Ontdek de kracht van een halslift! Zowel vrouwen als mannen kiezen voor deze ingreep om slappe huid weg te werken of om van een kalkoenhals af te komen. Het resultaat? Een jeugdige uitstraling van de hals met strakkere contouren. Bovendien, kan met een halscorrectie door liposuctie het vet in je dubbele kin weggehaald worden. Een slanke hals en strakke kaakcontour doet wonderen voor je silhouet.

Prijs: 2150

Halscorrectie: details

  • Operatie: 2 uur
  • Volledige of lokale verdoving
  • Kleine incisie achter de oren
  • Geen overnachting nodig
  • Verbanden: 1 week

Voor wie is een halscorrectie geschikt?

Heb je een nek waarover je ontevreden bent? Bijvoorbeeld een slappe onderkin, of de zogenoemde kalkoennek (soort krop), overtollig vet waardoor je kin doorloopt of dubbel lijkt te zijn? Wat je probleem ook is, een neklift of halscorrectie biedt in veel gevallen uitkomst.

Een halscorrectie is altijd een ingreep op maat. Het is van belang om te beseffen dat er een aantal factoren zijn die mede bepalen of je deze ingreep kunt ondergaan. Een professionele controle van je weefsel is belangrijk om te kijken of deze specifieke technieken het gewenste resultaat zullen opleveren. Laat je altijd grondig informeren. Onze website helpt je alvast op weg maar vervangt natuurlijk geen consultatie met een van onze dokters.

Halscorrectie: hoe werkt de ingreep?

Dit is een ingreep op maat, dus een controle van je weefsel is van uiterst belang. Enkel zo kan de chirurg bepalen of de ingreep je het gewenste resultaat zal opleveren. Details over jouw specifieke ingreep geven we je natuurlijk tijdens je vrijblijvende consultatie, maar algemeen gezien kun je als richtlijn aanhouden dat de operatie circa 2 uur in beslag neemt, dit onder lokale of volledige verdoving.

Er wordt een kleine incisie achter de oren gemaakt, waarna de huid op de juiste manier strak getrokken kan worden. Indien nodig wordt er tevens huid verwijderd. Een overnachting is normaliter niet nodig, maar is optioneel bij te boeken. Na circa een week mogen de verbanden af en in de meeste gevallen kun je binnen 10 tot 14 dagen weer aan de slag met je dagelijkse werkzaamheden (m.u.v. zwaar tilwerk). Uiteraard ontvang je van ons de leefregels, zodat je weet wat je mag verwachten.

Wat mag je verwachten?

Elke patiënt die een halslift laat uitvoeren heeft best redelijke verwachtingen. De perfectie bestaat niet. Een halslift zorgt voor een jeugdigere look maar het stopt de klok niet. Je hals blijft ouder worden dus het is mogelijk dat je in de toekomst opnieuw een ingreep nodig hebt. Maar in ieder geval, na de eerste ingreep zie je er sowieso beter uit in de toekomst dan wanneer je de halslift niet had laten doen.

Hoeveel kost een halscorrectie?

Naast dat je benieuwd bent naar de procedure en mogelijkheden van de ingreep, wil je wellicht ook weten wat je kan verwachten qua kosten. Bij Wellness Kliniek streven we naar transparantie en daarom hebben we de tarieven van de verschillende soorten halsliften overzichtelijk voor je in een kostenoverzicht geplaatst. Bekijk hier de halslift prijzen.

Liposculptuur van de hals 1295
Mini halslift 2150
MACS halslift 3800
Deep Plane - SMAS halslift 4395

Alle prijzen zijn BTW inclusief.


Halslift prijzen

Boek een vrijblijvend halscorrectie consult bij Wellness Kliniek

Wil je je hals verstrakken of corrigeren middels esthetische chirurgie en ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn? We beantwoorden al je vragen en leggen je alle details van de ingreep tot in de puntjes uit tijdens een vrijblijvend consult. Ook al weet je nog niet of het bij je past: laat je informeren, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Zet de stap en boek nu een afspraak!

Wanneer kiezen voor een halslift?

Zowel mannen als vrouwen kunnen een halscorrectie laten doen. De ingreep het liften van de hals wordt voornamelijk gekozen als je verslapte huid in de hals of onder de kin hebt. Huidveroudering en rimpels die je door de jaren heen overigens niet tegen kunt houden, maar gelukkig wel kunt laten oplossen met een halscorrectie op maat.

