Wil je graag de resultaten zien van een tepelcorrectie bij mannen? We tonen je graag de resultaten in onze kliniek met de tepelcorrectie man voor en na foto’s op deze pagina.

Voor Voor
Na Na
Voor Voor
Na Na
Voor Voor
Na Na

Tepelcorrectie mannen voor en na

Zijn je borsten of tepels zichtbaar in je t-shirt en vind je dat niet prettig? Niet iedere man is tevreden over de vorm of grootte van zijn tepels. Gelukkig biedt een esthetische tepelcorrectie operatie voor mannen uitkomst. We tonen je op deze pagina graag foto’s voor en na tepelcorrectie bij mannen, zodat je weet wat je kunt verwachten van plastische chirurgie.

Dames kunnen terecht op onze pagina met tepelcorrectie voor en na foto’s voor vrouwen.

Welke tepelcorrectie voor mannen is mogelijk?

Wist je dat tepelcorrectie in de top 5 van de meest voorkomende plastische chirurgie voor mannen staat? Ben jij op zoek naar de beste plastisch chirurg voor een operatie van je tepels, laat je dan goed informeren. Iedere man kan een andere reden hebben om te kiezen voor correctie van zijn tepels.

  • Tepels die uitpuilen of uitsteken
  • Ingetrokken tepels
  • Misvormde of ongelijke tepels
  • Een te groot tepelhof
  • Opgezwollen tepels

Beste kliniek voor tepelcorrectie man resultaten

Voor een esthetische correctie van je tepels kies je natuurlijk voor een deskundig chirurg en een kliniek met een officieel kwaliteitslabel. Wellness Kliniek ontving de WhatClinic award voor de beste kliniek met uitstekende ervaringen. Dit is een onafhankelijke award gebaseerd op vele positieve resultaten en patiëntervaringen. Bovendien garandeert Wellness Kliniek ISO 9001 kwaliteitsgarantie. De Kliniek heeft 25 jaar ervaring met meer dan 150.000 tevreden patiënten.

Foto’s tepelcorrectie man

Zoals je hierboven bij de foto’s van de mannelijke tepelcorrectie ziet, is er heel wat mogelijk op het gebied van esthetische chirurgie. De ingreep is overigens relatief eenvoudig en duurt circa 30 minuten. Hiervoor krijg je een plaatselijke verdoving. Je mag dezelfde dag nog naar huis. Het grootste herstel vindt al plaats binnen een dag.

Het is belangrijk om je te beseffen dat de resultaten bij iedereen anders zullen zijn. Daarom raden we je aan om een vrijblijvend consult te boeken, zodat je weet wat je mag verwachten van een tepelcorrectie aan jouw lichaam.

Transparante all-in prijzen bij Wellness Kliniek

Alle prijzen bij Wellness Kliniek zijn alle zorgen inclusief: de opname, de kosten voor de operatie, de anesthesie en ook alle nazorg bij de Wellness Kliniek. Prijzen zijn inclusief BTW. Bekijk foto’s voor en na en informeer je over de kosten.

Bekijk de volledige tepelcorrectie man kosten.

Optioneel kan je correctie van de tepels combineren met een algehele borstverkleining voor mannen: gynaecomastie operatie.

Lees meer over "Tepelcorrectie bij mannen"

Boek een vrijblijvend consult

Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult bij Wellness Kliniek en informeer je over onze gratis Next Day Surgery Service.

De chirurgen bij Wellness Kliniek adviseren je graag over de mogelijkheden en kijken wat ze voor jou kunnen betekenen.

Maak een afspraak