Ouderdom heeft een ander effect op je gezicht dan op je hals. De huid in je hals is namelijk dunner. Daarom veroudert de hals dikwijls sneller. De huid wordt slapper en begint te hangen. Vet kan bovendien ophopen en er ontstaan rimpels. Onze halslift is dan een efficiënte manier om dit deel van je lichaam mooiere, slankere contouren te geven.

Prijs: 4395

Halscorrectie: details

  • Operatie: 2 uur
  • Volledige of lokale verdoving
  • Kleine incisie achter de oren
  • Geen overnachting nodig
  • Verbanden: 1 week

Halscorrectie vrouwen en mannen

Zowel mannen als vrouwen kunnen een halscorrectie laten doen. De ingreep wordt voornamelijk gekozen als men ontevreden is over de verslapte en hangende huid in de nek. Huidveroudering en rimpels die je door de jaren heen overigens niet tegen kunt houden, maar gelukkig wel kunt laten oplossen met een halscorrectie op maat.

Als je benieuwd bent naar wat er met deze ingreep bereikt kan worden, bekijk dan zeker de halscorrectie voor en na foto’s.

Correctie van de halsspieren: platysmaplasty / mini halslift

Soms hangt enkel het voorste deel van de hals door. Hierdoor ontstaan er twee verticale plooien van de kin tot het sleutelbeen. In dit geval is een uitgebreide halslift niet noodzakelijk, en is platysmaplasty dé oplossing. Er wordt geen huid verwijderd. De platysmaspieren worden strakgetrokken vooraan de hals, waardoor de plooien verdwijnen. platysmaplastiek staat ook wel bekend als de mini halslift.

Mini halslift Deep SMAS (correctie + lift + verwijdering overtollige huid)

Het SMAS (Superficial Musculo Aponeurotic System) is een anatomische weefsellaag die verbonden is met de platysmaspier in de hals. Een halslift - lift en verwijdering van de overtollige huid - wordt dan uitgevoerd in combinatie met een SMAS- en platysmaspiercorrectie.

Het hangende SMAS en de spieren wegen namelijk op je huid waardoor de huid op je hals slapper wordt. Het belangrijkste verschil ten opzichte van de mini halslift is dus het wel of niet verwijderen van de huid.

Liposculptuur van de hals

Als er te veel vet onder de kin en rond de hals zit, leidt dit dikwijls tot een dubbele kin. Een vollere hals kan je er dikker doen uitzien dan je eigenlijk bent. Met liposculptuur van de hals kunnen we het teveel aan vet verwijderen door een kleine incisie aan de kin.

Halsliposculptuur wordt dikwijls gecombineerd met een facelift, platysmaplasty of een SMAS-lift. Toch krijg je door enkel liposculptuur aan je hals uit te voeren ook al een mooi resultaat. De huid rond de hals wordt strakker en steviger na deze ingreep.

Halslift en facelift combineren

De halslift kan overigens ook gecombineerd worden met een facelift. Dit is net als de overige behandelingen een ingreep op maat. Onze adviserende arts kan je tot in de kleinste details vertellen wat mogelijk is, alsook wat aan te raden is voor het meest stralende resultaat.

Halscorrectie België: veilige & betaalbare chirurgie!

Bij Wellness Kliniek kies je voor een uitstekende combinatie van veiligheid, professionaliteit, nazorg en topresultaat. Niet voor niets weten mensen uit heel Europa ons te vinden. Maak je vrijblijvende afspraak bij Wellness Kliniek in België. We bieden daarnaast ook een Wellness Kliniek in Barcelona, zodat zoveel mogelijk mensen toegang krijgen tot betaalbare esthetische chirurgie. Spreekt onze werkwijze en deze ingreep je aan? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wanneer je kiest voor een halscorrectie dan wil je uiteraard zeker weten dat dit op een veilige manier gebeurt. En daarvoor ben je bij Wellness Kliniek in Genk aan het juiste adres. We zetten in op de meest ervaren chirurgen met de juiste specialisatie, zodat je niet alleen kiest voor een veilige behandeling en de beste nazorg, maar ook zeker voor een stralend resultaat!

Voor wie is een halscorrectie geschikt?

