Op deze pagina vind je de actuele tepelcorrectie prijzen. Er zijn verschillende soorten tepelcorrecties mogelijk. De chirurg kan de tepels groter of kleiner maken, fel uitstekende tepels corrigeren, ingetrokken tepels naar buiten halen of de vorm van je tepelhof mooier maken. We hanteren een vaste prijs voor tepelcorrectie prijs (all-in). Bekijk hieronder de prijstabel.

Consultatie
Consult Tepelcorrectie 60
Consult Tepelcorrectie - Online geboekt 30
Tepelcorrectie
Correctie per ingetrokken tepel 750
Tepelcorrectie - tepels kleiner maken - per tepel 750
Tepelhofverkleining | per tepel 1100
Tepelcorrectie - beide tepels 1500
Toeslagen
Overnachting in privékamer 250
Privékamer 120

Toon prijzen in  

Betalingen aan de Wellness Kliniek zijn steeds in Euro. De weergave in een andere munteenheid is louter ter informatie en onderhevig aan koersschommelingen t.o.v. de Euro. Lees de volledige verkoopsvoorwaarden.

Prijzen zijn geldig tot 31/07/2024. Alle prijzen zijn BTW inclusief.

Wat kost een tepelcorrectie?

Tepelcorrectie is een populaire cosmetische ingreep. Hierboven vind je prijzen en tepelcorrectie kosten bij Wellness Kliniek, een ISO- internationaal gecertificeerde kliniek in België.

Bij Wellness Kliniek hanteren we een transparante prijs voor een correctie van de tepels. De actuele prijs vind je hierboven in de tarievenlijst. De tepelcorrectie kosten zijn alles-inclusief: verdoving voor tepelcorrectie, kosten anesthesist en chirurg, verbanden, nazorg, btw.

Kosten tepelcorrectie met ISO 9001 kwaliteit

Wellness Kliniek biedt ISO 9001 kwaliteitsgarantie, de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. De chirurgen bij Wellness Kliniek zetten in op doeltreffende operatietechnieken met minimale incisie en littekenvorming.

Prijs tepelcorrectie met Next Day Surgery

Omdat Wellness Kliniek veel internationale patiënten ontvangt, bieden we de Next Day Surgery Service aan. Dat wil zeggen dat de chirurg het consult en de operatie op opeenvolgende dagen uitvoert, zodat reistijd bespaard kan worden. Deze extra service is kosteloos en zit inbegrepen (indien gewenst) bij de tepelcorrectie kosten.

Waarom een tepelcorrectie?

Een tepelcorrectie is een veel gevraagde ingreep. De een vindt de tepels namelijk te groot, de ander is niet tevreden over de vorm en vindt ze te veel naar buiten, te schuin staan of naar binnen steken. Bij een ander zijn beide tepels mogelijk niet symmetrisch. Wat je reden ook is, bij Wellness Kliniek vinden we het belangrijk dat iedereen lekker in zijn of haar vel zit. De chirurg bespreekt de mogelijkheden met jou en informeert je over de verwachte resultaten.

Tepelcorrectie voor vrouwen en mannen

Niet alleen vrouwen hebben baat bij een tepelcorrectie, ook mannen willen mogelijk iets aan de tepels laten veranderen. Zij kunnen terecht op de pagina tepelcorrectie bij mannen. Hier is meer informatie te vinden over de ingreep, de prijzen en resultaten.

Vrouwen die benieuwd zijn naar wat de chirurgen bij Wellness Kliniek voor hen kunnen betekenen, kunnen alvast een kijkje nemen bij de voor en na foto’s van een tepelcorrectie.

Wie is de beste plastisch chirurg voor een tepelcorrectie?

Je wilt weten waarvoor je betaalt en je bent op zoek naar de beste chirurg voor tepelcorrectie, borstvergroting, borsten liften of borsten verkleinen? Hier moet je opletten bij het uitkiezen van een goede plastisch chirurg of borstchirurg.

Je plastisch of borstchirurg moet een arts-specialist zijn; gediplomeerd en als chirurg geregistreerd zijn bij de orde van artsen – het artsenregister. Hij/zij moet ervaren en deskundig zijn met de cosmetische sub-specialiteit zoals tepelcorrectie, borstvergroting, borstverkleining en borstlifting.

Hoe kies ik de beste plastisch chirurg en kliniek?

De beste esthetisch chirurg vind je in een gespecialiseerde esthetische kliniek met een officieel, internationaal erkend, kwaliteitscertificaat. Een ISO-kwaliteitslabel is de beste garantie dat je chirurg de nodige diploma’s heeft en verdere opleiding en ervaring heeft met tepelcorrectie en andere esthetische borsten operaties.

ISO 9001 is ook een garantie dat je tepelcorrectie, borstverkleining, borstvergroting of andere borstcorrectie in een veilige operatiekamer met deskundige verpleging en anesthesisten uitgevoerd wordt. De beste chirurg werkt altijd samen met een deskundig team. Vergelijk prijs-kwaliteit van de chirurg en kliniek voordat je beslist.

Veilige ingreep met snel herstel

De operatie tepelcorrectie duurt slechts 10 tot 30 minuten, dit met een lokale verdoving. Je kan dezelfde dag nog naar huis of naar je hotel. Het grootste herstel vindt plaats binnen 24 tot 48 uur.

Goedkope tepelcorrectie België

Mogelijk vraag je je af hoe het komt dat de prijs voor een tepelcorrectie zo scherp is bij Wellness Kliniek in vergelijking tot veel andere klinieken. Dat heeft onder meer te maken met onze jarenlange ervaring, waardoor wij effectieve operatietechnieken hebben kunnen ontwikkelen die de operatietijd zo kort mogelijk maken. Dat is niet alleen fijn voor de portemonnee, maar heeft dus ook een positief effect op jouw herstel.

Opties en prijs tepelcorrectie of combinatie ingrepen

Ieder lichaam is anders en daarom vinden we het bij Wellness Kliniek belangrijk dat je vooraf altijd een vrijblijvend consult met de uitvoerend arts plant. Hierin bespreken jullie de mogelijkheden voor jouw tepels, alsook de gewenste resultaten en de ingreep.

Mogelijk twijfel je tussen alleen een tepelcorrectie of een complete borstcorrectie, bijvoorbeeld een borstlift of een borstvergroting. De chirurgen kunnen ook meerdere ingrepen combineren. Dit komt naar voren tijdens het consult.

All Inclusive

Onze prijzen zijn all-inclusive: opname, medische kosten, verdoving en alle nazorg volgens de procedure.

Meer info...

Online reserveren

Reserveer je afspraak 24/7 met onze online reservatietool en ontvang zo 50% korting op je consultatie. Het is ook mogelijk om een e-consult (teleconsult) te boeken.

Maak een afspraak

Garantie

Wij bieden u een gratis procedure aan indien er zich problemen voordien binnen 1 jaar na de originele operatie. Elke bijkomende intake consultatie bieden wij gratis aan.

Meer info...

Boek een vrijblijvende consultatie

Wil je een tepelcorrectie afspraak maken, of wil je eerst nog wat meer informatie over wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op en boek een vrijblijvend consult met een gespecialiseerde arts bij Wellness Kliniek.

Maak een afspraak