Zou je graag (weer) een frisser gelaat willen en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk (mini) facelift voor en na foto’s en ontdek de resultaten van deze ingreep.

Voor Voor
Na Na
Voor Voor
Na Na
Voor Voor
Na Na

Foto’s facelift voor en na bij Wellness Kliniek

Voordat je de keuze maakt voor een facelift, wil je natuurlijk wel weten wat je kunt verwachten. En hoe kun je daar beter achter komen dan aan de hand van facelift foto voorbeelden? Op deze pagina hebben we daarom een aantal facelift before and after pictures verzameld, dus bekijk de resultaten om alvast een goed beeld te krijgen.

Wellness Kliniek biedt ISO 9001 kwaliteitsgarantie. We zijn trots op de uitstekende patiënten ervaringen en de WhatClinic Award die we mochten ontvangen voor onder meer facelift. Boek een vrijblijvend consult om de mogelijkheden voor je gelaat te bespreken.

Resultaten facelift foto’s

Voor- en na foto's van facelift operaties geven aan wat er realistisch mogelijk is met plastische chirurgie. Resultaten facelift foto’s helpen om een weloverwogen beslissing te maken.

Het is belangrijk om te beseffen dat de resultaten van een gezichtslift bij iedereen anders zullen zijn. Dit hangt immers af van je huidige gelaat en de mogelijkheden die daarbij passen. In de basis hanteren we drie soorten faceliften, waarbij de chirurg de precieze ingreep uiteraard perfect afstemt op je wensen en de mogelijkheden.

Mini facelift voor en na foto’s

De mini facelift is zoals de naam al doet vermoeden de minst ingrijpende behandeling. Een mini facelift, ook wel een S-lift genoemd, is een minder ingrijpende versie van de traditionele facelift. Deze procedure richt zich op het midden van het gezicht, om verslapping en rimpels te verminderen. Het vereist kleinere incisies en heeft doorgaans een kortere herstelperiode.

Je krijgt weer een frissere uitstraling  en je ziet er meer uitgerust uit. De behandeling wordt voornamelijk gekozen door jonge vrouwen.

MACS facelift voor en na foto’s

Een MACS facelift, wat staat voor Minimal Access Cranial Suspension, is een moderne facelifttechniek. De plastisch chirurg maakt hierbij minimale incisies en maakt gebruik van speciale hechttechnieken om de huid en onderliggende weefsels op te tillen en te verstevigen, met focus op de wangen, hals en kaaklijn. Het resulteert in minder littekens en een sneller herstel in vergelijking met traditionele facelifts.

Wil je een langdurige lift en een strakkere en gladdere huid zonder dat het er ‘strakgetrokken’ uitziet? Dan is de MACS facelift een goede keuze. De behandeling is bij Wellness Kliniek voornamelijk populair onder 50-plussers.

Deep SMAS facelift voor en na foto’s

Een Deep Plane Facelift of SMAS facelift is een geavanceerde faceliftprocedure waarbij de chirurg dieper in het gezicht werkt, specifiek met de SMAS (Superficial Musculo-Aponeurotic System) laag, die de spieren en weefsels onder de huid omvat. Deze methode zorgt voor een diepgaandere correctie en zal resulteren in langdurigere resultaten in vergelijking met oppervlakkigere facelifttechnieken, zoals de mini facelift.

De verslapte gezichtsspieren en huid worden gecorrigeerd en eventueel kan ook de hals gelift worden voor een optimaal verjongingsresultaat. De behandeling wordt bij Wellness Kliniek vooral gedaan voor mannen en vrouwen boven de 55 jaar.

Voor en na facelift foto’s man en vrouw

Het verschil tussen een facelift bij vrouwen en mannen ligt voornamelijk in het anatomisch en het esthetisch doel. De plaatsing van littekens varieert. Bij mannen wordt de baardlijn vaak dichter naar het oor getrokken, terwijl bij vrouwen de focus meer ligt op het herstellen van een zachte, gladde halslijn.

Over het algemeen wordt de procedure aangepast aan de specifieke behoeften en gezichtsstructuur van de patiënt. Mannen en vrouwen kiezen voor een facelift om tekenen van veroudering te verminderen en om het jeugdiger uiterlijk te herstellen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen een facelift laten uitvoeren. Uiteraard wordt de ingreep perfect afgestemd op kenmerken die passen bij jouw geslacht. En we gaan altijd voor een natuurlijk resultaat. Geen té strak gezicht, maar een naturel look!

Wat zijn de (mini) facelift kosten?

We hanteren bij Wellness Kliniek transparante prijzen, zodat iedereen weet waar hij of zij aan toe is. De actuele tarieven kun je raadplegen bij onze facelift prijzen. Mocht je nog niet weten welke facelift soort het beste bij je past, dan helpen we je uiteraard graag bij je keuze. Je kunt daarvoor een vrijblijvend consult boeken.

Facelift voor en na foto’s: plan een vrijblijvend consult!

Je voelt je jong en dynamisch, en zo wil je er ook uitzien. De meeste mensen willen een facelift om tekenen van veroudering te verminderen, zoals rimpels en verslapping van de huid. Door de jaren heen hebben we al veel mensen mogen laten stralen met hun verjongde gezicht. Spreken de (mini) facelift foto’s en de deep plane facelift foto’s je aan en wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Boek dan een vrijblijvend consult. Al je vragen en verwachtingen, alsook de mogelijkheden voor je gelaat, komen uitgebreid aan bod, zodat je een weloverwogen keuze maakt.

Lees meer over "Facelift"

Boek ONLINE en geniet van 50% korting op je consult met de chirurg.

Of bel voor een afspraak: +32 89 32 95 00

Maak een afspraak

Lees alle beoordelingen