VIP Club voordelen

VIP Club voordelen

Ontdek hoe je gratis lid wordt van de VIP Club en exclusieve voordelen - zoals een VIP Gift ter waarde van €50 - ontvangt.

Exclusief €50 VIP Gift

VIP Gift

Wist je dat je jezelf of een vriend of vriendin kunt verwennen met een geschenk van Wellness Kliniek? Jazeker, het kan via onze VIP Club! Je wordt gratis lid en kan daarna je Wellness Kliniek VIP Gift ter waarde van €50 claimen.

Je VIP Gift verzilveren

Ben je lid van de VIP-Club en heb je reeds een behandeling geboekt? Zodra we de aanbetaling voor je behandeling hebben ontvangen, maken we voor jou een VIP Gift ter waarde van  €50 aan dat je kan verzilveren bij de betaling van het resterende bedrag. Na reservatie, blijft de prijs van behandeling en de VIP Gift geldig voor de volgende 2 maanden.

Lees de bepalingen in de voorwaarden hieronder en onze verkoopsvoorwaarden.

 • Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar tegen contant geld.
 • Geldig voor behandelingen > € 2000.
 • Geldig op alle behandelingen, met uitzondering van b***x en fillers.
 • Eén VIP Gift per behandeling, tenzij anders (schriftelijk) door ons aangegeven.
 • Geldig tot twee maanden na uitgifte, tenzij anders vermeld.

Hoe lid worden van Wellness Kliniek VIP Club?

De Wellness Kliniek VIP Club is een exclusief lidmaatschap-programma ontworpen om trouwe klanten en ambassadeurs speciale voordelen en privileges te bieden. Je kunt gratis lid worden op een van de volgende manieren. Kies zelf welke het beste bij je past of combineer!

 1. Door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.
 2. Door een hartverwarmende review te schrijven (na consult en/of behandeling) en deze te posten op een review platform zoals Google of Trustpilot.
 3. Door je ervaring te delen in een blog voor onze social club.
 4. Door een vriend of vriendin door te verwijzen voor een behandeling.
 5. Door een blog of vlog te maken en door te verwijzen (te linken) naar onze website.
 6. Door deel te nemen aan ons happy ambassador programma.
 7. Door lid te zijn of te worden van de WK vriendinnen Facebookgroep.

Hoe claim je de €50 VIP Gift van Wellness Kliniek?

Zodra je lid bent geworden van de Wellness Kliniek VIP Club via een van bovengenoemde manieren, kun je de €50 VIP Gift claimen. Laat het ons weten en ontvang een VIP Gift bij je behandeling.

 • Jaarlijks kerstcadeau: leden van onze exclusieve VIP Club kunnen 1 keer per jaar een VIP Gift van €50 claimen. Deze kun je zelf gebruiken, of weggeven aan een vriend of vriendin.
 • Vriend of vriendin doorverwijzen: Laat het ons weten wanneer je een vriend of vriendin doorverwijst voor een behandeling! Je ontvangt een VIP Gift ter waarde van €50. Deze kun je zelf gebruiken, of weggeven aan je vriend of vriendin.
 • Schrijf een blog of maak een vlog: Om VIP Gifts te verdienen met een blog of vlog, is het essentieel om boeiende en waardevolle inhoud te creëren die een specifieke doelgroep aanspreekt, en om een sterke online aanwezigheid en volgersbasis te hebben. Daarnaast is het belangrijk om exclusieve content aan te bieden aan je publiek. Interesse? Neem contact met ons op.
 • Word onze ambassadeur: Het happy ambassador programma is een exclusieve mogelijkheid voor mensen die een operatie in de Wellness Kliniek hebben ondergaan of willen ondergaan en die hun ervaring willen delen met hun community.

Contacteer ons en claim je VIP Gift

Voordelen van de Wellness Kliniek VIP Club

Naast de €50 VIP Gift (bij behandelingen), heeft de exclusieve Wellness Kliniek VIP Club nog andere voordelen voor je in petto:

 • Prioriteit bij wachtlijsten: Prioriteit bij het boeken van afspraken of behandelingen met topdeskundigen in de kliniek.
 • Gratis upgrade naar privékamer: Ben je lid van de VIP Club? Laat het ons weten bij het reserveren van je behandeling. Wij upgraden je gratis naar een privékamer, indien beschikbaar.
 • Vroege toegang tot nieuwe diensten: VIP leden krijgen vaak als eerste toegang tot nieuwe behandelingen of producten die de kliniek introduceert.
 • Exclusieve evenementen: Uitnodigingen voor speciale evenementen, zoals open dagen, workshops, of informatiesessies over nieuwe technologieën en behandelingen bij de Wellness Kliniek Belgium of bij Wellness Kliniek Barcelona.

Het is belangrijk om te onthouden dat de specifieke voordelen kunnen variëren, en het is altijd een goed idee om rechtstreeks bij de kliniek te informeren naar de details van je Exclusieve VIP lidmaatschap bij Wellness Kliniek Belgium of Barcelona.