Bekijk voor-en-na-foto's van een halscorrectie. De resultaten verschillen natuurlijk van patiënt tot patiënt.

Voor Voor
Na Na
Voor Voor
Na Na
Voor Voor
Na Na

Foto’s halscorrectie bij Wellness Kliniek

Voordat je de keuze voor een halscorrectie maakt, wil je natuurlijk weten waar je aan toe bent. Om je alvast te helpen bij je beeldvorming, hebben we op deze pagina een aantal halscorrectie voor en na foto’s van mannen en vrouwen voor je verzameld. Houd in gedachten dat het uiteindelijke resultaat verschilt van persoon tot persoon. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Boek dan een vrijblijvend consult.

Halslift voor en na foto’s

Er zijn verschillende soorten halscorrecties, waarbij er soms wel en soms geen huid verwijderd hoeft te worden. Onze gespecialiseerde artsen streven altijd naar het mooiste plaatje. Het halslift voor en na resultaat is in ieder geval uitzonderlijk en zorgt ervoor dat jij weer beter in je vel zit, letterlijk en figuurlijk!

Hoe hals corrigeren?

Wellicht ben je benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van ingrepen aan de hals. Met een mini halslift (platysma) worden de spatysmaspieren in de nek strak getrokken, zodat de plooien van de kin tot het sleutelbeen verdwijnen. Hierdoor ziet de hals er weer mooier en jonger uit, zonder dat er huid verwijderd hoeft te worden.

Wanneer je ook last hebt van overtollige huid, dan is de Deep SMAS halslift een goede keuze. Het SMAS (Superficial Musculo Aponeurotic System) is een weefsellaag die verbonden is met spieren in de hals. Wanneer dit weefsel zwaar gaat hangen dan wordt de huid op de hals slapper. Om dit op te lossen worden de spieren niet alleen strakker gemaakt, maar wordt ook overtollige huid verwijderd.

Goed om te weten is dat het niet altijd nodig is om een van bovenstaande ingrepen te doen. Heb je bijvoorbeeld last van een dubbele kin, dan kan dat vaak ook opgelost worden met alleen liposuctie. We informeren je uiteraard graag over de mogelijkheden voor jouw nek/hals.

Halscorrectie en facelift

Heb je niet alleen in je nek last van loshangend vel, maar kan ook je gezicht wel een upgrade gebruiken? In dat geval kun je de halscorrectie combineren met een facelift. Het is hiervoor belangrijk dat je in gezonde conditie bent. We voeren de facelift en halscorrectie dusdanig uit dat je gaat voor een naturel resultaat waarbij je blik jonger oogt. Je hoeft dus niet bang te zijn voor het ‘strakgetrokken’ gezicht. Bekijk hier facelift voor en na foto’s.

Veiligheid & transparantie bij Wellness Kliniek

Graag willen we benadrukken dat veiligheid en transparantie bij ons hoog in het vaandel staan. Dat is bijvoorbeeld terug te zien in onze toegankelijke halscorrectie prijstabel, zodat je alvast een indicatie krijgt van de kosten.

Ook uit onze transparantie zich in informatievoorziening. We zorgen altijd dat je weet waar je aan toe bent, zodat je bekend bent met wat je qua operatie en herstel te wachten staat. De definitieve aanbevolen leefregels ontvang je op basis van de ingreep (meestal kun je na 10 tot 14 dagen weer aan de slag) en daarnaast mag je van ons uiteraard de beste chirurgen, operatietechnieken én nazorg verwachten.

Halscorrectie ervaringen

Met trots kunnen ze zeggen dat we al heel veel patiënten blij hebben gemaakt met een prachtige hals. Een hals die er jonger uitziet en past bij hoe men zich voelt. 

Ja, ik wil graag een vrijblijvend boeken!

Enthousiast over de mogelijkheden van de halscorrectie? Ben je benieuwd welke methode het beste bij je past en hoe het zit met de verwachte hersteltijd en het kostenplaatje? Heb je andere vragen, van welke aard dan ook? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en plan een vrijblijvend halscorrectie adviesgesprek bij Wellness Kliniek in Genk via ons eenvoudige boekingssysteem.

Lees meer over "Halscorrectie"

Lees alle beoordelingen