Heb je te veel vet onder je kin of aan je nek? Dan krijg je al snel een dubbele kin, ofwel een onderkin. Een vollere nek doet je dikker en ouder lijken dan je eigenlijk bent. Gelukkig is dat gemakkelijk opgelost met liposculptuur. Via een kleine incisie onder de kin verwijderen we het overtollige vet.

Prijs: 1295

Liposculptuur dubbele kin: details

  • Operatie: 30 minuten
  • Slaap-, volledige of lokale verdoving
  • Incisie: 0,5 cm
  • Geen overnachting nodig
  • Recovery: 3 dagen
  • Verband aan het gezicht

Voor wie is liposculptuur aan de kin geschikt?

Heb je te veel huid en vet onder je kin? Dan is liposculptuur voor je dubbele kin een optie. Onze artsen bekijken tijdens een consultatie je gezicht, kin en kaak in detail. Ze bespreken je medische geschiedenis, je verwachtingen en twijfels. Als daaruit blijkt dat een ingreep aan je dubbele kin jou kan helpen, dan stellen onze artsen samen met jou een behandelingsplan op. 

Dubbele kin liposculptuur

Bij liposculptuur aan je kin ben je een ambulant patiënt. In de meeste gevallen is een overnachting dus niet nodig.

Om de pijn tot een minimum te beperken, verdoven onze artsen de te behandelen zone voor de ingreep. Vervolgens brengt de chirurg een buisje in op de plek van de incisie. Via dit buisje - ook een canule genoemd - zuigt hij vet en vocht weg.

Na de ingreep verdwijnt de pijn gewoonlijk na enkele dagen. Na ongeveer een week ben je hersteld. Onze chirurgen volgen je natuurlijk op de voet om te verzekeren dat je goed herstelt en dat je zo weinig mogelijk pijn hebt na de ingreep. Als je verder nog twijfels of vragen hebt na de liposculptuur, kan je natuurlijk altijd onze artsen raadplegen. 

Wat mag je verwachten?

Met kinliposculptuur streven we naar een topresultaat voor de lange termijn. Toch is het moeilijk te voorspellen bij wie de resultaten blijvend zijn of niet. In veel gevallen is het resultaat sowieso zichtbaar voor 7 tot 10 jaar. Door veroudering - een proces dat bij iedereen op een ander tempo verloopt - blijft het bij sommigen langer, bij anderen minder lang. Bespreek dus zeker je verwachtingen met je arts.

Stap voor stapStap voor stap

Toon alle foto's

Waarom Wellness Kliniek kiezen?

Excellente service

We zorgen ervoor dat veiligheid, expertise en patiënttevredenheid centraal staan ​​in wat we doen.

Wij vinden het voor jou uiterst belangrijk om de risico's en de verwachte resultaten zo goed mogelijk in balans te kunnen houden. Daarom heb je altijd recht op gratis pre-operatieve consulten.

Meer info...

Ultramoderne faciliteiten

Gelegen in het hart van Genk (Belgisch Limburg), is Wellness Kliniek een ultramoderne esthetische kliniek met eigen operatiefaciliteiten gespecialiseerd in esthetische behandelingen en chirurgie. De Wellness Kliniek werkt volgens de hoogste normen met hooggekwalificeerde artsen, chirurgen en tandartsen en bekwaam verplegend personeel.

Meer info...

Meer dan 20 jaar ervaring

Sinds de oprichting in 1996 is de Wellness Kliniek in België een van de toonaangevende klinieken voor esthetische chirurgie in Europa, waar patiënten van over de hele wereld worden behandeld om hen te helpen hun esthetische ambities waar te maken en uitstekende medische resultaten te garanderen. Wij werken niet met adviseurs of verkopers, je ziet alleen de arts die je behandelt.

Meer info...