarief per symmetrische zone. Wil je bijvoorbeeld ook aan andere delen van het lichaam liposuctie laten doen, dan wordt het naar verhouding voordeliger omdat we dan toch al bezig zijn met een ingreep. Laat je altijd adviseren door onze artsen over de mogelijkheden en neem hier alvast een kijkje bij de actuele liposuctie armen kosten.

Liposuctie armen in combinatie met liposculptuur

Ben je bekend met de term lipofilling? Dit wil zeggen dat we vet uit bepaalde delen van het lichaam halen (liposuctie), dit vet op een professionele en veilige manier zuiveren en vervolgens injecteren in een ander deel van het lichaam (liposculptuur). Het doel hiervan is om andere delen van het lichaam meer vorm te geven (denk aan borsten of billen).

Afhankelijk van jouw lichaam is het mogelijk om de ingreep liposuctie armen te combineren met liposculptuur (eventueel in combinatie met liposuctie van andere zones van het lichaam, er moet immers wel genoeg vet vrijkomen). Als je benieuwd bent naar de mogelijkheden, neem dan ook zeker contact met ons op voor een vrijblijvend consult. Ieder lichaam is immers anders en zo kunnen we je persoonlijk adviseren.

Lees meer over "Liposuctie - Liposculptuur"

Lees alle beoordelingen