Liposuctie rug voor en na foto’s

Liposuctie rug

Benieuwd wat rug liposuctie kan doen? In de fotogalerij op deze pagina ontdek je rug liposuctie voor en na foto’s. Bij ‘liposuctie rug’ kunnen verschillende zones worden behandeld voor een strakker silhouet, zoals de bovenrug of nek, middenrug tussen de schouderbladen, flanken boven de taille en love handles, boven en onder de bh-band. Bekijk de liposuctie rug zones voor en na foto’s. Zo krijg je een goed beeld van de mogelijkheden.

Voor liposuctie op de rug van een vrouw Voor
Na liposuctie op de rug van een vrouw Na
Liposuctie op de rug van een man - zadeltassen voo Voor
Foto van liposuctie op de rug van een man - zadeltassen na Na
Foto voor liposuctie op de rug Voor
Foto na liposuctie op de rug Na
Liposuctie voor en na foto van de rug Voor
Liposuctie rug foto resultaat Na

Liposuctie rug voor en na foto’s

De rug is een vervelende plek om overmatige vetopslag te hebben. Zoals je ziet op de liposuctie rug voor en na foto’s, kun je afrekenen met hardnekkig vet op diverse delen van de rug. Liposuctie rug voor en na foto’s tonen resultaten voor en na behandeling van diverse zones. Het bekijken van de fotogalerij helpt om realistische verwachtingen te creëren om een weloverwogen beslissing te kunnen nemen.

Liposuctie rug ervaringen

De rug is een plek die je normaal gezien zelf niet zo vaak ziet, maar die wel heel vaak behandeld wordt om het silhouet te verbeteren. Je leest daarom veel liposuctie rug ervaringen. Kijken we naar de liposuctie rug reviews van onze patiënten, dan zien we grote tevredenheid. Wellness Kliniek won al meerdere keren de WhatClinic Award voor positieve patiënten ervaringen.

Liposuctie rug vrouw en man: wanneer kies je ervoor?

Ondanks dat je misschien een dieet hebt gevolgd of flink hebt gesport, is overtollig vet van de rug niet altijd zomaar weg te krijgen. Daar kun je niet altijd zelf iets aan doen. Wie weet wil je onderrug vet weg trainen en verliezen, maar lukt dat simpelweg niet met bewegen.

Rug liposuctie biedt dan wel uitkomst! Vet op de rug is daarnaast ook iets dat zich op latere leeftijd kan ontwikkelen. Bij Wellness Kliniek ontvangen we zowel vrouwen als mannen voor rug liposuctie. Je kunt een rug liposuctie zone ook combineren met buik liposuctie of met andere zones.

Vet verwijderen rug: diverse zones

Je kunt specifiek kiezen voor liposuctie van de flanken (love handles of bovenrug), of andere zones van de rug. Plekken waar vet vaak ophoopt is net boven of onder de bh-band. En vergeet de nek en het sacrum (staatbeen) niet! De rug liposuctie is een belangrijk onderdeel voor optimalisatie van het silhouet.

Liposuctie nek voor en na

Liposuctie nek is bedoeld voor het verwijderen van de vetbult bovenaan de rug, in je nek, bovenaan de wervelzuil. Liposuctie nek is ook wel bekend als liposuctie buffalo hump. Deze procedure vermindert overtollig vet in de bovenrug regio, waardoor een slanker en beter gedefinieerd silhouet ontstaat. Door gebruik te maken van moderne technieken zoals tumescente liposuctie, kan deze behandeling snel en met minimale hersteltijd worden uitgevoerd.

Liposuctie love handles voor en na

Bekijk in onze fotogalerij de resultaten van liposuctie love handles voor en na en liposuctie flanken voor en na (zijkant van het lichaam). Love handles weghalen betekent overtollig vet aan de zijkanten van de taille verwijderen. Dit rugvet zie je namelijk goed in een t-shirt en is moeilijk om met diëten of sporten weg te krijgen. Deze ingreep helpt bij het creëren van een slankere taille en een meer gestroomlijnd rugsilhouet. De liposuctie van de love handles voor en na foto’s helpen je om realistische verwachtingen te creëren, zodat een geïnformeerde beslissing kunt maken.

