Financiering

Financiering

Op deze pagina informeren we je over de opties van financiering voor je cosmetische procedure. Wil je de kosten van de cosmetische behandeling(en) niet in één keer betalen? Via Cosmetisch Finance kun je in termijnen betalen. Je hoeft dan niet langer te sparen of te wachten om je wens in vervulling te laten gaan.

Geld lenen kost geld waarschuwing!

Let op! Wij zijn geen kredietorganisatie. Geld lenen kan bij een bank of een andere kredietorganisatie zoals Cosmetic Finance. Deze laatste specialiseert zich in kredietverlening voor cosmetische behandelingen. Wij werken niet samen met kredietverleners en hebben geen commercieel engagement met banken of andere kredietverleners. Laat je door kredietverleners altijd goed informeren over de rente en de kosten, want geld lenen kost geld.

Financiering via Cosmetic Finance

Cosmetic Finance is een verstrekker van cosmetische en medische financieringen. Zo kun je de behandeling in termijnen betalen. Hierbij los je de kosten van de behandeling in kleinere delen af. De aflossingstermijn kun je deels zelf bepalen. Je kunt de wenselijke periode aangeven tijdens je persoonlijke en vrijblijvende aanvraag. Cosmetic Finance heeft daarbij aangegeven de volgende werkwijze te hanteren.

 • Vul het formulier in op de website van Cosmetic Finance.
 • Je krijgt binnen maximaal 48 uur antwoord (goedkeuring of advies).
 • Heb je akkoord en spreken de voorwaarden je aan, zet dan je handtekening.
 • Het geld wordt op je eigen bankrekening gestort.
 • Je zet dit geld door naar Wellness Kliniek voor het betalen van je behandeling.
 • Maandelijks los je het afgesproken bedrag af bij Cosmetic Finance.
 • Indien wenselijk kun je tussentijds boetevrij extra aflossen.

Alleen mogelijk voor inwoners van België en Nederland.
Verander je land/taal in ons menu voor financieringsopties in overige landen.

Schitter dit jaar zoals je wilt!

Kun je niet wachten om die cosmetische ingreep uit te laten voeren waar je van droomt? Doe een vrijblijvende aanvraag voor financiering via Cosmetic Finance of lees hieronder verder voor meer informatie, veelgestelde vragen en overige financieringsopties. Houd er rekening mee dat geld lenen altijd geld kost. Denk dus goed over na over de keuze voor externe financiering, of dit wel of niet bij je past.

De transparante, huidige tarieven van de behandelingen bij Wellness Kliniek vind je in ons overzicht plastische chirurgie prijzen.

Plastische chirurgie prijzen

Cosmetische financiering

 • Financiering op maat
 • Geen kleine lettertjes en papierwerk
 • Snel antwoord
 • Optimale service gegarandeerd

Zoveel tevreden klanten gingen je al voor; maak je cosmetische droom waar.

Doe nu mee en ontdek de betaalmethoden die bij je passen.

Opgelet:

Veelgestelde vragen over financiering

Wat zijn de Cosmetic Finance ervaringen?

Cosmetic Finance heeft al vele jaren ervaring met het financieren van cosmetische ingrepen en plastische chirurgie. Uit Cosmetic Finance ervaringen van onze patiënten blijkt dat zij erg tevreden zijn met deze manier van financiering. Het werkt eenvoudig, de looptijd is flexibel, de rente vaak relatief laag en je mag tevens vervroegd aflossen zo vaak je wilt. Hierdoor ga je minder rente betalen, zonder dat je -in tegenstelling tot veel banken- een aflosboete moet betalen. Let op, geld lenen kost altijd geld.

Is Cosmetic Finance de enige kredietverstrekker voor cosmetische ingrepen?

Nee, zeker niet. Je kunt ingrepen op tal van manieren financieren, bijvoorbeeld middels een lening via je eigen bank, een externe verstrekker of een persoonlijke lening. Wij noemen Cosmetic Finance ter informatie als voorbeeld en suggestie, omdat deze partij zich specifiek op chirurgische ingrepen richt, waardoor de kans groot is om een lening te kunnen krijgen.

Is het slim om geld te lenen voor een cosmetische ingreep?

Geld lenen kost geld, je dient er rente over te betalen. Het is daarom belangrijk om goed na te denken of een lening bij je past. Als alternatief kun je kiezen voor sparen. Je kunt zelf maandelijks een bedrag opzijzetten, of een spaarpotje aanleggen via de Wellness Kliniek. Je moet dan de ingreep nog even uitstellen, maar betaalt in ieder geval geen rente.

Moet ik een aanbetaling doen om een operatie te boeken?

Ja, je betaalt een aanbetaling en daarna plannen we de behandeling in. Deze aanbetaling wordt uiteraard in mindering gebracht op het totaalbedrag van de procedure.

Kan ik mijn operatie contant betalen?

Ja, in de meeste gevallen wel. Zo kun je na het consult direct de ingreep boeken door deze in contanten te betalen. De Belgische wetgeving schrijft echter voor dat we bij een procedure van meer dan €2999 (inclusief btw) slechts 10% van het totale bedrag in contanten mogen aanvaarden. In dat geval is contant betalen deels mogelijk.

In Spanje mag een inwoner van Spanje tot 1000 euro in contanten betalen, en een niet-inwoner tot 10.000 euro.

Kan ik betalen via overschrijving?

Ja, dat kan. Je kan de betaling doen via overschrijving en zodra we het geld hebben ontvangen staat de afgesproken operatiedatum vast. Indien we het geld later binnenkrijgen dan besproken is het mogelijk dat de eerder gekozen behandeldatum niet meer beschikbaar is. In dat geval kunnen we een nieuwe datum overleggen.

Kan ik betalen in termijnen?

Ja, dit kan bij iedere cosmetische behandeling in de kliniek. Zodra de aanbetaling gedaan is, kun je de rest in termijnen betalen. De ingreep vindt plaats nadat het hele bedrag betaald is.

Kan ik mijn borstvergroting in termijnen betalen?

De meest gekozen ingrepen voor betaling in termijnen zijn borstvergroting en neuscorrectie. Wil je rente voorkomen, en je borstvergroting in termijnen betalen, dan kun je bij Wellness Kliniek een spaarpot aanleggen. Maandelijks plaats je hier een bedrag naar keuze in. Zodra je de kosten voor de ingreep bij elkaar hebt, krijg je van ons een oproep. Je kan ook opteren voor een lening, zoals bij het bovengenoemde Cosmetic Finance.