Financiering

Financiering

Meer informatie over de betaalopties.

De prijzen van de Wellness Kliniek zijn concurrerend en transparant. Er zijn geen verborgen kosten.

Als je toch graag een lening neemt voor je cosmetische chirurgie, raden we je aan je bank te contacteren. We weten uit ervaring dat zij leningen met de beste voorwaarden kunnen geven. 

Heb je verder nog vragen over je betaling of de kosten? Neem dan contact met ons op.

Kan mijn ingreep vergoed worden?

Overweeg je plastische chirurgie of esthetische tandheelkunde, dan wil je natuurlijk weten of de ingreep wordt vergoed:
In uitzonderlijke gevallen komen patiënten in aanmerking voor volledige vergoeding of terugbetaling door hun ziektekostenverzekeraar. Soms krijgen patiënten een gedeeltelijke vergoeding of moeten ze eerst een akkoord of machtiging aanvragen bij hun verzekeraar.

De meeste behandelingen, vooral esthetische behandelingen, worden helaas zelden vergoed. Heb je een aanvullende zorgverzekering, dan kom je misschien wel in aanmerking voor vergoeding. Ben je in Nederland en/of privé verzekerd, raadpleeg dan eerst je polisvoorwaarden.

Functionele last?

De meeste ziektekostenverzekeraars voorzien in theorie een terugbetaling voor een aantal ingrepen welke naast een esthetisch aspect ook functionele last veroorzaken. Terugbetaling kan dan ook enkel geschieden indien er effectief functionele last bestaat. Hiervoor moet je eerst goedkeuring vragen aan de adviserend geneesheer, de controle arts, van je  verzekeraar.

Contacteer je zorgverzekeraar

De arts zal je tijdens het intake consult inlichten over de kosten van je behandeling. Indien je denkt in aanmerking te komen voor vergoeding door je verzekeraar, kan je daarna het beste zelf contact opnemen met je zorgverzekeraar. 

Veelgestelde vragen

Moet ik een aanbetaling betalen om een ​​operatie te boeken?
Ja. Uw procedure kan pas ingepland worden nadat wij uw aanbetaling hebben ontvangen. De reserveringskosten worden in mindering gebracht op het totaalbedrag van de procedure.
Kan ik mijn operatie contant betalen?
Ja. Na het consult kunt u direct boeken door contant te betalen. Houd er rekening mee dat! Als gevolg van de Belgische wetgeving kunnen we bij uw boeking slechts 10% van het totale bedrag van de procedure in contanten aanvaarden als de totale kostprijs van de procedure hoger is dan 2.999 euro inclusief btw.
Kan ik betalen via overschrijving?
Ja. Na het consult of telefonisch kunnen we een datum voor uw operatie voorstellen. Houd er rekening mee dat! Houd er rekening mee dat het soms enkele dagen kan duren voordat betalingen via bankoverschrijving zijn geregistreerd en dat de door u gewenste datum voor uw procedure in de tussentijd mogelijk niet meer beschikbaar is. Ons schema loopt snel vol. We kunnen pas een boeking inplannen nadat we de betaling hebben ontvangen.
Kan ik betalen in termijnen?
Ja. Zodra uw aanbetaling gedaan is, kan u de rest in termijnen betalen. De operatie kan wel pas plaatsvinden als het hele bedrag betaald is.