Liposuctie flanken voor en na

Liposuctie van de flanken richt zich op het verwijderen van vetophopingen aan de zijkanten van het lichaam. Liposuctie net boven de heupen accentueert de taille (taille slanker maken). Liposuctie van de flanken, net onder de armen is ook een populaire zone. Deze procedure helpt het verbeteren van de lichaamsvorm en het creëren van een slankere taille of een strakkere borstomtrek. Mannen kiezen deze behandeling vaak als aanvulling borstreductie. Bekijk de foto’s liposuctie flanken voor en na in de fotogalerij.

Liposuctie bovenrug

Liposuctie ter hoogte van de bovenrug of bh-band bij vrouwen verwijdert ongewenst vet in de rug, wat resulteert in een gladder en strakker bovenlichaam. Deze procedure is ideaal voor vrouwen die last hebben van vet boven of onder de bh-band, in de rug, onder de armen of ter hoogte van de schouderbladen. Bekijk de foto’s liposuctie rug voor de vrouw voor en na, in de fotogalerij.

Liposuctie onderrug en staartbeen

Liposuctie kan ook worden uitgevoerd om vetophopingen op de onderrug, het sacrum of staartbeen te verwijderen. Deze procedure helpt je bij het verbeteren van de lichaamscontouren in dit gebied, waardoor een gladder en strakker uiterlijk ontstaat.

Liposuctie taille voor en na

Liposuctie van de taille verwijdert vet rondom de taille, de heupen en de buik. Je taille slanker maken (accentueren van de taille door liposuctie) resulteert in een meer gedefinieerd silhouet. Bekijk ook de liposuctie buik voor en na foto’s om een goed beeld te krijgen van de mogelijke resultaten.

Liposuctie rugvet foto’s: blijvend resultaat

Liposuctie van rugvet (vet verwijderen rug) verwijdert ongewenste vetophopingen op verschillende delen van de rug, zoals de bovenrug, middenrug en onderrug. Deze procedure helpt bij het verbeteren van de lichaamscontouren en het creëren van een gladder en strakker silhouet. Liposuctie voor rugvet verwijderen biedt blijvende resultaten. De rug liposuctie voor en na foto’s zijn echte beelden en geven een realistisch beeld van de resultaten van vet wegzuigen in de rug.

Hoe gaat rug liposuctie in zijn werk?

Lees meer over de ingreep liposuctie

Liposuctie rug kosten

Je wilt niet voor verrassingen komen te staan en daarom ben je op zoek naar transparante informatie. De liposuctie rug voor en na foto’s geven je alvast een goed beeld van de mogelijkheden, maar ook qua kosten zijn we graag helder. We hanteren all-in tarieven per symmetrische zone. Alles is inbegrepen, de btw, de verdoving en zelfs de elastische bandage die je na je liposuctie draagt. Bekijk hier de rug liposuctie prijs.

Liposuctie rug met liposculptuur combineren

Een extra optie van rug liposuctie is het combineren met lipofilling. Hierbij wordt rugvet gezuiverd en geïnjecteerd in een ander deel van het lichaam. Zo kies je bijvoorbeeld voor de Brazilian butt lift of de borstvergroting eigen vet. Ook het gezicht kan geaccentueerd worden met lipofilling gezicht. De mogelijkheden hiervan komen aan bod tijdens een vrijblijvend consult, zodat je een weloverwogen keuze maakt.

Lees meer over "Liposuctie"

Liposuctie rug voor en na? Consult boeken bij Wellness Kliniek!

Spreken de liposuctie rug foto’s je aan? Boek een vrijblijvend adviesgesprek bij Wellness Kliniek. Laat je informeren en ontdek wat liposuctie voor jou kan betekenen. Zo weet je wat je mag verwachten op het gebied van mogelijkheden, ingreep, herstel en prijs. Je stelt al je vragen en creëert duidelijkheid alvorens je de keuze maakt voor rug liposuctie.

Maak een afspraak