Bekijk voor-en-na-foto's van een facelift. De resultaten verschillen natuurlijk van patiënt tot patiënt.

Voor Voor
Na Na
Voor Voor
Na Na
Voor Voor
Na Na

Foto’s facelift bij Wellness Kliniek

Voordat je de keuze maakt voor een facelift, wil je natuurlijk wel weten wat je kunt verwachten. En hoe kun je daar beter achter komen dan aan de hand van een aantal voorbeelden? Op deze pagina hebben we daarom een aantal facelift before and after pictures verzameld, dus bekijk de resultaten om alvast een goed beeld te krijgen. Voor meer informatie over de ingreep kun je terecht op de facelift behandeling pagina.

Facelift voor en na foto’s

Het is belangrijk om te beseffen dat de resultaten van een gezichtslift voor iedereen anders zullen zijn. Dit hangt immers af van je huidige gelaat en de mogelijkheden die daarbij passen. In de basis hanteren we drie soorten faceliften, waarbij we de precieze ingreep uiteraard perfect afstemmen op je wensen en de mogelijkheden.

Facelift soorten

De minifacelift is zoals de naam al doet vermoeden de minst ingrijpende behandeling. Weg met die hamsterwangen en verzakte kaaklijn, want dit wordt opgelost. De minifacelift voor en na verschillen zijn goed te zien, zonder dat het er onnatuurlijk uitziet. Je krijgt weer een frisse blik en je ziet er meer uitgerust uit. Je hebt er je leven lang profijt van!

Wil je een langdurige lift waarbij de slappe huid aan je nek, onderkin én wangen gecorrigeerd wordt? Een strakkere en gladdere huid zonder dat het er ‘strakgetrokken’ uitziet? Dan is de MACS-facelift een goede keuze. MACS staat voor Minimal Access Cranial Suspension en het wil zeggen dat fixatie wordt gedaan met stevige hechtingen waarbij het weefsel opgehangen wordt in verticale richting.

Wie het maximale uit de facelift wil halen die kiest voor de SMAS-facelift met halslift. Het onderhuidse SMAS-weefsel (Superficial Muscular Aponeurotic System) is zwaarder dan de huid zelf waardoor deze slap wordt. De verslapte gezichtsspieren en huid worden gecorrigeerd en eventueel ook de nek voor een optimaal verjongingsresultaat.

Facelift man en vrouw

Zowel dames als heren kunnen een facelift laten uitvoeren. Uiteraard wordt de ingreep perfect afgestemd op kenmerken die passen bij het geslacht. En we gaan altijd voor een natuurlijk resultaat. Geen té strak gezicht, maar een naturel look!

Transparante prijzen gezichtslift

We hanteren bij Wellness Kliniek transparante prijzen, zodat iedereen weet waar hij of zij aan toe is. De actuele tarieven kun je raadplegen in onze facelift prijzen. Mocht je nog niet weten welke facelift soort het beste bij je past, dan helpen we je uiteraard graag bij je keuze. Je kunt daarvoor een vrijblijvend consult boeken.

Facelift ervaringen

Door de jaren heen hebben we al veel mensen mogen laten stralen met hun verjongde gezicht. Die frisse en energieke blik waar veel liefhebbers van dromen. Ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Lees dan de reviews over Wellness Kliniek. Wij zijn trots op onze klanttevredenheid en helpen jou ook graag aan een stralend gezicht!

Vrijblijvend adviesgesprek plannen

We begrijpen maar al te goed dat het een hele stap is om te kiezen voor een facelift. Een keuze die je niet zomaar maakt. Bovendien wil je uiteraard weten wat je kunt verwachten en wat de mogelijkheden zijn voor jouw uitstraling. Daarom boek je bij ons altijd eerst een vrijblijvend consult waarbij we alle ins en outs uitvoerig bespreken. Daarna kun je altijd nog de beslissing maken of een (mini) facelift iets voor jou is.

Lees meer over "Facelift"

Lees alle beoordelingen