Woon je ver weg of wil je tijd en geld besparen? Dan bieden we je het Next Day Surgery programma; je consultatie en behandeling op opeenvolgende dagen. Dit zonder extra kosten!

Internationaal cliënteel

Wellness Kliniek trekt voornamelijk buitenlandse patiënten aan vanwege de reputatie voor hoogwaardige cosmetische chirurgie en aantrekkelijke prijzen in vergelijking met andere landen.

We willen het ons internationaal cliënteel zo gemakkelijk mogelijk maken. We bieden daarom een Next Day Surgery Service, waarbij je binnen 48 uur het consult en ingreep krijgt, optioneel en nu (tijdelijk) 100% kosteloos. Deze efficiënte service is zowel bij onze kliniek in België als in Barcelona beschikbaar.

Boek online

Plan je afspraak voor consult & operatie

De procedure rondom de boeking en bevestiging van je operatie is eenvoudig. Je maakt een reservatie online, de chirurg en de anesthesist bestuderen je dossier en onderzoeken of je een goede kandidaat voor de behandeling bent. Daarna bevestigen we je (consultatie en operatie) afspraken. Nadat je onze bevestiging ontvangen hebt, kan jij je reis naar Genk, België of Barcelona boeken. Meestal kan je terecht binnen de 4 tot 6 weken.

Reserveer online

Reserveer je Next Day Surgery afspraak online, via onze website of bel ons. Jij kiest een voorkeursdatum voor je operatie en je doet een aanbetaling.

Wij starten meteen met het maken van je medisch dossier:

 • Je wordt gevraagd om foto's, specifieke informatie over je gezondheid en wensen met betrekking tot de ingreep aan te leveren.
 • Je chirurg vraagt je om 3 heldere foto's te uploaden: linkerprofiel, rechterprofiel en vooraanzicht van de te behandelen zone.
 • Je anesthesist wil alles weten over je algemene gezondheidstoestand.

Op die manier kunnen de chirurg en anesthesist je esthetische wens en je gezondheid goed beoordelen en bepalen of je een geschikte kandidaat bent. Soms zijn aanvullende medische tests of onderzoeken nodig om een beslissing te kunnen maken.

 • Een medewerker neemt contact met je op. Wij bevestigen binnen 5 werkdagen of je een geschikte kandidaat bent voor de operatie.

Je kan een afspraak maken voor een video consult of een e-consultatie met de chirurg.

Reis naar Wellness Kliniek

 • Nadat wij je operatie bevestigd hebben begint het team met de voorbereidingen.
 • Wacht met het boeken van een vlucht, treinticket of hotelovernachting tot je de schriftelijke bevestiging van ons ontvangen hebt, zodat je zeker weet dat je ingreep doorgaat.

We kijken ernaar uit om je te ontvangen op de dag van je fysieke consultatie met de chirurg. De dag nadien staan de chirurg, de anesthesist en het hele team voor je klaar om de ingreep uit te voeren. We regelen je nazorg en staan je bij tot volledig herstel.

Boek online

Veelgestelde vragen over Next Day Surgery Service

Wil je meer weten over de wachttijden, de beschikbaarheid van de chirurgen, de procedures rondom de boeking en bevestiging van de operatie, de nazorg of de annuleringsvoorwaarden? Lees onderstaande veel gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen, contacteer ons! Wij staan graag tot je dienst.

Hoe lang is de wachttijd voor een Next Day Surgery afspraak?

We doen ons best om de wachttijden voor je Next Day consult & operatie zo kort mogelijk te houden. Patiënten voor het Next Day Surgery programma krijgen VIP-prioriteit. Meestal kan je binnen de 4 tot 6 weken terecht. Wij informeren je graag over de beschikbaarheid van de chirurgen. Bel ons of kijk online. Via onze website is het gemakkelijk reserveren.

Hoe een e-consult met de chirurg reserveren?

Bij Wellness Kliniek kan je elk consult eenvoudig online, via onze website reserveren. Tijdens het videogesprek met de chirurg bespreek je uitgebreid je wensen en verwachtingen. De chirurg zal nagaan of jouw wensen vervuld kunnen worden, jullie bespreken de kosten van de ingreep en het risico op complicaties. Zorg ervoor dat je een goede internetverbinding hebt en dat de ruimte waar je het gesprek voert privé en rustig is.

Hoe verloopt de nazorg follow-up voor mensen die ver weg wonen?

Voor onze internationale patiënten, of mensen die ver van de kliniek wonen, wordt de nazorg op de meest efficiënte manier geregeld, zodat je vol vertrouwen chirurgie in het buitenland kunt hebben:

 • Persoonlijke nazorginstructies: Na de ingreep krijg je gedetailleerde, instructies over wondgenezing, medicijnen, activiteit beperkingen en tekenen van complicaties waar je op moet letten. Je blijft met ons in contact en kan met ons bellen wanneer jij dat nodig vindt.
 • Doorverwijzing naar je lokale arts: Indien nodig kan de chirurg samenwerken met lokale artsen of verpleegkundigen voor fysieke controles of behandelingen. Je krijgt, indien nodig, een verwijsbrief mee voor de zorgprofessional bij jou in de buurt.
 • Draadjes en hechtingen lossen vanzelf op: Waar mogelijk maken we gebruik van zelf-oplosbare hechtingen, die vanzelf verdwijnen. In andere gevallen kan je – indien wenselijk – een verpleegkundige service bij jou in de buurt raadplegen, zodat je niet ver hoeft te reizen om draadjes (hechtingen) te laten verwijderen.
 • 24/7 Bereikbaar voor nazorg: Alle vragen kunnen gesteld worden, de chirurg staat 24/7 tot je beschikking. Je krijgt het persoonlijk nummer van je arts mee, zodat je rechtstreeks, efficiënt en snel geholpen bent.
 • Digitale monitoring via foto’s, bellen en videobellen: Follow-up consultaties tussen patiënt en arts kunnen zowel telefonisch als met video-consult plaatsvinden. Hierbij kan de chirurg vooraf om foto’s vragen om de voortgang van de patiënt de beoordelen.

