Financiering

Financiering

Als u overweegt om cosmetische chirurgie of esthetische tandheelkunde te ondergaan, wilt u natuurlijk van tevoren zoveel mogelijk informatie inwinnen, inclusief de kosten en betalingsmogelijkheden.

De prijzen van de Wellness Kliniek zijn concurrerend en transparant. Er zijn geen verborgen kosten.

Veel van onze klanten willen liever de kosten van een cosmetische behandeling(en) niet in één keer betalen. Cosmetic Finance biedt je de mogelijkheid om je cosmetische behandeling(en) in termijnen te betalen. Dit betekent dat je de kosten van de behandeling in kleinere delen kan aflossen en gespreid over een voor jou wenselijke periode. Je hoeft dus niet langer te sparen of te wachten om je wens in vervulling te laten gaan.

Cosmetic Finance heeft al vele jaren ervaring met het financieren van cosmetische ingrepen. Zowel via aangesloten praktijken als rechtstreeks voor de consument. Met een lening via Cosmetic Finance wordt de mogelijkheid geboden om niet eerst lang te hoeven sparen om de rekening van de kliniek te kunnen betalen, waardoor een lang gekoesterde wens op korte termijn nu ineens wel te realiseren is.

Wil je jouw behandeling bij de Wellness Kliniek op een snelle, comfortabele en veilige manier financieren? Je kan nu bij ons je ingreep financieren!

Door op de volgende knop te klikken kan je de afbetaling kiezen die het beste bij je past:

Ik wil mijn krediet verwerken

Je kunt altijd contact met ons opnemen als je twijfels hebt, wij staan tot je beschikking!

Cosmetische financiering

Cosmetic Finance - Financiering van je plastische chirurgie

Zoveel tevreden klanten gingen je al voor; maak je cosmetische droom waar.

Doe nu mee en ontdek de betaalmethoden die bij je passen.

Veelgestelde vragen

Moet ik een aanbetaling betalen om een ​​operatie te boeken?
Ja. Uw procedure kan pas ingepland worden nadat wij uw aanbetaling hebben ontvangen. De reserveringskosten worden in mindering gebracht op het totaalbedrag van de procedure.
Kan ik mijn operatie contant betalen?
Ja. Na het consult kunt u direct boeken door contant te betalen. Houd er rekening mee dat! Als gevolg van de Belgische wetgeving kunnen we bij uw boeking slechts 10% van het totale bedrag van de procedure in contanten aanvaarden als de totale kostprijs van de procedure hoger is dan 2.999 euro inclusief btw.
Kan ik betalen via overschrijving?
Ja. Na het consult of telefonisch kunnen we een datum voor uw operatie voorstellen. Houd er rekening mee dat! Houd er rekening mee dat het soms enkele dagen kan duren voordat betalingen via bankoverschrijving zijn geregistreerd en dat de door u gewenste datum voor uw procedure in de tussentijd mogelijk niet meer beschikbaar is. Ons schema loopt snel vol. We kunnen pas een boeking inplannen nadat we de betaling hebben ontvangen.
Kan ik betalen in termijnen?
Ja. Zodra uw aanbetaling gedaan is, kan u de rest in termijnen betalen. De operatie kan wel pas plaatsvinden als het hele bedrag betaald is.