Haartransplantatie voor mannen

Haartransplantatie

Haarverlies leidt dikwijls tot frustratie en een gebrek aan zelfvertrouwen. Gelukkig is er wel een oplossing. In de Wellness Kliniek zijn we onder meer gespecialiseerd in Follicular Unit Extraction of FUE. Dit is een weinig invasieve haartransplantatie.

Prijs: 2000

Haartransplantatie: details

  • Operatie: 4 - 8 u.
  • Lokale verdoving
  • Zeer kleine incisies
  • Geen overnachting nodig
  • Recovery: enkele dagen

Voor wie is een haartransplantatie geschikt?

Tijdens de consultatie bekijkt de arts aan de hand van verschillende factoren of je een geschikte kandidaat bent voor deze behandeling. Als je in goede gezondheid verkeert en lijdt aan beginnend tot ernstig haarverlies, kom je in principe in aanmerking. Wil je meer weten over haartransplantatie bij mannen? Neem dan contact op met ons team in de Wellness Kliniek.

FUE-haartransplantatie: de ingreep

Follicular Unit Extraction of FUE is een weinig invasieve ingreep om haar te transplanteren. De haarzakjes worden verplaatst van een donorzone naar de plek waar je meer haar wilt. Met een zeer fijne priem nemen we per keer een follikel uit de donorzone. De grootte van de naald wordt gekozen op maat van jouw huid en haar. Elke keer nemen we zo 1 tot 4 haren. 

De haartransplantaten worden vervolgens behandeld, afgekoeld en tijdelijk bewaard tot het tijd is om ze in de 'ontvangstzone' te plaatsen. Met zeer kleine incisies implanteren we dan de individuele haarfollikels.

Wat mag je verwachten?

De zone waar we haarfollikels verwijderd hebben, geneest al na enkele dagen. De nieuwe getransplanteerde haarzakjes vallen uit gedurende de eerste twee maanden na de ingreep. Ze groeien echter terug na 4 à 5 maanden en blijven zich ontwikkelen de eerste 12 tot 14 maanden. De getransplanteerde haren kan je dan niet meer onderscheiden van de rest van je haardos.

Stap voor stapStap voor stap

Waarom Wellness Kliniek kiezen?

Top chirurgen

Met ons team van esthetisch chirurgen ben je in de meest ervaren handen. We verzorgen je bij elke stap van de weg: vanaf de intake tot en met de nazorg.

Als je op zoek bent naar een plastisch chirurg, is toch enkel de beste plastisch chirurg goed genoeg?

Meer info...

Gemakkelijk reserveren & plannen

Bij de Wellness Kliniek kan je al je afspraken, consulten, behandelingen en operaties online boeken. Zo kies je de datum die het beste bij je past. De stappen zijn gemakkelijk te volgen en de Intelligent Wizard zorgt ervoor dat je de arts-specialist krijgt met de meeste expertise met betrekking tot jouw behandeling.

Meer info...

Kwaliteitsgarantie

Kwaliteit van zorg centraal in de Wellness Kliniek. Bij ons krijgt u de garantie dat er topkwaliteit geleverd wordt. Dit is belangrijk, zowel voor, tijdens als na uw behandeling. De Wellness Kliniek hanteert daarom een formeel kwaliteitssysteem. Onze medische procedures en infrastructuur zijn bekroond met kwaliteitscertificaten.

Meer info...

Lees alle beoordelingen

Veelgestelde vragen

Is een haartransplantatie alleen voor mannen?
Haaruitval kan zowel mannen als vrouwen treffen. Hoewel FUE-haartransplantatie populairder is bij mannen, is het ook een methode die veel wordt gebruikt voor vrouwen die last hebben van haarverlies bij mannen.
Hoe lang duurt het voordat het haar groeit na een haartransplantatie?
De nieuw getransplanteerde grafts vallen binnen de eerste twee maanden na de operatie uit als gevolg van het trauma van de transplantatie. Ze zullen echter na ongeveer 4-5 maanden weer opleven en opnieuw groeien. De getransplanteerde haren zullen zich in de 12 - 14 maanden na de operatie verder ontwikkelen. Daarna kan het pas getransplanteerde haar niet meer van het andere haar worden onderscheiden en zal het dezelfde rust- en groeicycli doormaken als al het andere haar.