Wij kiezen bewust voor transparantie in onze prijszetting. Wat kost een halslift? Een overzicht van de kosten voor een halslift, halscorrectie of halsliposuctie vind je in de prijstabel.

Bij Wellness Kliniek zijn de kosten altijd alles-inclusief, ook de btw. Je vindt de halslift prijzen, zoals Liposuctie hals, Mini-halslift, MACS-halslift en Deep Plane halslift met SMAS-halscorrectie, in de tarievenlijst. De MACS-halslift en de Deep Plane halscorrectie worden meestal gecombineerd met een facelift.

Consultatie
Consult Halslift 60
Consult Halslift - Online geboekt 30
Halslift
Liposculptuur van de hals 1295
Mini halslift 2150
MACS halslift 3800
Deep Plane - SMAS halslift 4395
Toeslagen
Overnachting in privékamer 250

Toon prijzen in  

Betalingen aan de Wellness Kliniek zijn steeds in Euro. De weergave in een andere munteenheid is louter ter informatie en onderhevig aan koersschommelingen t.o.v. de Euro. Lees de volledige verkoopsvoorwaarden.

Prijzen zijn geldig tot 30/06/2024. Alle prijzen zijn BTW inclusief.

Wat kost een halscorrectie?

Bij Wellness Kliniek streven we naar transparantie in onze prijsbezetting en daarom vind je de actuele prijzen voor halscorrectie op deze pagina. De halslift kosten zijn inclusief voorzorg, nazorg, verdoving en btw. Een halscorrectie is een goede keuze als je bijvoorbeeld last hebt van slappe huid of los vel in je hals of te veel vet hebt onder je kin. Een dubbele kin of kalkoennek kunnen ook een goede reden zijn voor een halscorrectie.

Kosten halslift / halscorrectie bij Wellness Kliniek

Hierboven in de tarievenlijst kun je zien dat de halscorrectie prijs afhankelijk is van de gekozen ingreep. Natuurlijk wil je weten welke behandeling het best bij je past. We nodigen je uit om een vrijblijvend consult te boeken.  Hier komen je wensen en de mogelijkheden aan bod. We geven je tevens de halslift prijs op basis van de passende ingreep. Alvast meer weten over de ingreep? Lees dan verder over de halslift.

Toon alle foto's

Soorten halslift kosten: welke optie past bij mij?

De ene hals is de andere niet en een halslift is dan ook echt maatwerk. In de basis delen we de halslift soorten op in de volgende 4 opties. Hierbij is de liposuctie hals prijs en de mini halslift prijs lager, omdat deze ingrepen minder intensief zijn dan de MACS-halslift en de Deep Plane met SMAS-halslift.

  • Liposculptuur van de hals: Transformeer je silhouette met halsliposuctie: laat het vetkussentjes onder je kin weghalen voor een strakkere contour van je gezicht. Met liposuctie wordt het vet verwijderd in je hals of je onderkin. Halsliposuctie staat ook bekend als de niet-chirurgische halscorrectie.
  • Mini halslift: dit staat ook bekend als een correctie van de halsspieren (platysmaplasty). Deze behandeling biedt uitkomst als er twee verticale plooien van je kin naar het sleutelbeen lopen. Dit komt omdat, naarmate je ouder wordt, de platsysma spieren verslappen en zichtbaar worden als twee verticale banden in de hals. Tijdens een platysmaplasty worden de spieren weer strakker gemaakt om een gladder, meer getonifieerd halsprofiel te creëren. Huid verwijderen is niet nodig.
  • MACS-halslift: Als je matige huidverslapping in de onderste gezichtshelft en in je hals hebt, kan een MACS-lift de beste oplossing zijn om dit te corrigeren.  De MACS-lift staat bekend om het leveren van een natuurlijk ogend resultaat, door de verticale liftingstechniek.  Je krijgt er een jeugdiger en strakker uiterlijk mee. Een MACS halslift wordt meestal gecombineerd met een facelift,
  • Halslift Deep Plane met SMAS-correctie: Deze procedure is zeer geschikt als je hals aanzienlijke tekenen van veroudering vertoont en je op zoek bent naar een uitgebreide verbetering met langdurig resultaat. Dit soort halslift wordt meestal gecombineerd met een facelift.  De afkorting SMAS staat voor Superficial Musculo-Aponeurotic System. De SMAS is een weefsel laag die verbonden is met de spieren in je hals. Het strakker maken van de SMAS wordt gecombineerd met het corrigeren van de diepere weefsellagen en het verwijderen van overtollige huid. Dit soort facelift is je beste garantie voor een optimaal corrigerend effect.

