Er zijn verschillende soorten tepelcorrecties mogelijk: de tepels kleiner maken, uitstekende tepels aanpassen, ingetrokken tepels corrigeren, etc.. De chirurg bespreekt de mogelijkheden met jou en informeert je over de verwachte resultaten.

Consultatie
Consult Tepelcorrectie 60
Consult Tepelcorrectie - Online geboekt 30
Tepelcorrectie
Tepelcorrectie 2200
Toeslagen
Overnachting in privékamer 250
Privékamer 120

Toon prijzen in  

Betalingen aan de Wellness Kliniek zijn steeds in Euro. De weergave in een andere munteenheid is louter ter informatie en onderhevig aan koersschommelingen t.o.v. de Euro.

Prijzen zijn geldig tot 31/03/2023. Alle prijzen zijn BTW inclusief.

All Inclusive

Onze prijzen zijn all-inclusive: opname, medische kosten, verdoving en alle nazorg volgens de procedure.

Online reserveren

Reserveer je afspraak 24/7 met onze online reservatietool en ontvang zo 50% korting op je consultatie. Het is ook mogelijk om een e-consult (teleconsult) te boeken.

Garantie

Wij bieden u een gratis procedure aan indien er zich problemen voordien binnen 1 jaar na de originele operatie. Elke bijkomende intake consultatie bieden wij gratis aan.

Wat kost een tepelcorrectie?

Veel vrouwen en ook mannen zijn niet tevreden over de vorm en/of grootte van hun tepels. Gelukkig is dat eenvoudig aan te passen met een tepelcorrectie. Bij Wellness Kliniek hanteren we een transparante all-in prijs voor een correctie van de tepels. De actuele prijs vind je hierboven in de tarievenlijst.

Zit lekker in je vel

Een tepelcorrectie is een veel gevraagde ingreep. De een vindt de tepels namelijk te groot, de ander is niet tevreden over de vorm en vindt ze te veel naar buiten of naar binnen steken. Bij een ander zijn beide tepels mogelijk niet symmetrisch. Wat je reden ook is, bij Wellness Kliniek vinden we het belangrijk dat iedereen lekker in zijn of haar vel zit!

Voor vrouwen en mannen

Niet alleen vrouwen hebben baat bij een tepelcorrectie, ook mannen willen mogelijk iets aan de tepels laten veranderen. Zij kunnen terecht op de pagina tepelcorrectie bij mannen. Hier is meer informatie te vinden over de ingreep, de prijzen en resultaten.

Vrouwen die benieuwd zijn naar wat we voor hen kunnen betekenen, kunnen alvast een kijkje nemen bij de voor en na foto’s van een tepelcorrectie. Hier krijg je een beter beeld over de resultaten die behaald kunnen worden met deze ingreep.

Consult tepelcorrectie bij Wellness Kliniek

Ieder lichaam is anders en daarom vinden we het bij Wellness Kliniek belangrijk om altijd vooraf een vrijblijvend consult te houden. Hierin bespreken we de mogelijkheden voor jouw tepels, alsook de gewenste resultaten en de ingreep.

Mogelijk twijfel je tussen alleen een tepelcorrectie of een complete borstcorrectie, bijvoorbeeld een borstlift of een borstvergroting. Verschillende ingrepen kunnen gecombineerd worden, zodat jij de boezem krijgt waar je altijd al van droomde. Neem contact met ons op en boek nu je afspraak met onze consulterend arts in Genk (op ongeveer een uur rijden met de auto vanuit Eindhoven).

Veilige ingreep met snel herstel

Veiligheid staat bij Wellness Kliniek hoog in het vaandel. We maken daarom gebruik van effectieve technieken waarbij de incisie zo minimaal mogelijk is en waarbij de operatietijd zo kort mogelijk is. Dit heeft een positief effect op het herstel.

De operatie duurt slechts 10 tot 30 minuten, dit met een lokale verdoving. Het grootste herstel vindt plaats binnen 24 tot 48 uur. In de meeste gevallen worden weinig tot geen klachten ervaren, je mag daarom dezelfde dag nog naar huis. Toch liever overnachten? Je hebt altijd de mogelijkheid om een slaapkamer bij te boeken indien gewenst.

Tepelcorrectie prijs bij Wellness Kliniek

Mogelijk vraag je je af hoe het komt dat de prijs voor een tepelcorrectie zo scherp is bij Wellness Kliniek in vergelijking tot veel andere klinieken. Dat heeft onder meer te maken met onze jarenlange ervaring, waardoor wij effectieve operatietechnieken hebben kunnen ontwikkelen die de operatietijd zo kort mogelijk maken. Dat is niet alleen fijn voor de portemonnee, maar heeft dus ook een positief effect op jouw herstel.

Boek een vrijblijvende consultatie

Wil je een tepelcorrectie afspraak maken, of wil je eerst nog wat meer informatie over wat we voor je kunnen betekenen? Lees meer over de ingreep tepelcorrectie of boek direct je vrijblijvend consult. We gaan graag het gesprek met je aan en zorgen ervoor dat jij weer tevreden wordt over je lichaam!

Lees meer over "Tepelcorrectie - tepelvergroting"