Mooi geprononceerde of geaccentueerde jukbeenderen krijg je soms enkel met een implantaat. Hierdoor worden je jukbeenderen als het ware gelift om het gewenste resultaat te bereiken. 

Prijs: 4295

Jukbeenvergroting: details

  • Operatie: 45 minuten
  • Lichte slaapverdoving of volledige verdoving
  • Incisie: 3 cm
  • Geen overnachting nodig
  • Recovery: 7 dagen
  • Geen verbanden

Voor wie is een jukbeenvergroting geschikt?

Als je geprononceerde jukbeenderen wil, is filling of lipofilling misschien niet voldoende. Een jukbeenvergroting met implantaten is in dat geval ook een optie. 

Jukbeenvergroting: de ingreep

Deze implantaten kunnen ingevoegd worden onder lokale verdoving, maar meestal kiezen patiënten voor intraveneuze verdoving. De ingreep duurt 1 tot 2 uur. In principe is volledige verdoving niet nodig. De chirurg plaatst de implantaten via de binnenkant van je ogen of je mond, zodat er geen litteken zichtbaar is op je gezicht. 

Wat mag je verwachten?

Het definitieve resultaat is zichtbaar na enkele weken wanneer de zwelling en kneuzing verdwenen zijn. Na een jukbeenvergroting met implantaten zie je geen littekens. De resultaten zijn permanent, maar als dat nodig of gewenst zou zijn, kunnen de implantaten wel weer verwijderd worden. 

Stap voor stapStap voor stap

Toon alle foto's

Waarom Wellness Kliniek kiezen?

Gemakkelijk reserveren & plannen

Bij de Wellness Kliniek kan je al je afspraken, consulten, behandelingen en operaties online boeken. Zo kies je de datum die het beste bij je past. De stappen zijn gemakkelijk te volgen en de Intelligent Wizard zorgt ervoor dat je de arts-specialist krijgt met de meeste expertise met betrekking tot jouw behandeling.

Meer info...

Top chirurgen

Met ons team van esthetisch chirurgen ben je in de meest ervaren handen. We verzorgen je bij elke stap van de weg: vanaf de intake tot en met de nazorg.

Als je op zoek bent naar een plastisch chirurg, is toch enkel de beste plastisch chirurg goed genoeg?

Meer info...

Excellente service

We zorgen ervoor dat veiligheid, expertise en patiënttevredenheid centraal staan ​​in wat we doen.

Wij vinden het voor jou uiterst belangrijk om de risico's en de verwachte resultaten zo goed mogelijk in balans te kunnen houden. Daarom heb je altijd recht op gratis pre-operatieve consulten.

Meer info...

Veelgestelde vragen

Laat deze behandeling littekens achter?
De chirurg implanteert de jukbeenprothese (implantaat) via de binnenkant van het oog of de binnenkant van de mond, zodat er geen spoor van enig litteken aan de buitenkant van het gezicht te zien is.