Weer prettig in je vel met een halscorrectie!

Ontdek betaalbare opties voor een halscorrectie. Vergelijk de kwaliteit en de kosten van verschillende klinieken om de beste prijs-kwaliteitverhouding voor je halscorrectie te vinden. Investeer slim in je uiterlijk. Zoek de beste prijzen of de laagste prijzen, maar hou altijd rekening met de kwaliteit. Een officieel, internationaal erkend kwaliteitslabel is de beste garantie dat je in deskundige handen bent. Vergelijk prijzen plastische chirurgie en lees ervaringen om de meest betaalbare en kwalitatieve halscorrectie opties te ontdekken.

Halscorrectie prijs België: Next Day Surgery

Wellness Kliniek ontvangt patiënten van over heel de wereld. We bieden daarom optioneel en volledig GRATIS Next Day Surgery Service aan. Dit betekent dat het consult en de ingreep op twee opvolgende dagen plaatsvinden, zodat klanten reistijd en kosten besparen.

Goedkope halslift prijzen met ISO 9001 kwaliteit. Op zoek naar een goedkope halslift of betaalbare halscorrectie zonder in te leveren op kwaliteit? Vergelijk beoordelingen, bekijk voor- en na foto’s hals en controleer de kwaliteit van de chirurgen en de kliniek om de beste prijs-kwaliteitsverhouding voor een halslift te vinden.

Bij Wellness Kliniek houden we ervan om esthetische chirurgie voor iedereen toegankelijk te maken, zonder in te leveren op kwaliteit. Daarom zetten we in op de beste chirurgen die we internationaal selecteren. Wellness Kliniek biedt ISO 9001 kwaliteitsgarantie en staat al meer dan 25 jaar bovenaan de lijst van de topklinieken in Europa. Niet voor niets won de kliniek al jaren op rij de WhatClinic Award voor uitstekende patiënten ervaringen.  

Halslift kosten op afbetaling

Wil je de kosten van een halslift liever in delen betalen? Bij Wellness Kliniek maak je kosteloos een eigen spaarpot aan, waar je maandelijks een bedrag (naar keuze) in kunt storten. Zodra je de halscorrectie prijs bij elkaar hebt gespaard, ontvang je van ons een oproep

Vrijblijvend consult halscorrectie bij Wellness Kliniek

We nodigen je van harte uit om contact met ons op te nemen als je interesse hebt in plastische chirurgie.  Stel al je vragen, win informatie in, en overleg met de arts wat een halscorrectie voor jou kan betekenen, alvorens je de daadwerkelijke knoop doorhakt om de ingreep te ondergaan. Een consultatie is vrijblijvend, dus neem nu contact met ons op of plan een datum via ons online boekingssysteem.

Online reserveren

Reserveer je afspraak 24/7 met onze online reservatietool en ontvang zo 50% korting op je consultatie. Het is ook mogelijk om een e-consult (teleconsult) te boeken.

Maak een afspraak

All Inclusive

Onze prijzen zijn all-inclusive: opname, medische kosten, verdoving en alle nazorg volgens de procedure.

Meer info...

Garantie

Wij bieden u een gratis procedure aan indien er zich problemen voordien binnen 1 jaar na de originele operatie. Elke bijkomende intake consultatie bieden wij gratis aan.

Meer info...

Reserveer nu je afspraak via onze online reservatietool.

Consultatie online of op locatie.
Of bel ons!

Maak een afspraak

Lees alle beoordelingen