Waardebon

Waardebon

Wil je iemand blij maken met een origineel geschenk? Koop een Waardebon voor een dierbare of voor jezelf.

Waardebonnen kopen – Bedrag naar keuze

Op zoek naar een origineel geschenk? Wie weet past een waardebon wel erg goed bij iemand die je blij wilt maken!

Bestel een Welllness Kliniek Waardebon

Wellness Kliniek waardebon bestellen

Een waardebon is een erg persoonlijk cadeau. En we snappen dat je hierbij niet vast wilt zitten aan bepaalde bedragen. We nodigen je daarom uit om contact met ons op te nemen, zodat we samen een persoonlijke voucher kunnen samenstellen. Wij helpen je graag verder, dus neem contact op en bel of mail ons.

Je kan een waardebon aanbieden aan iemand die al heeft beslist om een behandeling bij Wellness Kliniek te plannen, of je kan de waarde van een vrijblijvend consult cadeau geven. Van een verjaardag tot een cadeau voor de feestdagen of zomaar, aan jou de keus.

Waarom een waardebon cadeau geven?

Het geven van een Wellness Kliniek waardebon kan goed passen bij je partner, vrienden of familie. Weet je dat iemand van een bepaalde behandeling droomt? Dat zit je met een waardebon zeker goed. En het scheelt jou ‘stress’ in het zoeken naar het perfecte cadeau. Kies voor iets dat in de smaak valt. In sommige landen biedt het aankopen en schenken via cadeaubonnen belastingvoordelen. Je kunt jezelf tevens een waardebon cadeau doen.

Bestel een Wellness Kliniek waardebon

Voorwaarden waardebon

  • De waardebon heeft een geldigheidsduur van 1 jaar vanaf de uitgiftedatum. Uitgiftedatum en vervaldatum worden op de waardebon vermeld.
  • De waardebon kan een waarde hebben tussen 20 euro en 2000 euro.
  • Een waardebon die online besteld wordt, kan uitsluitend online betaald worden (d.w.z. geen contante betaling of overschrijving).
  • Een waardebon kan ook in de kliniek aangekocht worden (contante betaling of betaling met bankkaart).
  • De waardebon wordt per e-mail verstuurd na de betaling. De waardebon kan onmiddellijk na betaling gedownload worden.
  • De aankoop van een waardebon is definitief. De waardebon kan niet geretourneerd worden. (M.a.w.: er is geen herroepingsrecht.)
  • De waardebon is geldig op consultaties en ingrepen.
  • De waardebon kan uitsluitend in de kliniek zelf ingewisseld worden (niet online).
  • De waardebon kan uitsluitend ingewisseld worden in de kliniek waar of waarvoor hij aangekocht werd. Het adres van de kliniek wordt op de waardebon vermeld.