Bekijk voor-en-na-foto's van een tepelcorrectie bij mannen. De resultaten verschillen natuurlijk van patiënt tot patiënt.

Voor Voor
Na Na
Voor Voor
Na Na
Voor Voor
Na Na

Tepelcorrectie mannen voor en na

Niet iedere man is tevreden over de vorm of grootte van zijn tepels of de omvang van zijn tepelhof. Gelukkig biedt een tepelcorrectie voor mannen uitkomst. We vinden het belangrijk dat je een goed beeld hebt van wat Wellness Kliniek voor jou kan betekenen. Daarom tonen we je op deze pagina voor en na foto’s van een tepelcorrectie bij mannen. Dames kunnen terecht op de pagina over een tepelcorrectie voor vrouwen.

Welke tepelcorrectie voor mannen is mogelijk?

Iedere man kan een andere reden hebben om te kiezen voor een tepelcorrectie. Dat hangt maar net af van de vorm. Gelukkig kun je voor verschillende redenen bij ons terecht. Bijvoorbeeld:

  • Tepels die uitpuilen of uitsteken
  • Ingetrokken tepels
  • Misvormde of ongelijke tepels
  • Een groot tepelhof
  • Opgezwollen tepels

Mannelijke tepels veranderen van vorm

Sommige mannen ervaren door de jaren heen dat hun tepels van vorm veranderen. Dit kan een goede reden zijn om te kiezen voor een tepelcorrectie. Zo is borstzwelling een veel voorkomende verandering aan het mannelijk lichaam. Dit is veelal het gevolg van hormonale schommelingen, bijvoorbeeld tijdens de pubertijd, na het 50e levensjaar of bij het gebruik van bepaalde medicijnen en voedingssupplementen.

Wanneer je last hebt van gevoelige en opgezwollen tepels dan is dit in de meeste gevallen dus niets om je zorgen over te maken en is dit vaak op te lossen met een tepelcorrectie. Bij twijfel over de oorzaak van de pijnlijke tepels raden we je aan om een arts raad te plegen.

Foto’s tepelcorrectie man

Zoals je hierboven bij de foto’s van de mannelijke tepelcorrectie ziet, is er heel wat mogelijk op het gebied van esthetische chirurgie. De ingreep is overigens relatief eenvoudig en duurt circa 30 minuten. Hiervoor krijg je een plaatselijke verdoving. Je mag dezelfde dag nog naar huis. Het grootste herstel vindt al plaats binnen een dag.

Het is belangrijk om je te beseffen dat de resultaten bij iedereen anders zullen zijn. Daarom raden we je aan om een vrijblijvend consult te boeken, zodat je weet wat je mag verwachten van een tepelcorrectie aan jouw lichaam.

Transparante all-in prijzen

Bij Wellness Kliniek hebben we al veel mannen én vrouwen blij gemaakt met een tepelcorrectie. We kunnen dit bieden door gespecialiseerde chirurgen in te zetten die veel ervaring hebben in het uitvoeren van esthetische tepelcorrecties. Doordat we bovendien op grote schaal werken kunnen we aantrekkelijke all-in prijzen bieden. Bekijk de actuele kosten van een tepelcorrectie bij mannen.

Boek een vrijblijvend consult

Twijfel je er al langer over om iets aan je tepels te laten doen? Wacht niet langer en boek je vrijblijvend consult bij Wellness Kliniek in Genk (België). We adviseren je graag over de mogelijkheden en kijken wat we voor jou kunnen betekenen. Optioneel kunnen we de ingreep combineren met een algehele borstreductie (gynaecomastie). Maak een afspraak en ga voor het lichaam dat je graag wilt.

Lees meer over "Tepelcorrectie bij mannen"