Er bestaan verschillende soorten halscorrecties, die soms ook weer gecombineerd worden met een facelift. Hieronder vertellen we graag wat meer over de mogelijkheden. Uiteraard hoef je de keuze voor een bepaald type halslift niet zelf te maken, want de artsen adviseren je wat goed bij je gelaat en hals past voor het mooiste resultaat.

Hieronder vertellen we je over de verschillende halslift soorten.

Mini halslift

Heb jij twee verticale plooien van je kin tot aan het sleutelbeen, dan ben je waarschijnlijk een goede kandidaat voor een minihalslift. De platysma halsspieren kunnen onderhuids strakker gemaakt worden, waardoor de plooien vanzelf verdwijnen. Er wordt bij een mini halslift geen huid verwijderd.

Een mini halslift wordt ook wel platysmaplasty genoemd. De platysma is de dunne, platte spier in de hals die zich uitstrekt van de borst tot de onderkaak en het gezicht. De plastisch chirurg kan deze halsspier onderhuids corrigeren, We noemen deze ingreep ook wel correctie van de halsspieren.

Deep Plane - SMAS halslift

Heb je slappe en overtollige huid in de hals gekregen door het ouder worden, dan ben je een goede kandidaat voor een Deep Plane – SMAS halslift. De SMAS Deep Plane halslift is het meest populair bij Wellness Kliniek en wordt vaak gecombineerd met een facelift.

De Deep Plane - SMAS halslift is een geavanceerde chirurgische procedure waarbij de plastisch chirurg de diepere lagen van het gezicht en de hals corrigeert om langdurige verjonging te bereiken.

De chirurg neemt overtollige huid pas weg, na het strakker maken en liften van de dieperliggende weefsels en de spierlaag. Het resultaat oogt daardoor mooi en héél natuurlijk.

MACS halslift

Is de huid in je hals matig verslapt, dan kom je in aanmerking voor een MACS-halslift.

Een MACS halslift is een vereenvoudigde variant op de Deep Plane halslift om tekenen van veroudering in de hals en kaaklijn te corrigeren. MACS staat voor ‘Minimal Access Cranial Suspension’ of verticale lift en is ontworpen om een jeugdiger en strakker uiterlijk te bereiken met minimale incisies en korte hersteltijd. Deze ingreep is ook ideaal om een kalkoenhals of kalkoennek te behandelen.

Traditionele halslift

Een traditionele halslift is een chirurgische procedure waarbij overtollige huid wordt verwijderd en spieren in de hals en onderkin worden aangespannen. Het is een wat verouderde methode met langere hersteltijd en meer zichtbare littekens in vergelijking met de bovenstaande, meer gespecialiseerde, halslifting opties .

Liposculptuur van de hals

Als je te veel vet onder je kin en rond de hals hebt, kan je een dubbele kin hebben. Een vollere hals of dubbele hals kan je er dikker laten uitzien dan je eigenlijk bent. Met liposculptuur van de hals kan de chirurg het teveel aan vet verwijderen middels een kleine incisie, net onder je kin.

Met halsliposculptuur worden de kin en kaaklijn verbeterd. De huid rond de hals wordt door de liposculptuur ook wat strakker en steviger na de ingreep. Deze behandeling wordt ook wel de niet-chirurgische halscorrectie genoemd.

Halslift en facelift combineren

De halslift kan overigens ook gecombineerd worden met een facelift. Dit is net als de overige behandelingen een ingreep op maat. De adviserende chirurg kan je tot in de kleinste details vertellen wat mogelijk is, alsook wat aan te raden is voor het meest stralende resultaat.

Facelift behandeling

Veelgestelde vragen over halslift

Wat is een halslift en hoe werkt het?

Een halslift is een cosmetische ingreep waarbij de huid van de hals chirurgisch wordt 'gelift' om een slanker, gladder en jeugdiger uiterlijk te verkrijgen.

Ouderdom heeft een ander effect op je gezicht dan op je hals. De huid in je hals is namelijk dunner. Daarom veroudert de hals dikwijls sneller. Vet kan bovendien ophopen en er ontstaan rimpels. Een halslift is dan een efficiënte manier om dit deel van je lichaam mooiere, slankere contouren te geven. Er bestaan verschillende soorten halslift, met ieder zijn voordelen en nadelen. Je leest meer hierover op deze pagina.

Voor wie is een halscorrectie geschikt?

Hangt je vel wat losser onder je kin? Dan spreken we van een kalkoennek of een kalkoenhals. Je komt in aanmerking voor een halslift van je een kalkoennek of kalkoenhals hebt, of als je tekenen van veroudering vertoont, zoals losse huid en verslapping van vet- en spierweefsel in de hals.

