Ontdek de prijzen van de verschillende soorten facelift behandelingen bij Wellness Kliniek. Wij kiezen bewust voor transparantie in onze prijszetting, met facelift kosten alles-inclusief, ook de btw.

Een overzicht van de kosten voor een mini facelift, MACS facelift (eventueel in combinatie met MACS halslift), Deep Plane Facelift met SMAS correctie (optioneel met SMAS halscorrectie) vind je in de prijstabel.

Consultatie
Consult Facelift 60
Consult Facelift - Online geboekt 30
Facelift
Mini Facelift 4995
MACS Facelift 6295
MACS Facelift + Halslift 7100
Deep Plane Facelift SMAS 9250
Deep Plane Facelift SMAS + Halslift 12950
Toeslagen
Overnachting in privékamer 250

Toon prijzen in  

Betalingen aan de Wellness Kliniek zijn steeds in Euro. De weergave in een andere munteenheid is louter ter informatie en onderhevig aan koersschommelingen t.o.v. de Euro. Lees de volledige verkoopsvoorwaarden.

Prijzen zijn geldig tot 31/07/2024. Alle prijzen zijn BTW inclusief.

Wat kost een facelift?

Overweeg je om een facelift te laten doen en ben je benieuwd naar de facelift kosten? Bij Wellness Kliniek streven we ernaar om transparant te zijn over de prijzen en daarom hebben we de tarieven overzichtelijk voor je in één handig overzicht gezet. De facelift kosten zijn inclusief voorzorg, nazorg, verdovingen en btw.

Kosten facelift bij Wellness Kliniek

Zoals je in de tarievenlijst kunt zien, zijn de facelift prijzen afhankelijk van de gekozen soort gezichtsingreep. Bekijk het hierboven of neem contact met ons op voor meer informatie over de ingreep die bij je past. Want uiteraard hoef je de keuze voor een bepaalde soort facelift niet zelf te maken. De chirurgen bij Wellness Kliniek adviseren je tot in de puntjes op basis van je wensen en de mogelijkheden. Alvast meer informatie over de ingreep? Lees dan verder over de facelift behandeling.

Toon alle foto's

Soorten facelift kosten: welke optie past bij mij?

Het ene gezicht is het andere niet en dat wil dan ook zeggen dat een gezichtslift écht maatwerk is. Met aandacht voor elk detail bepaalt de arts, op basis van de mate van huidverslapping, de ideale facelift. Elke patiënt ontvangt een unieke behandeling voor natuurlijke en verjongende resultaten.

Ontdek diverse soorten facelift zoals de Mini S-lift, MACS-lift en SMAS facelift, drie vormen van faceliften ontworpen voor specifieke behoeften en resultaten:

 • Mini facelift kosten (S-lift of weekend facelift): Wellness Kliniek heeft zeer scherpe tarieven voor dit soort facelift. Van alle gezichtsliften is de mini facelift prijs het laagst, het is de minst ingrijpende facelift en binnen een week hervat je de dagelijkse activiteiten. Mini verwijst dan ook naar de korte herstelperiode en de minimale littekens.
  Voornamelijk populair onder jonge vrouwen. De gemiddelde leeftijd bij Wellness Kliniek is 44 jaar.
 • MACS facelift kosten: een populaire facelift bij Wellness Kliniek door de uitstekende resultaten en de gunstige prijzen. Een MACS facelift verschilt van de mini facelift en richt zich op het verstrakken van de kaaklijn, terwijl een mini facelift een dagbehandeling is voor algemene verstrakking van het midden van het gelaat. De MACS facelift wordt regelmatig gecombineerd met een MACS halslift.
  Voornamelijk populair bij 50-plussers, omdat het effectief is voor slappe huid en spiertjes in het gezicht.
 • Deep Plane Facelift met SMAS correctie kosten: Ontdek de facelift kosten voor de Deep Plane methode met SMAS correctie. Een Deep Plane facelift met SMAS-correctie is de meest uitgebreide soort facelift, waarbij de chirurg diepe weefsels herpositioneert voor een grondige gezichtsverjonging en versteviging
  Je bent een goede kandidaat voor een Deep Plane lift met SMAS-correctie als je diepe rimpels hebt, verslapte huid en gezichtsspieren. De SMAS facelift wordt vaak (optioneel) gecombineerd met een SMAS halslift.
  Voornamelijk populair bij 55-plussers. De gemiddelde leeftijd bij Wellness Kliniek is 59 jaar.

