Wij kiezen bewust voor transparantie in onze prijszetting. Hieronder vind je meer informatie over de koste van de gewenste behandeling.

Consultatie
Consult Hals Lift 60
Consult Hals Lift - Online geboekt 30
Halslift
Halslift Deep SMAS 4395
Mini halslift | Platysma 2150
Toeslagen
Overnachting in privékamer 250

Toon prijzen in  

Betalingen aan de Wellness Kliniek zijn steeds in Euro. De weergave in een andere munteenheid is louter ter informatie en onderhevig aan koersschommelingen t.o.v. de Euro.

Prijzen zijn geldig tot 30/09/2023. Alle prijzen zijn BTW inclusief.

Wat kost een halscorrectie?

Heb je last van veel loshangend vel rond de nek, een dubbele kin, kalkoensnek of andere perikelen die ervoor zorgen dat je niet tevreden bent over je hals? Dan is een halscorrectie mogelijk voor jou een goede oplossing. Bij Wellness Kliniek streven we naar transparantie in onze prijsbezetting en daarom vind je de actuele tarieven op deze pagina.

Kosten halscorrectie bij Wellness Kliniek

Hierboven in de tarievenlijst kun je zien dat de halscorrectie prijs afhankelijk is van de gekozen ingreep. Optioneel is het mogelijk om een overnachting in een privékamer bij te boeken. Daarnaast mag je bij ons uiteraard de juiste nazorg verwachten.

Welke soort halscorrectie past bij mij?

Wellicht is het lastig om te weten welke prijs voor een halscorrectie je moet aanhouden, omdat je niet weet welk type halslift het beste bij je past. Dat is een keuze die je gelukkig niet zelf hoeft te maken, want tijdens een vrijblijvend consult kijkt de arts op welke manier de ingreep bij jou het beste uitgevoerd kan worden.

Uiteraard houden we hierbij ook je wensen in acht en kijken we daarnaast naar de mogelijkheden en geschiktheid van je weefsel. Er zijn namelijk een aantal factoren die invloed hebben op de effectiviteit van bepaalde technieken. Sowieso is het belangrijk dat je algehele gezondheid in orde is om deze operatie te kunnen ondergaan.

Uitleg halscorrectie soorten

Om je alvast op weg te helpen geven we je al wel vast wat meer informatie over het verschil tussen de mini halslift en halslift Deep SMAS.

  • Mini halslift: dit staat ook bekend als een correctie van de halsspieren (platysmaplasty). Dit biedt uitkomst als er twee verticale plooien van de kin naar het sleutelbeen lopen. Het voorste deel van de hals is gaan doorhangen. De platysmaspieren kunnen samengetrokken worden waardoor plooien verdwijnen. Huid verwijderen is niet nodig.
  • Halslift Deep SMAS: de afkorting SMAS staat voor Superficial Musculo System en dat is een weefsellaag die verbonden is met spieren in de hals. Als dit weefsel en spieren strak aan de huid trekken door gewicht dan zorgt dat ervoor dat de huid op de hals slapper wordt. Het straktrekken van de spieren wordt dan gecombineerd met het verwijderen van overtollige huid voor een optimaal corrigerend effect.

Bij voorkeur wordt er gekozen voor de mini halslift, we zullen dus geen grotere operatie uitvoeren (huid verwijderen) indien dit niet wenselijk is voor het beste resultaat. Soms zal alleen liposuctie bij de kin ook voldoende zijn voor een mooi resultaat. Een ingreep aan de hals/kin is écht maatwerk, dus laat je goed persoonlijk informeren in de Wellness Kliniek.

Transparante halscorrectie prijs

Wij Wellness Kliniek houden we ervan om esthetische chirurgie voor iedereen toegankelijk te maken, zonder in te leveren op kwaliteit. Daarom zetten we in op de beste chirurgen die opereren met een zo kort mogelijke operatietijd en zo min mogelijk incisie. Dat is beter voor het herstel en zorgt er ook voor dat littekens niet tot nauwelijks zichtbaar zijn. Bekijk hier halscorrectie voor en na foto’s om alvast een beeld te krijgen van haalbare resultaten.

Vrijblijvend consult halscorrectie bij Wellness Kliniek

We nodigen je van harte uit om contact met ons op te nemen als je interesse hebt om de hals (terug) te krijgen waar je van droomt. Stel al je prangende vragen, win informatie in en overleg met de arts wat een halscorrectie voor jou kan betekenen, alvorens je de daadwerkelijke knoop doorhakt om de ingreep te ondergaan. Een consultatie is vrijblijvend, dus neem nu contact met ons op of plan een datum via ons online boekingssysteem.

Lees meer over "Halscorrectie"

Online reserveren

Reserveer je afspraak 24/7 met onze online reservatietool en ontvang zo 50% korting op je consultatie. Het is ook mogelijk om een e-consult (teleconsult) te boeken.

All Inclusive

Onze prijzen zijn all-inclusive: opname, medische kosten, verdoving en alle nazorg volgens de procedure.

Garantie

Wij bieden u een gratis procedure aan indien er zich problemen voordien binnen 1 jaar na de originele operatie. Elke bijkomende intake consultatie bieden wij gratis aan.

Boek je consult met 50% korting

Boek ONLINE  en geniet van 50% korting op je consult met de chirurg.

Maak een afspraak

Lees alle beoordelingen