Een halscorrectie is altijd een ingreep op maat. Het is van belang om te beseffen dat er een aantal factoren zijn die mede bepalen of je deze ingreep kunt ondergaan. De plastisch chirurg onderzoekt op je een geschikte kandidaat bent.

Laat je altijd grondig informeren. Onze website helpt je alvast op weg maar vervangt natuurlijk geen consultatie met één van onze arts-specialisten.

Wat is een dubbele kin en wat eraan te doen?

Een dubbele kin is een opeenhoping van vet onder de kin, wat resulteert in een ongewenste uitstulping. Liposculptuur geeft het mooiste resultaat om het vetkussentje onder je kin gelijkmatig en permanent weg te halen. Het is een kleine ingreep met vaak spectaculair mooi resultaat. Je silhouet verbetert er aanzienlijk door.

Neklift voor en na: wat mag ik verwachten?

Met een nekcorrectie wordt de huid in de nek verstrakt, met als resultaat dat de uitstraling jonger is. Dit zonder je eigenheid weg te nemen. Ben je benieuwd naar resultaten die we mogelijk zijn met plastische chirurgie? Bekijk dan de halslift voor en na foto’s.

Hoe gaat een halscorrectie in zijn werk?

Een halslift is een cosmetische ingreep waarbij de hals chirurgisch wordt gelift door de halsspier te corrigeren, overtollige huid en vet te verwijderen, resulterend in een strakkere, jeugdigere uitstraling.

Afhankelijk van het type lift neemt de operatie circa 1 à 2 uur in beslag, dit onder lokale of volledige verdoving. Bij een halslift maakt de chirurg een kleine incisie achter de oren, waarna de huid op de juiste manier strak getrokken kan worden.

De specifieke uitvoering van de halslift hangt af van het type ingreep. Details daarover ontvang je natuurlijk tijdens het vrijblijvend consult.

Kan ik na mijn halslift meteen naar huis?

Een overnachting is niet nodig bij een halscorrectie. Tijdens de dagopname word je goed gecontroleerd, en meestal mag je dezelfde dag nog naar huis (kan anders zijn als je halslift combineert met facelift). Een overnachting is indien gewenst optioneel wel bij te boeken.

Herstel halslift, wat mag ik verwachten?

Na circa een week mag het verband af en in de meeste gevallen kun je binnen 10 tot 14 dagen weer aan de slag met je dagelijkse werkzaamheden (m.u.v. zwaar tilwerk). Uiteraard ontvang je van ons de leefregels, zodat je weet wat je mag verwachten.

Zijn de resultaten van een halscorrectie blijvend?

De resultaten van een halscorrectie zijn blijvend, zichtbaar vanaf ongeveer drie maanden na de operatie. Een halslift zorgt voor een jeugdigere look maar het stopt de klok van het ouder worden niet. Ook Je hals blijft ouder worden dus het is mogelijk dat je in de toekomst voor een touch-up kiest.

Het resultaat van het weghalen van vet onder de kin, bij een dubbele kin of dubbele halscorrectie, is blijvend. De weggenomen vetcellen groeien niet terug aan. Je hebt levenslang plezier van deze ingreep.

Laat een halslift littekens na?

Afhankelijk van het type halslift of halscorrectie, is het soms nodig om kleine of grotere incisies te maken. Deze incisies houden de artsen zo minimaal mogelijk en op plekken die niet tot nauwelijks opvallen. Littekens kunnen in het begin wat rood en gezwollen zijn, dit is normaal. Binnen enkele weken vervagen ze, totdat ze uiteindelijk nauwelijks zichtbaar zijn.

Doet een halscorrectie pijn?

Nee hoor! De ingreep wordt uitgevoerd onder verdoving zodat je tijdens de operatie nergens last van hebt. Wel kun je na de operatie last hebben van blauwe plekken. Uiteraard ontvang je de juiste leefregels en krijg je advies over pijnstillende medicatie, zodat je er zo min mogelijk last van hebt. Volg de leefregels op voor optimaal snel herstel.

Wat is een kalkoenhals en hoe kalkoenhals behandelen?

Een kalkoenhals verwijst naar de slappe, rimpelige huid onder je kin. Een halslift of nekcorrectie kan helpen om dit cosmetische probleem te corrigeren.

Het behandelen van een ‘kalkoenhals’ is maatwerk, want iedere hals is anders. Kalkoenhals correctie is een populaire ingreep bij Wellness Kliniek omdat veel mensen ermee te maken hebben. Vooral door het ouder worden en na afvallen kan de huid in je hals verslapt zijn. Een halslift, met verwijderen van overtollige huid, is de oplossing.