Heb je een nek waarover je ontevreden bent? Bijvoorbeeld een slappe onderkin, of de zogenoemde kalkoennek (soort krop), overtollig vet waardoor je kin doorloopt of dubbel lijkt te zijn? Wat je probleem ook is, een neklift of halscorrectie biedt in veel gevallen uitkomst.

Een halscorrectie is altijd een ingreep op maat. Het is van belang om te beseffen dat er een aantal factoren zijn die mede bepalen of je deze ingreep kunt ondergaan. Een professionele controle van je weefsel is belangrijk om te kijken of deze specifieke technieken het gewenste resultaat zullen opleveren. Laat je altijd grondig informeren. Onze website helpt je alvast op weg maar vervangt natuurlijk geen consultatie met een van onze dokters.

Halscorrectie: hoe werkt de ingreep?

Dit is een ingreep op maat, dus een controle van je weefsel is van uiterst belang. Enkel zo kan de chirurg bepalen of de ingreep je het gewenste resultaat zal opleveren. Details over jouw specifieke ingreep geven we je natuurlijk tijdens je vrijblijvende consultatie, maar algemeen gezien kun je als richtlijn aanhouden dat de operatie circa 2 uur in beslag neemt, dit onder lokale of volledige verdoving.

Er wordt een kleine incisie achter de oren gemaakt, waarna de huid op de juiste manier strak getrokken kan worden. Indien nodig wordt er tevens huid verwijderd. Een overnachting is normaliter niet nodig, maar is optioneel bij te boeken. Na circa een week mogen de verbanden af en in de meeste gevallen kun je binnen 10 tot 14 dagen weer aan de slag met je dagelijkse werkzaamheden (m.u.v. zwaar tilwerk). Uiteraard ontvang je van ons de leefregels, zodat je weet wat je mag verwachten.

Wat mag je verwachten?

Elke patiënt die een halslift laat uitvoeren heeft best redelijke verwachtingen. De perfectie bestaat niet. Een halslift zorgt voor een jeugdigere look maar het stopt de klok niet. Je hals blijft ouder worden dus het is mogelijk dat je in de toekomst opnieuw een ingreep nodig hebt. Maar in ieder geval, na de eerste ingreep zie je er sowieso beter uit in de toekomst dan wanneer je de halslift niet had laten doen.

Hoeveel kost een halscorrectie?

Naast dat je benieuwd bent naar de procedure en mogelijkheden van de ingreep, wil je wellicht ook weten wat je kan verwachten qua kosten. Bij Wellness Kliniek streven we naar transparantie en daarom hebben we de tarieven van de verschillende soorten halsliften overzichtelijk voor je in een kostenoverzicht geplaatst. Bekijk hier de halslift prijzen.


Halslift prijzen

Boek een vrijblijvend halscorrectie consult bij Wellness Kliniek

Wil je je hals verstrakken of corrigeren middels esthetische chirurgie en ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn? We beantwoorden al je vragen en leggen je alle details van de ingreep tot in de puntjes uit tijdens een vrijblijvend consult. Ook al weet je nog niet of het bij je past: laat je informeren, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Zet de stap en boek nu een afspraak!

Stap voor stapStap voor stap

Toon alle foto's

Waarom Wellness Kliniek kiezen?

Top chirurgen

Met ons team van esthetisch chirurgen ben je in de meest ervaren handen. We verzorgen je bij elke stap van de weg: vanaf de intake tot en met de nazorg.

Als je op zoek bent naar een plastisch chirurg, is toch enkel de beste plastisch chirurg goed genoeg?

Excellente service

We zorgen ervoor dat veiligheid, expertise en patiënttevredenheid centraal staan ​​in wat we doen.

Wij vinden het voor jou uiterst belangrijk om de risico's en de verwachte resultaten zo goed mogelijk in balans te kunnen houden. Daarom heb je altijd recht op gratis pre-operatieve consulten.

Ultramoderne faciliteiten

Gelegen in het hart van Genk (Belgisch Limburg), is Wellness Kliniek een ultramoderne esthetische kliniek met eigen operatiefaciliteiten gespecialiseerd in esthetische behandelingen en chirurgie. De Wellness Kliniek werkt volgens de hoogste normen met hooggekwalificeerde artsen, chirurgen en tandartsen en bekwaam verplegend personeel.

Lees alle beoordelingen