Voor-en-na-foto's van een tepelcorrectie. De resultaten zijn voor iedere patiënt anders.

Foto’s tepelcorrectie voor en na

Bij Wellness Kliniek in Genk vinden we het belangrijk dat je een goed beeld hebt van wat we voor jou kunnen betekenen. Daarom vind je op deze pagina voor en na foto’s van een tepelcorrectie. Het kan gaan om een verkleining of juist een vergroting van de tepels, alsook een correctie van de tepelhof en/of algehele vorm.

Tepelcorrectie foto’s vrouwen en mannen

Een tepelcorrectie kan zowel uitkomst bieden voor vrouwen als mannen. Deze pagina richt zich op de vrouwelijke tepelcorrectie, mannen kunnen terecht op de pagina tepelcorrectie bij mannen. Indien je als man benieuwd bent naar de resultaten die behaald kunnen worden, kijk dan bij de foto’s van een tepelcorrectie bij mannen.

Verschillende soorten tepelcorrectie

Iedere vrouw kan zo haar eigen redenen hebben om voor een tepelcorrectie te kiezen. Hierbij kun je denken aan:

  • Tepels die uitsteken of uitpuilen
  • Tepels die ingetrokken zijn
  • Tepels die misvormd zijn
  • Een groot tepelhof
  • Niet-symmetrische tepels/tepelhof

Wat je redenen ook zijn, bij Wellness Kliniek helpen we je graag om het lichaam te krijgen waar je van droomt. Of dit nu gaat om een verkleining, vergroting of correctie, eventueel gecombineerd met een ander type ingreep zoals een algemene borstcorrectie.

Een tepelcorrectie is niet ongewoon

Tepels kunnen gedurende het leven van vorm veranderen, bijvoorbeeld in de pubertijd of na de zwangerschap en het geven van borstvoeding. Ook kan dit aangeboren zijn. Er zijn bijvoorbeeld genoeg dames die één ingetrokken tepel hebben. Anderen zien de tepelhof door de jaren heen groeien en willen deze graag laten verkleinen.

Iedere vrouw is anders en bij Wellness Kliniek vinden we het vooral belangrijk dat je jezelf comfortabel voelt bij de vorm van je tepels. Ben jij ontevreden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend consult. Je zal niet de eerste vrouw zijn die dolgelukkig is na het uitvoeren van deze ingreep. Zo word jij weer zelfverzekerd over je boezem.

Veilige ingreep met lokale verdoving

Een tepelcorrectie is een kleine ingreep die uitgevoerd wordt met lokale verdoving. Na circa 10 tot 30 minuten zit de correctie er al op. Door deze effectieve manier van opereren zorgen we voor een zo snel mogelijk herstel en een zo klein mogelijke kans op complicaties. Je mag dezelfde dag al naar huis. Het grootste herstel vindt plaats binnen zo’n 24 tot 48 uur.

Transparante all-in prijzen bij Wellness Kliniek

Door onze effectieve manier van opereren kunnen we de operatietijd zo kort mogelijk houden. Dit zie je terug in onze scherpe prijzen. We hanteren een transparante all-in prijs voor een tepelcorrectie, of dat nu gaat om een verkleining of vergroting van de tepels en/of het tepelhof. Hier vind je de actuele prijs voor een tepelcorrectie.

Vrijblijvend consult boeken

Ben je benieuwd wat Wellness Kliniek kan betekenen voor jouw tepels? Wil je gericht advies over de mogelijkheden en resultaten die behaald kunnen worden? Boek een vrijblijvend adviesgesprek met onze consulterend arts in Genk (België). We nemen de ingreep met je door en plannen indien gewenst een afspraak in voor jouw tepelcorrectie.

Lees meer over "Tepelcorrectie - tepelvergroting"