Woon je ver weg of wil je tijd en geld besparen? Dan bieden we je de service Next Day Surgery: je consultatie en behandeling op opeenvolgende dagen. Zonder extra kosten!

Eerst en vooral zorgt onze op maat gemaakte software ervoor dat jij verwezen wordt naar de meest ervaren specialist voor je behandeling en fysiologie. Hierna vervolg je je boeking door een voorschot te betalen. Je betaalt geen extra kosten voor onze service Next Day Surgery. 

Hoe werkt Next Day Surgery?

Next Day Surgery - Consultatie en operatie op opeenvolgende dagen

Na je reservering bestuderen je chirurg en de anesthesist je dossier. Er wordt gekeken of je een goede kandidaat bent voor de ingreep en of het mogelijk is om je wensen en verwachtingen waar te maken. De anesthesist vraagt je enkele medische details om een uitgebreid dossier over je samen te stellen. Soms zijn enkele medische tests nodig.

Je chirurg vraagt je ook om 3 heldere foto's te uploaden: linkerprofiel, rechterprofiel en vooraanzicht van de te behandelen zone.

Beide artsen analyseren de gegevens en vertellen je vervolgens of de ingreep voor jou geschikt is. 

Wacht met het boeken van een vlucht, treinticket of hotelovernachting tot je een definitieve bevestiging van ons hebt ontvangen dat je ingreep doorgaat.

Heb je de bevestiging ontvangen? Dan kijken we ernaar uit je te ontvangen op de dag van je fysieke consultatie met je chirurg. Het verplegend personeel staat voor je klaar de dag na je ingreep.

Boek online

Belangrijk! Tips & tricks

  • Wacht met het boeken van een vlucht, treinrit of hotel. We sturen je binnen 5 werkdagen na de betaling van je reservering een bevestiging.
  • Vraag je partner of een vriend om met je mee te komen. Het is belangrijk dat er iemand bij je blijft gedurende de eerste nacht na je ingreep. De ingreep kan niet uitgevoerd worden als je niet vergezeld bent door een volwassene (minstens 18 jaar oud dus).
  • Na de behandeling mag je zelf niet rijden, zelfs niet met de fiets. Je mag bovendien ook vlak na de ingreep geen openbaar vervoer gebruiken. Dit geldt voor de eerste 24 uur na de ingreep.
  • Probeer te stoppen of minderen met roken, ongeveer 2 weken voor de ingreep. Roken gaat namelijk de goede genezing van wonden tegen.
  • Denk eraan een getekende kopie van de bevestiging van de ingreep mee te nemen, zoals uitgelegd tijdens de consultatie.
  • Breng een identificatiebewijs mee: een paspoort of identiteitskaart.
  • Ben je geen inwoner van de EU? Dan moet je een visum hebben. Dit kan je aanvragen via de Belgische ambassade in jouw land.

Voordelen van deze service

Je geniet van tijdelijke, voordelige prijzen als je online een behandeling met Next Day Surgery boekt.

De prijzen kunnen wijzigen, dus maak vandaag nog werk van je reservering!

  • Als je een behandeling met Next Day Surgery boekt, blijft de prijs gedurende 2 maanden onveranderd.
  • Dit betekent dat je een datum voor een consultatie én de dag erna de behandeling kan vastleggen en nog van de voordelige prijs kan profiteren gedurende 2 maanden na het aflopen van dit aanbod.
  • Twijfel niet te lang, de plaatsen voor Next Day Surgery zijn beperkt.

Je betaalt geen extra kosten voor deze service!

Wat als mijn afspraak voor Next Day Surgery niet doorgaat?

Zowel jij als je chirurg hebben het recht om een ingreep te annuleren. Als je op een bepaald moment twijfelt of je de behandeling wel wil doorzetten, dan betalen we je de al betaalde kosten terug.

Enkel extra of persoonlijke kosten zoals medische tests, reis- en hotelkosten zijn dan voor de rekening van de patiënt.

Boek online