Voel je weer jong met een facelift!

Ontdek de betaalbare opties voor een facelift en zorg ervoor dat gezicht uitstraalt hoe je je voelt. Een facelift laat je weer stralen zoals je graag zou willen. De artsen bij Wellness Kliniek gaan voor een natuurlijk resultaat, waarbij je een frissere oogopslag en strakkere huid krijgt. Natuurlijk wel op een naturel manier, zodat het er goed – en dus niet ‘gemaakt’ – uitziet. Vergelijk prijzen van facelift chirurgie en lees ervaringen van anderen om de meest betaalbare en kwalitatieve facelift mogelijkheden te ontdekken.

Prijs facelift België: Next Day Surgery

Bewezen resultaten zijn de reden waarom patiënten ver reizen voor facelift chirurgie. Expertise, kwaliteit, en gepersonaliseerde zorg van gerenommeerde klinieken zijn aantoonbaar door ISO kwaliteit certificatie, een internationale norm voor veiligheid en bewezen resultaten.

Wellness Kliniek biedt goedkope facelift prijzen en ISO 9001 kwaliteit. We maken esthetische chirurgie graag toegankelijk. Ontdek een betaalbare, ideale facelift met topkwaliteit. Bekijk patiëntrecensies voor betrouwbare informatie en een voordelige keuze. Bij Wellness Kliniek selecteren we de beste chirurgen die de benodigde specialisatie hebben. We zijn trots op 25 jaar uitstekende patiënten ervaringen en gaan altijd voor het mooiste resultaat!

Niet voor niets ontvangen we bij Wellness Kliniek patiënten vanuit de hele wereld. We bieden daarom optioneel de GRATIS Next Day Surgery Service. Hierbij vinden consult en ingreep op twee opvolgende dagen plaats, zodat de klant reistijd en kosten kan besparen.

Kosten facelift op afbetaling

Bij Wellness Kliniek bieden we je de optie om een spaarpot aan te leggen. Je legt maandelijks een bedrag in en zodra je de facelift prijs bij elkaar hebt gespaard krijg je van ons een oproep om de ingreep in te plannen. Het in te leggen bedrag bepaal je zelf.

Je kunt daarnaast ook financiering voor je facelift aanvragen. Dit kan bijvoorbeeld bij een externe kredietverstrekker zoals Cosmetic Finance, waar je de facelift kosten in termijnen kunt aflossen.

Vrijblijvend facelift consult Wellness Kliniek

Met al je vragen, twijfel en het selecteren van de beste facelift ingreep voor jouw gezicht, kun je bij ons terecht. De plastisch chirurg informeert je graag tot in de kleinste details, zodat je precies weet wat je mag verwachten en wat de definitieve (mini) facelift prijs is die behoort bij de specifieke ingreep. Een facelift is maatwerk, en de artsen bij Wellness Kliniek gaan altijd voor het beste resultaat!

All Inclusive

Onze prijzen zijn all-inclusive: opname, medische kosten, verdoving en alle nazorg volgens de procedure.

Meer info...

Online reserveren

Reserveer je afspraak 24/7 met onze online reservatietool en ontvang zo 50% korting op je consultatie. Het is ook mogelijk om een e-consult (teleconsult) te boeken.

Maak een afspraak

Garantie

Wij bieden u een gratis procedure aan indien er zich problemen voordien binnen 1 jaar na de originele operatie. Elke bijkomende intake consultatie bieden wij gratis aan.

Meer info...

Vrijblijvend consult plastische chirurgie boeken!

Op deze website vind je uitgebreide informatie, zowel op het gebied van de plastische chirurgie behandeling als op het gebied van plastische chirurgie prijzen. Heb je nog vragen of wil je specifiek weten wat we voor jou kunnen betekenen? En welke resultaten je mag verwachten na een betreffende ingreep? Neem contact op om een vrijblijvend consult te boeken.

Maak een afspraak

Lees alle beoordelingen