Halslift zonder operatie, kan dat?

Een liftende ingreep die (delen van) de hals en/of het gezicht corrigeert, wordt al snel een operatie genoemd. Met deze vraag bedoelt men echter eerder: halslift zonder littekens of een niet-chirurgische halslift, kan dat? Het antwoord is JA!

Bij een mini halslift is wordt de incisie heel klein gehouden. Er wordt geen huid weggehaald en daarom wordt dit de niet-chirurgische halslift genoemd.

Met liposuctie kan het vet in een dubbele kin weggehaald worden. De incisie is minimaal klein en wordt daarom halscorrectie zonder operatie genoemd.

De adviserend arts vertelt je tijdens een vrijblijvend consult over de mogelijkheden voor je hals en gelaat, zodat je een weloverwogen keuze maakt welk type ingreep goed bij je past. Een halslift is altijd maatwerk, dus geef gerust je wensen en verwachtingen aan.

Moet ik een halslift combineren met een facelift?

Vaak zie je dat de hals in een iets sneller tempo veroudert dan het gezicht, omdat de huid daar wat dunner is. Maar misschien heb je ook last van een slappe huid in het gezicht, of rimpels. Het verouderingsproces, en het moment dat je besluit tot cosmetische chirurgie, is bij iedereen anders. Voor een natuurlijk resultaat is het belangrijk de huid van je gezicht en je hals in harmonie blijven.

Regelmatig kiezen zowel vrouwen als mannen ervoor om bijvoorbeeld de Deep Plane facelift te combineren met een Deep Plane halslift. Uiteraard hoef je dit nu nog niet te beslissen. Het wordt tijdens het vrijblijvend consult uitvoerig met je doorgesproken.

Wat is de beste kliniek voor halslift?

Door onafhankelijk onderzoek van WhatClinic komt Wellness Kliniek al jaren naar voren als beste plastische chirurgie kliniek met uitstekende patiëntenervaringen, in Europa met de ingreep halslift en facelift in het aanbod. De aangezichtschirurgen die door Wellness Kliniek geselecteerd worden, voldoen aan de hoogste internationale maatstaven. Wellness Kliniek biedt ISO 9001 certificering, de norm voor kwaliteitsgarantie.

Wie is de beste halslift chirurg België?

Bij Wellness Kliniek kies je voor een uitstekende combinatie van veiligheid, professionaliteit, nazorg en topresultaat. Niet voor niets weten mensen uit heel Europa deze kliniek te vinden. Naast Wellness Kliniek België, kunnen patiënten ook terecht bij Wellness Kliniek Barcelona. Beide klinieken zijn gerenommeerd voor facelift en halslift operaties. De Kliniek ontving een award voor uitstekende patiëntenervaringen.

Hals verstrakken? Vrijblijvend consult bij Wellness Kliniek!

Wil je de hals laten verstrakken of corrigeren middels esthetische chirurgie en ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn? We beantwoorden al je vragen en leggen alle details van de ingreep tot in de puntjes uit tijdens een vrijblijvend consult. Ook al weet je nog niet of het bij je past: laat je informeren, zodat je een goede beslissing kunt maken!

Boek een vrijblijvend consult halscorrectie. Het consult vindt plaats op locatie of online. Zet de stap en maak je afspraak.

 Boek online of bel ons

Stap voor stapStap voor stap

Toon alle foto's

Waarom Wellness Kliniek kiezen?

Top chirurgen

Met ons team van esthetisch chirurgen ben je in de meest ervaren handen. We verzorgen je bij elke stap van de weg: vanaf de intake tot en met de nazorg.

Als je op zoek bent naar een plastisch chirurg, is toch enkel de beste plastisch chirurg goed genoeg?

Meer info...

Excellente service

We zorgen ervoor dat veiligheid, expertise en patiënttevredenheid centraal staan ​​in wat we doen.

Wij vinden het voor jou uiterst belangrijk om de risico's en de verwachte resultaten zo goed mogelijk in balans te kunnen houden. Daarom heb je altijd recht op gratis pre-operatieve consulten.

Meer info...

Ultramoderne faciliteiten

Gelegen in het hart van Genk (Belgisch Limburg), is Wellness Kliniek een ultramoderne esthetische kliniek met eigen operatiefaciliteiten gespecialiseerd in esthetische behandelingen en chirurgie. De Wellness Kliniek werkt volgens de hoogste normen met hooggekwalificeerde artsen, chirurgen en tandartsen en bekwaam verplegend personeel.

Meer info...

Lees alle beoordelingen