Wij kiezen bewust voor transparantie in onze prijszetting. Hieronder vind je meer informatie over de kosten van de gewenste behandeling.

Consultatie
Consult Facelift 60
Consult Facelift - Online geboekt 30
Consult Mini Facelift 60
Consult Mini Facelift - Online geboekt 30
Mini facelift
Mini facelift 5100
Facelift
Facelift Deep SMAS 5795
Facelift MACS - lift 6295
Toeslagen
Overnachting in privékamer 250

Toon prijzen in  

Betalingen aan de Wellness Kliniek zijn steeds in Euro. De weergave in een andere munteenheid is louter ter informatie en onderhevig aan koersschommelingen t.o.v. de Euro.

Prijzen zijn geldig tot 30/09/2023. Alle prijzen zijn BTW inclusief.

Wat kost een facelift?

Overweeg je om een facelift te laten doen en ben je benieuwd naar de facelift kosten? Bij Wellness Kliniek in Genk streven we ernaar om transparant te zijn over de prijzen en daarom hebben we de tarieven overzichtelijk voor je in één handig overzicht gezet.

Kosten facelift bij Wellness Kliniek

Zoals je in de tarievenlijst kunt zien, zijn de facelift prijzen afhankelijk van de gekozen soort gezichtsingreep. Bekijk het hierboven of neem contact met ons op voor meer informatie over de ingreep die bij je past. Want uiteraard hoef je de keuze voor een bepaalde soort facelift niet zelf te maken. Wij adviseren je tot in de puntjes op basis van je wensen en de mogelijkheden. Alvast meer informatie over de ingreep? Lees dan verder over de facelift behandeling.

Soorten facelifts

Het ene gezicht is het andere niet en dat wil dan ook zeggen dat een gezichtslift écht maatwerk is. Ieder behandeling passen we daarom specifiek aan op je wensen en daarin geven we je uiteraard ook advies. Algemeen gezien hanteren we drie vormen van faceliften.

  • Minifacelift (S-lift of weekend facelift): dit trekt de kaaklijn op en geeft daarnaast de wangen een verjongend effect. Van alle gezichtsliften zijn de minifacelift kosten het laagst, het is de minst ingrijpende facelift en binnen een week hervat je de dagelijkse activiteiten. Mini verwijst dan ook naar de razendsnelle herstelperiode en de minimale littekens.
  • MACS-facelift (Minimal Access Cranial Suspension): hierbij worden weefsels in verticale richting gelift en vastgezet met meerdere permanente hechtingen. Bij deze methode gaan we dusdanig te werk dat slappe huid onderhuids gecorrigeerd wordt, zodat de littekens aan de buitenkant niet te zien zijn.
  • SMAS-facelift (Superficial Muscular Aponeurotic System): als je erg veel last hebt van verslapte gezichtspieren dan wordt gekozen voor de SMAS lift, eventueel in combinatie met een halscorrectie. Een naturel verjonging waarbij de huid gelift en gefixeerd wordt.

Voel je weer jong!

Wellicht voel je je nog lekker energiek, maar heb je het idee dat je gezicht niet uitstraalt hoe je je voelt. Een facelift zorgt ervoor dat jij weer gaat stralen zoals je ooit deed. Wij gaan voor een natuurlijk resultaat, waarbij je een frissere oogopslag en strakkere huid krijgt. Natuurlijk wel op een naturel manier, zodat het er goed – en dus niet ‘gemaakt’ – uitziet. Benieuwd naar resultaten die we in het verleden hebben behaald? Neem dan zeker een kijkje bij de facelift voor en na foto’s om te zien wat we met deze ingreep kunnen bereiken.

Betaalbare facelift prijs

We vinden het belangrijk om esthetische chirurgie betaalbaar te houden, zodat iedereen toegang krijgt tot het lichaam waar hij of zij van droomt. Daarbij leveren we uiteraard niet in op kwaliteit. We zetten in op de beste chirurgen die de benodigde specialisatie hebben. We opereren met zo min mogelijk incisie, zodat er zo min mogelijk littekens overblijven en het herstel bespoedigd wordt. Zo gaan we voor het mooiste resultaat!

Vrijblijvend facelift consult Wellness Kliniek

Met al je vragen, twijfel en het selecteren van de beste facelift ingreep voor jouw gezicht, kun je bij ons terecht. We informeren je graag tot in de kleinste details, zodat je precies weet wat je mag verwachten en wat de definitieve (mini) facelift prijs is die behoort bij de specifieke ingreep. Een facelift is maatwerk, en wij gaan altijd voor het beste resultaat!

Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvend consult.

Lees meer over "Facelift"

All Inclusive

Onze prijzen zijn all-inclusive: opname, medische kosten, verdoving en alle nazorg volgens de procedure.

Online reserveren

Reserveer je afspraak 24/7 met onze online reservatietool en ontvang zo 50% korting op je consultatie. Het is ook mogelijk om een e-consult (teleconsult) te boeken.

Garantie

Wij bieden u een gratis procedure aan indien er zich problemen voordien binnen 1 jaar na de originele operatie. Elke bijkomende intake consultatie bieden wij gratis aan.

Boek je consult met 50% korting

Boek ONLINE  en geniet van 50% korting op je consult met de chirurg.

Maak een afspraak

Lees alle beoordelingen