Alle nazorg follow-up consulten bij de Wellness Kliniek zijn, gedurende één jaar na je ingreep, gratis in de prijs van de behandeling begrepen. Kosten aan derden zijn ten laste van de patiënt.

Kan ik mijn reservatie voor Next Day Surgery kosteloos wijzigen of annuleren?

Ja, dat kan. Zowel jij als de chirurg hebben het recht om zonder reden de ingreep te annuleren. Als je besluit dat je de ingreep wilt afzeggen, dan betalen we je de reeds betaalde kosten (bij Wellness Kliniek) terug. Kosten aan derden, zoals medische tests, reis- en hotelkosten zijn altijd voor de rekening van de patiënt. Lees voor meer informatie de verkoopvoorwaarden.

Verkoopsvoorwaarden

Waarom kiezen voor België of Barcelona?

Plastische chirurgie (borstvergroting, facelift, neuscorrectie, buik en dij correctie) kan in het buitenland, zoals Turkije en India, vaak goedkoper zijn. Dit komt door lagere operationele kosten, verschillen in valuta en door lagere arbeidskosten in het betreffende land.

Goedkoper kan altijd. Het is echter belangrijk om de kwaliteit van zorg in acht te nemen en de kwaliteitsgaranties. Daarom kiezen mensen graag voor een gerenommeerde Europese Kliniek en voor het Next Day Surgery programma dat Wellness Kliniek Belgium en Wellness Kliniek Barcelona bieden. Kwaliteit en veiligheid hebben prioriteit op kostenbesparing.

Waarom is het Next Day Surgery programma zo populair?

Wellness Kliniek heeft een internationaal cliënteel. Bekende personen - vaak uit de entertainment- of sportwereld, die publieke aandacht genieten - kiezen voor het Next Day Surgery programma van Wellness Kliniek vanwege het efficiënt omgaan met hun tijd, de hoge kwaliteit van zorg, vertrouwelijkheid, de deskundigheid van de chirurgen en de goede resultaten. Ons doel is altijd om het mooiste esthetisch resultaat te behalen in de kortst mogelijke tijd, met minimaal werkverlet.

Hoe langer genieten van de voordelige (tijdelijke) prijzen ?

Naast een goed gecoördineerde consultatie-operatie service op opeenvolgende dagen, kan je genieten van voordelige prijzen als je online een behandeling met Next Day Surgery boekt. Je betaalt geen extra kosten voor deze service!

De prijzen van de behandelingen kunnen wijzigen. Reserveer vandaag om de prijs vast te zetten. Als je een behandeling met Next Day Surgery boekt, blijft de prijs gedurende 2 maanden geldig. Binnen deze 2 maanden dien je de data voor je consultatie en ingreep vast te leggen om van het betreffende prijsaanbod te blijven genieten. Houd er rekening mee dat de plaatsen voor Next Day Surgery beperkt zijn.

Wellness Kliniek België of Wellness Kliniek Barcelona?

Next Day Surgery (kosteloos binnen 48 uur consultatie en behandeling) is zowel bij Wellness Kliniek Genk (België) als bij Wellness Kliniek Barcelona (Spanje) mogelijk. Je kiest dus zelf je voorkeurslocatie. Zo zou je een ingreep zelfs kunnen combineren met een vakantie. Geef bij je boeking aan op welke locatie je de ingreep wilt laten doen.

Belangrijk! Tips en weetjes

 • Wacht met het boeken van een vlucht, treinrit of hotel totdat je van ons een bevestiging hebt ontvangen dat je operatie door kan gaan. We sturen je binnen 5 werkdagen na de betaling van je reservatie een bevestiging van de datum.
 • Ben je geen inwoner van de Europese Gemeenschap (EU), dan heb je waarschijnlijk een visum nodig.
 • Breng een identificatiebewijs mee: een paspoort of identiteitskaart.
 • Vraag je partner, vriend of vriendin om met je mee te komen naar de kliniek. Het is belangrijk dat er iemand bij je blijft gedurende de eerste nacht na je ingreep. De ingreep kan niet uitgevoerd worden als je niet vergezeld bent door een volwassene (minstens 18 jaar).
 • Meld je op de dag van de operatie nuchter aan. Je mag niet gegeten of gedronken hebben.
 • Na de behandeling mag je 24 uur na de ingreep niet zelf rijden, zelfs niet met de fiets. Je mag bovendien ook vlak na de ingreep geen openbaar vervoer gebruiken.
 • Onze chirurgen raden aan om te stoppen met roken. Roken kan namelijk een nadelig effect op de wondgenezing hebben.

Maak een afspraak

Als je kiest voor Wellness Kliniek, kies je voor één van de grootste klinieken voor esthetische chirurgie, in Europa. Sinds 1996 hebben we al meer dan 150.000 klanten geholpen, en we zijn trots op onze goede resultaten en internationale reputatie. Laat ons weten als we je ergens mee kunnen helpen. Bel ons of maak je reservatie meteen online.

Boek online