Prominente tepels of opgezwollen tepelhoven, heel wat mannen schamen zich ervoor. Tepelcorrectie bij mannen is echter een veel uitgevoerde ingreep in de Wellness Kliniek. Onze chirurgen verkleinen de tepels of passen de vorm aan om ze aantrekkelijker te maken. Het is een kleine ingreep maar eentje met een positief effect op het zelfvertrouwen. 

Vanaf € 2000
Bekijk alle prijzen

Tepelcorrectie: details

  • Operatie: 30 min.
  • Lokale verdoving
  • Incisie: 4 mm
  • Geen overnachting nodig
  • Recovery: 1 dag
  • Verbanden op de tepels

Hulp nodig? Een medewerker belt u graag op!

Voor wie is een tepelcorrectie geschikt?

Heb je grote of hangende tepels? Dan is deze ingreep ideaal voor jou. Verder moet je in goede gezondheid verkeren en je bloeddruk moet in orde zijn. Als je rookt, kan je het beste voor de ingreep stoppen. 

Tepelcorrectie: de ingreep

Het is van belang de tepel (het uitstekende gedeelte) en de tepelhof (de donkere huid rond de tepel) te onderscheiden. Bij tepelcorrectie verkleinen we de tepel. Het is daarnaast ook mogelijk om de tepelhof kleiner te maken. Dikwijls combineren we deze ingrepen in één operatie.

Tepelcorrectie neemt gewoonlijk een uur in beslag en wordt uitgevoerd onder lokale verdoving. De chirurg maakt discrete incisies op de tepel of de tepelhof. Eventueel wordt een deel van de tepel verwijderd. Onze chirurgen bespreken vooraf tot in detail wat de ingreep in jouw geval inhoudt.

Wat mag je verwachten?

De herstelperiode na een tepelcorrectie is erg kort. De meeste patiënten ervaren geen kneuzing, erg weinig zwelling en amper extra gevoeligheid op de plek van de incisie. De meeste mannen gaan de dag daarna alweer werken.

Stap voor stap

Onze troeven

Top chirurgen

Met ons team van esthetisch chirurgen ben je in de meest ervaren handen. We verzorgen je bij elke stap van de weg: vanaf de intake tot en met de nazorg.

Als je op zoek bent naar een plastisch chirurg, is toch enkel de beste plastisch chirurg goed genoeg?

Veelgestelde vragen

Zijn er littekens na de operatie?
Gelukkig zijn er bij de meeste gynaecomastie-operaties minimale littekens rond de tepelhof - op die manier hoeft niemand ooit te weten dat je de operatie hebt ondergaan. Gynaecomastie-chirurgie is een veilige, gemakkelijke en effectieve manier om mannen te helpen overtollig borstweefsel kwijt te raken.

Bekijk alle veelgestelde vragen